~21

3K 203 3
                                    

<<Γεια, μπορω να εμ... περασω;>> η φωνη μου βγαινει με το ζορι και αισθανομαι απαισια. Φιλη μου ειναι ομως, υποτιθεται οτι πρεπει να με βοηθησει τωρα που εχω προβλημα.

<<Ε φυσικα...>> κανει στην ακρη και μου δειχνει τον διαδρομο. <<Περνα>> καταλαβαινω οτι και εκεινη αισθανεται αβολα αλλα προσπαθω να μην το πολυσκεφτομαι.

<<Ευχαριστω>> μουρμουριζω και πηγαινω με γρηγορα βηματα στο σαλονι. Τα ποδια μου εχουν πονεσει αφου σχεδον 3 ωρες περπαταω χωρις κανενα λογο σε ολη την πολη μπας και νιωσω καλυτερα.

Που τετοια τυχη...

<<Θες να πιεις κατι;>> ρωταει και σταυρωνει τα χερια της.

<<Λιγο νερο βασικα. Εχει ξεραθει ο λαιμος μου>> παραδεχομαι και μου φερνει ενα ποτηρι παγωμενο νερο που το κατεβαζω με 2 γουλιες.

<<Λοιπον;>> καθεται απεναντι μου στην πολυθρονα και με κοιταζει επιφυλακτικα. <<Τι συνεβη; Γιατι τοσο ξαφνικη επισκεψη; Δεν με εχεις συνηθισει σε τετοια...>> λεει και καλα για πλακα αλλα δεν μπορω να γελασω.

<<Ναι ξερω απλα... ηθελα με καποιον να... να μιλησω και τσουπ ηρθα>> κοιταζω τριγυρω μου. <<Μηπως ενοχλω, να φυγω;>>

<<Προς Θεου, τι ειναι αυτα που λες; Ποτε δεν ενοχλεις και το ξερεις>> νιωθω οτι αυτα τα λεει με μιση καρδια αλλα ξερω οτι τα εννοει. <<Εξαλλου ο πατερας μου δεν ειναι εδω. Ειμαστε μονες μας>> αναστεναζει και αφηνει το κινητο της πανω στο τραπεζι. <<Ηθελα και εγω να σου μιλησω ετσι και αλλιως...>> λεει σιγανα και γνεφω.

Γιατι γιναμε τοσο σκατα και οι δυο;

Α ναι ξεχασα. Εξαιτιας του μαλακα του Αλεξ.

<<Νταλια...>>

<<Οχι Ανα. Εκανα χοντρη μαλακια>> ερχεται και καθεται διπλα μου στον καναπε. <<Δεν ξερω τι να πω. Οσα συγγνωμη και να ζητησω ειναι λιγα. Ειμαι ηλιθια...>> σκυβει το κεφαλι της και δεν ξερω τι να κανω.

Πρωτη φορα την βλεπω τοσο μετανιωμενη για κατι. Οχι οτι εχει αδικο... εκανε μεγαλη βλακεια αλλα για ποιο λογο;

<<Γιατι; Γιατι το εστειλες εκεινο το μηνυμα;>> το μετανιωνω τη στιγμη που το ρωταω. Δεν θελω να ξερω.

<<Ηθελα να σε κανω να πληγωθεις. Να νομιζεις οτι παρα αυτα που σου ελεγε ο Αλεξ, εγω και καλα κρατουσα σχεση μαζι του. Μετα απο το στοιχημα που ειχαμε βαλει, ειχα τσαντιστει γιατι εγω ηθελα να κανω κατι μαζι του. Μου αρεσει, στο ομολογω. Ειναι υπεροχος και κουκλος και πολλα πραγματα>> αναστεναζει <<και ημουν μεσα στα νευρα που εκεινος θελει εσενα. Ουτε καν με κοιτουσε. Τον επαιρνα τηλεφωνο και παντα μου ελεγε να ξεκοψω και να ξεκολλησω γιατι δεν προκειται ποτε να συμβει κατι>>

Daddy ✔️[Book 1]Where stories live. Discover now