~18

3.2K 228 19
                                    

~~~

Sorry για την τεραστια απουσια μου. Ξερω οτι ειμαι απαραδεκτη αλλα αληθεια δεν προλαβαινω καθολου αυτες τις μερες να ανεβαζω κεφαλαια. Εχθές βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών και είμαι και επίσημα φοιτήτρια στο καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γερμανικής Φιλολογιας. Επομένως θα ειμαι πιεσμενη για αρκετες ακομη μερες (ΤΕΚΑΝ δεν θα ψαξω να βρω σπιτι γιατι εχω την αδελφη μου Αθηνα χεχ) απλα πρεπει να κανω ετοιμασιες για διαφορα πραγματα.

Ευχαριστώ όσους δείχνουν κατανόηση.

Όσοι δεν δείχνετε... να μην σας κάτσει ο γκόμενος ΧΑ.

~~~

Previously on daddyyyyy:

Κλειδωνω την πορτα γιατι ειμαι σχεδον βεβαιη οτι ο Αλεξ οπου να ναι θα μπουκαρει απροειδοποιητα και στηριζομαι πανω της.

Μαλλον τωρα ηρθε οντως το τελος με τον Αλεξ.

Οσο και αν δεν το θελω καθολου...

Now on daddyyyyy:

Η πορτα του δωματιου μου χτυπαει αργα και σταθερα και μαζευω κατι λιγα δακρυα που βγηκαν απο τα ματια μου. Σηκωνομαι γρηγορα και ξεκλειδωνω την πορτα και ξαναγυριζω τρεχωντας στο κρεβατι.

Τωρα το μονο που μου ελειπε ειναι να ρθει η μαμα να με δει σε αυτα τα χαλια και να ρωταει για ποιον ηλιθιο λογο εκλαιγα.

<<Ναι;>> φωναζω με βραχνη φωνη που προδιδει το κλαμα μου.

Η πορτα ανοιγει σιγανα και βλεπω τον Αλεξ να μπαινει μεσα με σκυμμενο κεφαλι. Ανακαθομαι στο κρεβατι και σκουπιζω τα μαγουλα μου.

Κλεινει την πορτα πισω του και την κλειδωνει. Ερχεται προς το μερος μου και καθεται αμιλητος διπλα μου.

Αισθανομαι αρκετα αβολα που τον νιωθω τοσο κοντα μου επειτα απο οσα εγιναν πριν λιγο στην κουζινα και παρολο που δεν πρεπει, θελω να τον αγκαλιασω και να τα ξεχασω ολα.

<<Ο μπαμπας και η μαμα σου ειπαν θα βγουν εξω για φαγητο>> ψιθυριζει και γυριζει να με κοιταξει. Τα ματια του φαινονται κομμενα και πραγματικα θελω να του πω οτι ολα θα πανε καλα.

Μονο που τιποτα δεν θα παει καλα.

<<Ενταξει>> λεω απλα και κουναω το κεφαλι μου.

<<Ειπαν αν θελουμε να παμε και εμεις>> μουρμουριζει και τον κοιταζω απεγνωσμενη.

Daddy ✔️[Book 1]Where stories live. Discover now