~41

2K 169 12
                                    


*Έκλαιγα όταν το έγραφα. Και ναι είμαι ευαίσθητη και κλαίω με τα πάντα. Τι να κάνωωω;*

Εφοδιαστειτε με χαρτομάντιλα!

~~~

Σηκώνεται όρθια. <<Κάτσε και σκέψου το. Αν όντως αυτό που νιώθεις για τον Άλεξ δεν είναι ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, παρα μόνο μια καψούρα που με τον καιρό θα περάσει, τότε τελείωσε το. Οριστικά αυτή τη φορά. Αν όμως συνειδητοποιήσεις ότι όντως τον αγαπάς...>>

<<Τότε;>>

Χαμογελάει. <<Τότε αξίζει όλα να διαλυθούν>> μου κλείνει το μάτι. <<Η απόφαση είναι δική σου>> ταιριάζει το φόρεμά της και τελικά φεύγει αφήνοντάς με μόνη στο γρασίδι.

~~~

Κάθομαι αρκετή ώρα στο γρασίδι και παρόλο που το κινητό μου έχει χτυπήσει αρκετές φορές δεν κάνω καμία κίνηση να δω ποιος είναι, πόσο μάλλον να το σηκώσω.

Μαζεύω τα πόδια μου κοντά στο σώμα μου και κοιτάζω τον κήπο μπροστά μου όσο κάποιες ηλίθιες αναμνήσεις του πατέρα μου να σκάβει λάκκους για να φυτέψει φυτά μου περνάνε από το μυαλό.

<<Έλα εδώ Φάμπι. Έλα, μην φοβάσαι>> το χέρι του απλωμένο προς την πλευρά μου όσο εγώ χαζογελάω και κρύβομαι πίσω από το φουστάνι της μαμάς μου. <<Έλα αγάπη μου>>

<<Φοβάμαι>> κοιτάζω έντρομη το φτυάρι και γελάει. Το πετάει κάτω και μακριά ώστε να μην το βλέπω και έρχεται προς το μέρος μου. Σκουπίζει τα χέρια του πάνω στην φόρμα του και με σηκώνει στον αέρα βάζοντάς με στην αγκαλιά του.

<<Είσαι δυνατό κορίτσι, το ξέρεις αυτό;>> με πειράζει και το ένα του χέρι γαργαλάει τα πλευρά μου. Τραντάζομαι από το δυνατό γέλιο κουνώντας χέρια και πόδια ανεξέλεγκτα.

<<Μπομπ, σε παρακαλώ!>> ακούγεται η μαμά όσο στρώνει το τραπέζι της αυλής για φαγητό. Εκείνος γνέφει αλλά δεν σταματάει να με πειράζει. Μπαίνει πάλι μέσα στον κήπο και με αφήνει να κάτσω πάνω σε ένα τελάρο για να μην λερώσω το φόρεμά μου.

<<Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι;>> 

<<Φυσικά, πριγκίπισσά μου. Ξέρεις ότι μπορείς να με ρωτάς τα πάντα>> μου λέει όσο βάζει ένα πανέμορφο ροζ φυτό στην τρύπα και με τα χέρια του ρίχνει χώμα.

<<Θα φύγεις από το σπίτι;>> ρωτάω χαμηλόφωνα και αμέσως γυρίζει να με κοιτάξει. Αφήνει το φυτό μισοτελειωμένο και κάθεται δίπλα μου πάνω στο χώμα.

Daddy ✔️[Book 1]Where stories live. Discover now