fő a hideg vér

3.9K 110 1
                                    

-Akkor nagy valószínűséggel az én kis vadmacskám Mr. Cross lánya.- Apám csak bólintott rá, én is oda mentem az asztalhoz ahol a piákat tartottuk is ittam egy nagy pohár whiskyt.

- Most csak apám azt áruld el hogy ez hogyan lehetséges? Hogy erre a nőre nem emlékszem, mert nem is szerepel az aktákban amik megvannak a családnak.

- Ez nagyon egyszerű. Törölve lettek, mert senki nem gondolta hogy majdnem tizennyolc év után felbukkan az eltűnt leány gyermek.- majd töltöttem magamnak még egyet és újból apámra tekintettem láttam hogy nem fogja folytatni oda vittem az üveget és töltöttem neki is még egy jó adagot, még az előzőből ott maradt jégre. Ahogy abba hagytam a töltést apám gyorsan egyszerre lehúzta az egészet. - Mint tudod az első felesége meghalt amikor a harmadik fiú gyermeket szülte meg. Így Mr. Cross-ra három gyerek maradt egy 4 éves egy 1,5 éves na meg persze egy új szülött. A fiainak meg egy anyára volt szüksége ezért elvette Miss Ginna Winter -t aki gyönyörű volt világos kék szem eperszőke hajjal ami enyhén göndör volt. Soha nem volt vele semmi gondja,de mivel nem akart még egy gyermeket fogamzásgátló tablettát szedettett vele . Valahogy meg is teherbe esett másfél évre rá, csak ezt nem közölte a férjével. Majd amikor olyan öt hónapos terhes lehetett meglépet mindenki elől. Felhívta a nőgyógyászát mivel ő látta utoljára aki közölte vele hogy csak egy rutin terhességi ultrahang vizsgálatot csinált. S rá csapta a telefont. Mire megtalálta már a gyermeket világra hozta és nem volt vele. Hát ennyi a story sokáig kereste, majd feladta mert minden út zsákutcába futót.
- S mi történt Ginna-val ?
- Szerintem árulónak tarthatta S tudjuk mit teszünk mi az árulókkal. Egyébként senki nem találkozott vele miután a férje rá talált. A megtalálása utáni egy évében még nem nősült meg újra majd rá félévre újra házasodott. Tehát másfél évre rá egy újabb Mrs. Cross köszönthettek a maffia családjában. Tőle is született gyermeke az esküvő után 11 hónapra egy újabb fiú majd fél évre rá újra terhes lett,majd 12 hetesen megmondták neki hogy lánya lesz. De ő még túl fiatal ahhoz hogy elved hiszen, három évvel fiatalabb mint akit magaddal hoztál.

- Most jól sejtem, hogy most arra célzol hogy vegyem el a kiscicámat a "játékszeremet" aki fél évig csak az enyém lenne. Hát erre muszáj még egyet innom.

- Igen pontosan két orvos fogja meglátogatni az egyik nőgyógyász a másik meg a családi orvosunk aki leveszi a vérét majd mikor meg jön az "apa jelölt", töle is leveszik a mintát és csinálnak egy DNS tesztet. De a biztonság kedvéért nyál mintát is veszünk.

- Ez mikorra várható?

- A nőgyógyász még a mai napon, a háziorvosunk meg akkor amikor Mr Cross is itt van hogy egyszerre mehessenek be a laborba a minták. - Töltöttem magamnak egy dupla whiskyt,- S tegyük hozzá fiam hogy mire megjön az eredmény az minimum 5 nap. Addig mi fogjuk vendégül látni.- Hát az apám tudja fokozni a dolgot. Azt megkel hagyni. Egy húzásra megittam a pohár tartalmát.
- Mr. Cross mikorra várható? S ő is velünk tölti azt az öt napot?
- Természetesen fiam. Pontos időpontot nem tudott adni, de biztosítottam afelől hogy a lánya itt nálunk biztonságban lesz.

- Nagyszerű akkor reménykedjünk abba hogy a kis cicám nem akar megszökni. Mert nem olyannak ismertem meg aki bele törődik abba ha mások döntenek helyette.

- A mi felelősségünk, nem venné ki jól ha sikerülne neki tőlünk meglépni-e.

- Nem tudom pontosan hogy mit is vársz el most tőlem, de megoldom mint mindig. Csak hát a terveimnek lőttek, de majd élvezem máshogyan a társaságát.

- Nem érdekelnek a piszkos részletek! Menj a dolgodra és hűtsd le magad, vagy menj el edzeni hátha az elégé kifáraszt ahhoz hogy ne csak a szexen járjon az eszed. Majd jelentkezem hogy a doktor mikor jön. - ezzel intett hogy menjek utamra és ne zavarjam tovább mert neki most nincs több ideje. Hát megfogadtam az öregem tanácsát. S elmentem, hogy edzek egy kicsit, de mikor az ajtó elé értem megtorpantam, megfordultam s egyből a kocsim felé vettem az irányt. Nem törődtem senkivel sem aki felém jött, minél hamarabb a cicámhoz akartam érni mielőtt késő lesz hiszen az anyja sem törődött bele sorsába akkor ő miért is tenné. Az autóm sebesen vitt oda ahol a lányainkat tartjuk biztonságban. Egy kisebb családi ház volt a nagyváros mellett. Az udvar kapujánál rengeteg emberünk volt. Mikor megálltam a bejárat előtt közölték hogy minden rendben, eddig nem volt semmi probléma. Mikor a ház előtt leparkoltam szinte letámadtak a szebbnél szebb nők, akik a csábítóan hatnak a férfi nemre. Nekem erre most nem volt időm,pedig tudtam mit hagyok ki és ők is tudták mit hagynak ki.
- Bocsássanak még de sietős a dolgom. - ráztam le magamról egymás után őket. A ház mögé siettem ott is volt egy kisebb épület amiben inkább az embereink laktak. Akik a teljes bizalmunkat élvezték, bíztunk abba tudják mi az ami nem megengedett. De ez a ház napközben üresen állót. Az ajtó elé érve üzenet érkezett apámtól.

Maffia : Az Elrejtett Lány Gyermek /befejezett/Where stories live. Discover now