a szökés

3K 84 2
                                    

"Kinyílt a most érkező kocsinak az ajtaja. Mély levegőt vettem a tekintettemet a kezembe lévő fegyvere szegeztem. S talán mondom csak talán elmondtam egy gyors imát, nem mintha hinnék benne. De ha igen akkor már vár rám a kénköves pokol."

Két autó fogott közre, itt volt az ideje hogy én is kiszálljak.
Nem vagyok egy gyáva ember. Eljött az idő hogy ezt ők is megtudják. Fegyveremmel a kezemben szálltam ki. S körülöttem az ellenségem. Közben meg érkezett meg két ismeretlen kocsi. Most mar mindenre fel voltam készülve. Felfedeztem pár ismerős arcot akik nem olyan régen lettek tagok. Nagyobb volt a baj mint ahogy gondoltam, de a bőrömet nem adom ám egy könnyen. Az egyik seggfej vállalta magára hogy a többiek szószólója legyen.

- Liam Delacruz itt a végállomás... Nincsen tovább. Van valami utolsó kívánság??? - Vettek közben körbe akik az imént érkeztek. Közel voltak, meggyötörve megtörve akarnak a másvilágra küldeni..jó vicc🤣 hát ez nekik nem fog menni mosolyodom el...

- Nektek van utolsó kívánságotok ??? A helyetekben lenne például hogy kegyelmezek nektek amikor a véretekkel festem színesre a földet. De ilyen most közlöm hogy nem lesz

- Jó vicc volt haver... Nézz már körbe egyedül vagy mint a kis ujjad

Ahogy ezt kimondta abban a pillanatban ultra nagy reflektorok kapcsolódtak fel... 

- Egy valamit tanuljatok, meg barom arcok én sose vagyok egyedül még ha úgy is néz ki. - Mire fegyvert rántott volna az aki idáig beszélt, már lőttem mielőtt ő tette volna a fegyvere a földön kötött ki, a másik hasba ment. Aki a jobbomon állt elkezdet volna lőni de nem volt rá semmi esélye. Mert kirúgtam a kezéből a fegyvert mielőtt lőni tudott volna s a földön kötött ki a fegyver ő pedig a barátjának csapódott. Ezután mindegyik áruló előkapta a saját pisztolyát . - Na mind annyian puha pöcsűek vagytok. Nézzük fegyver nélkül mire mentek velem.

- Semmi esélyed bazd meg - mond aki idáig is beszélt velem táplálta a haragja. Húznom kell az időt mert a legjobb barátom tuti hogy nem hagy cserbe hiszen küldte a jelet... - Gyors munkát akkor lőjétek szét a fejét.... Nem menekülsz!!! Véged!!!! S veled együtt a Delcruz családnak is !! Feledésbe merültök. Intézzétek el s húzunk el innen végre !!! - Komolyan hirtelen tényleg azt hittem itt a vég, mindenki fegyvert rántott lőttem ők is, de ekkor .... semmi az én fegyverem működött, de az övéké nem. Párat súlyosan eltaláltam,de nem igen érdekelt. Pánik ült ki az arcukra amikor feltűnt nekik hogy nem működik a fegyverük. Nem tudom hogyan történhetett vagy mit tett Derek, de ismételten megmentette az életemet. Így hát megkezdődött a közel harc, amit mindenkinek tudnia kell, mert életet menthet a mi világunkban. Még mindig sokan voltak ellenem, de most már jóval nagyobb volt az esélyem mint eddig. A küzdelmem a harcunk olyan volt mint bármilyen harci jelent a filmekben, azzal a különbséggel, hogy én igen is szereztem jó pár sérülést. S ha a lövő eszközük nem is működött a kés vagy inkább mondjam úgy hogy tőr az volt náluk. Hiszen ez is elengedhetetlen fontossággal bír a mi életünkben. Alig hogy megkezdődött a harc, Derek és még két embere meg érkezett és beszállt a bunyóba. A küzdelem és a harci szellem hamar elenyészett a hitvány patkányokban. Bár nem szívesen bántom ez az állatott szegény nem tehet semmiről. 🤣 A lényeg hogy a hitvány spiclik hamar megadták magukat. Amint ez megtörtént megkötöztük vagy bilincsbe vertük őket. Majd fáradtan a kocsim motorház tetejére ültem. Derek elővette a kocsimból az elsősegély dobozott hogy leápolhassam magam.

- Nem tudtál volna ennél is később jönni. Mondjuk amikor már nem élek.

- Nyugi van Liam, életben vagy. Ne panaszkodj!!! - majd ki vette a telefont a zsebéből s megnyomta a hívó gombot - Hozd a kocsit. - s már bontotta a hívást. Mindig ilyen tömören fogalmaz. - Fiuk szedjük össze a szemetet. A kocsi pillanatokon belül itt lesz. - majd felém fordult. - Nem sokára vallathatunk ezek a nyápicok úgy is gyorsan köpni fognak.... lehet hogy még itt szóra tudnák őket bírni, de inkább menjünk mert már itt is vannak értünk. Követtem a tekintettét s már meg is láttam a fekete dobozos kocsit amiből egy ismeretlen férfi szállt ki. Fekete szemüveg fekete szemellenzős sapka. A száját orvosi maszkkal fedte el csak ez nem zöld volt. "Tökéletes soha nem ismerném fel őt. Ezek szerint egyszeri munkára lett alkalmazva" Mindenkit betettünk a kocsiba csak a vérnyom árulkodik arról hogy itt jártunk.

Maffia : Az Elrejtett Lány Gyermek /befejezett/Where stories live. Discover now