~37

2.3K 169 7
                                    



Ανωμαλες σουπχιες ;) Προστυχαντζα ον δε γουει.

Prev:

<<Μια τελευταια φορα;>> ψιθυριζω και δαγκωνει το κατω χειλος μου.

<<Μια τελευταια φορα>> συμφωνει και τελικα ενωνει τα χειλη μας σε ενα υπεροχο φιλι.

Now:

<<Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου ελειψες>> μουρμουριζει με το στομα του πανω στον λαιμο μου ενω τα χερια του κατεβαινουν στη μεση μου.

Γελαω χαλαρα και δαγκωνω τα χειλη μου. <<Ποτε προλαβα να σου λειψω;>> ρωταω και κατευθειαν σηκωνει το κεφαλι του για να με κοιταξει με σηκωμενο φρυδι.

Αμεσως με δυναμη με σηκωνει και με καθιζει βιαστικα διπλα του στον παγκο ανοιγοντας μου τα ποδια και συνεχιζοντας να αφηνει μικρα φιλια στο λαιμο μου. <<Μμμμ>> αφηνω ενα μικρο μουγκριτο τη στιγμη που τα χειλη του πλησιαζουν ολο και περισσοτερο τα χειλη μου. 

Με τα χερια μου ξεκουμπωνω βιαστικα τα διακοσια κουμπια του τζιν του ανυπωμονη και τον βλεπω να δαγκωνει τα χειλη του παρακολουθωντας καθε μου κινηση.

Πριν προλαβω ομως να συνεχισω μια βιαστικη σκεψη μου περναει απο το μυαλο. <<Α-αν γυρισει η θεια μου;>> λεω αναμεσα απο τις κοφτες ανασες μου αλλα εκεινος μου μαζευει τα μαλλια πισω και αφηνει ενα μεγαλο φιλι στα χειλη μου.

<<Δεν θα γυρισει>> απανταει και βγαζει μονος του το παντελονι του μαζι με το μποξερακι. Τον κοιταζω με εκπληξη απο αυτη τη βιαστικη κινηση του και γερνει το κεφαλι του στο πλαι. <<Θες να σε παρακαλεσω, ας πουμε;>> λεει και με μια κινηση κατεβαινω απο τον παγκο και πεφτω στα γονατα μπροστα του.

Χωρις ακομη να πιστεψω οτι κανω κατι τετοιο, αρπαζω το μοριο του και το βαζω στο στομα μου ενω εκεινος παιρνει μια κοφτη ανασα και στηριζεται στον παγκο. Τον κοιταζω πεταριζοντας τα ματια μου και παιζοντας με αργες κινησεις. <<Με τρελενεις...>> ψιθυριζει πιανοντας τα μαλλια μου στο χερι του και σπρωχνοντας το προσωπο μου περισσοτερο προς το μερος του.

Συνεχιζω να ρουφαω και να γλυφω με ολη τη μαεστρια μου. Το προσωπο του ειναι θεικο ετσι οπως φαινεται απο τη δικη μου οπτικη γωνια. Τα ματια του κλειστα δειχνουν ποσο απολαμβανει αυτο που του κανω. Τα δοντια του δαγκωνουν το κατω χειλος του και αυτο μου δινει ωθηση να συνεχισω ο,τι κανω με πιο γρηγορο ρυθμο.

Daddy ✔️[Book 1]Where stories live. Discover now