nincsen vissza út

3.9K 108 0
                                    

- Hallani akarom a választásodat most.- Érződött a hangján hogy elfogyott a türelme. Belenézet a rideg barna szempárba, minden félelem nélkül.

- A harmadik lehetőséggel....

- Nem,nem te nem vagy normális!!!!Még a végén megölet!!! - szakítom félbe a mondatát.

- Még is mit kenne csinálnom?! Megvédem a családomat, nem hagyom hogy az én hülyeségemért mások fizessenek.

-Tényleg nem kéne ezt tenned Leo, a szüleink nem élnék túl, hogy vége annak az életednek amit neked szántak.S én se lenék meg nélküled - Beth szemébe néztünk, s láttam a könnyeit a szemében amit próbál vissza tartani, a bátyja betérdelt a lábai közé s megölelte, magához szorította. Mindig is közel álltak egymáshoz a külvilág most megszűnt nekik. Tudtam mit kell tennem, s azt is hogy utána nincsen vissza út. Fel álltam s nesztelenül, kezemet a hátam mögé tettem, megkerültem az asztalt, a rideg tekintet követet s a testőrökké is. Oda értem mellé felállt, lábujjhegyre álltam súgtam valamit a fülébe, majd a kezemet nyújtottam s ő el is fogadta, vissza ültem. Ő meg intett a testőreinek akik félbeszakították az idilli képet.

- Nos azt hiszem ideje hogy távoz a húgoddal!- mutatót Beth-re - S többet nem akarlak látni az asztalaimnál, ezt vedd figyelmeztetésnek. Kísérjétek ki őket!- szolt az emberinek.

-Ezt most nem értem.-nézett rám- Hiszen a hármas számot választottam... - intet a kezével egyet leendő főnököm s ezzel félbe is szakította.

- Azért vagyok ott ahol mert nagyon jól fel ismerem a szándékokat s néha manipulálom a dolgokat. Nem volt kétségem hogy az egyik leányzó maradni fog, még pedig ő- mutatott rám- Most már csak egy kérdést teszek fel neked. Miért?- Minden szem rám szegeződött, s ezt mint mindig most is nagyon utáltam.

- Mert ígéretet tettem. Ígéretet annak a nőnek ki felnevelt, hogy vigyázni fogok Elizabeth-re, ezért figyeltem őt, és voltam végig mellette, ezért jöttem be ide utánuk. Mert az ígéretemet soha nem szegem meg. Mivel nincsen semmim csak az adott szavam. S azért kötöttem meg veled az egyességet, mert ha Leo örök hűséget ígér neked, abba mindenki belehal egy kicsit főleg Beth s akkor megint megszegem a szavam. Hát ezért. - A kérdő tekintetéből tudtam h kíváncsi még valamire- S azért mondtam hogy az adósság és a +10% is ledolgozom hogy biztosan elfogad az egyességet. Azt hiszem most már mindent tudsz.-Bólintót majd intet az emberinek hogy kísérjék ki a testvéreimet, mind ketten oda jöttek hozzám s szorosan megöleltek, s mindketten megköszönték nekem majd távoztak a szobából. Még az öröknek is intett hogy menjenek ki. Most egymással szemben foglaltunk helyet csak az asztal választott el minket. Elővett egy íratott S csinált rólam egy képet S még egy ideig a mobilján írogatott. Majd felnézett rám nézett.- Neved? Születési idő és helye? Egészségi állapotod? Nemi életet folytatsz-e? Fogamzásgátló szedsz?!
- Már megbocsáss ehhez neked semmi közöd, hogy élek e nem élettett vagy sem.
- Mi után nekem fogsz dolgozni mindenhez közöm van. Szóval hallgatom a válaszaidat?!
- Rendben a nevem Olivia With 2001. december. 02- kérdően nézett.- S még nem is folytattam. - sütöttem le a szemem - Fogamzásgátlót pedig szedek mert szükségem van rá. Van még kérdése?!
- Nem jelen pillanatban nincsen. Leo tartozás plusz 10% együtt pedig 71 500 dollár amint ledolgoztad szabadon távozhatsz. Van valamilyen munkai tapasztalatod?
- Igen, dolgoztam kávézóban illetve most pedig egy bisztróba.
- Rendben megtarthatód azt a munkát is ha csak nappalos műszakot viszed mert nálam csak esti műszakok vannak. S azt a pénzt nem kell le adnod illetve az itteni borravalót. Most menj az autó már vár ami haza visz, holnap pedig érted megy fél hatra addig készen kint légy. Ahogy nézem a méreteddel nem lesz gond. Akkor holnap. Legyen nyugodt estéd.
- Köszönöm önnek meg további szép estét. - már az ajtónál jártam mikor utánam szólt.
- Többet ne merjen rám fegyvert fogni mert az lesz az utolsó rossz döntése, mert több már nem fog adódni.-  Erre biccentettem, majd elhagytam az irodát. Az ajtó előtt ott állt a gorilla s elkísért az autóhoz ami haza vitt. Megköszöntem a sofőrnek aztán beléptem a lakásunkba. Már vártam hogy ledőljek az ágyamba de ez sajnos nem volt lehetséges mert Leo rám várt. 

- Miért? Miért tetted ezt meg? - az arcán hála volt, s remény hogy nem cseszte el teljesen az életét.

- Mert ígéretet tettem. S nem tudtam volna elviselni hogy ha miattam valami történik veled. Hiszen meg volt a lehetőségem hogy segítsek. De ne haragudj hulla fáradt vagyok. S ami történt ott azt inkább felejtsük el. - Megindultam felé, de még vissza szoltam - többé ne legyen dolgod a maffiával nagyon veszélyesek, és hogy ha elkapnak nem fogsz tudni tőlük elmenekülni. - Nem vártam rá reagálást. Mikor beestem az ágyamba rögtön el aludtam. De nem tudtam nyugton aludni ezt onnan tudom hogy mikor ki keltem az ágyból az teljesen össze volt gyűrődve. Megigazítottam az ágyat  fel vettem az edzéshez használt ruhákat. Egy kis táskába össze készítettem ami aznap lesz rajtam. S neki indultam a napnak.  Nem volt egy nyugodt pillanatom sem, nem tudtam megtisztulni. A megtett kilométerek után elmentem a konditerembe ott is megcsináltam az adagjaimat. A szekrényemhez mentem amihez csak nekem volt kulcsom.  S megnyugodtam minden hamis papírjaim ott voltak, ami azonnal élet képesek ha villámgyorsan le kéne lépnem. Be tettem a dolgaimat s elmentem lezuhanyozni majd rendbe szedtem magam s irány a munka. Szerencsémre ott tudtam enni. Evés közben pedig beszéltem a főnökkel hogy mostantól csak kora reggeltől tudok dolgozni négyig . Nem igazán örült neki, azt mondtam hogy súlyos problémák vannak otthon. Megenyhült s azt mondta hogy reméli minél előbb megtudom oldani. Megköszöntem, s neki kezdtem a munkának. Egész nap bent voltam, majd fél négykor búcsút vettem a kollégáktól. S haza siettem. Egy óra volt mire haza értem, ujabb fürdő enyhe smink fekete sztreccses farmernadrág majd egy bordó rövid ujjú ing ami tapadt rám s szép volt benne a dekoltázs lapos fekete tompának pont időben voltam kész, már léptem volna ki a kapun mikor "anyám" megállított. 

-Hová? Hová? Ma egész nap nem voltál itthon. S most megint el ?! Milyen pasi van a dologban?

- Nincs semmilyen pasi, persze azt hiszel amit akarsz. De hogy tud most már két állásom van úgyhogy megnyugodhatsz alig leszek itthon.- Azzal bevágtam magam mögött az ajtót. A kocsi már várt rám.   

  

Maffia : Az Elrejtett Lány Gyermek /befejezett/Where stories live. Discover now