~44

1.7K 141 23
                                    

<<Άγγιξέ με Φαμπιάνα>> παρακαλάει μέσα στο φιλί του. Καταλαβαίνω πόσο απεγνωσμένη ακούγεται αυτή η παράκληση από τα χείλη του. Από αυτά τα ηλίθια χείλη που έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα πάνω μου.

Και δεν μπορώ παρά για μια ακόμη φορά να υποκύψω στο αίτημα του και να τυλίξω τα χέρια μου γύρω του.





(part 2)

Δεν ξέρω πόση ώρα έχει περάσει. Ίσως να είναι μόνο μερικά δευτερόλεπτα και απλά εγώ η ηλίθια να το νιώθω σαν αιωνιότητα. 

Τα χέρια του σταθερά πάνω στην μέση μου, το στήθος μου να ακουμπάει το δικό του, ενώ τα χείλη του να φιλούν τα δικά μου λες και είναι η τελευταία μας φορά και προσπαθεί να απομνημονεύσει το φιλί μας.

Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να με κοιτάζει. Το γαλάζιο βλέμμα του καρφωμένο στο δικό μου και ο κόμπος στο στομάχι μου μεγαλύτερος από πριν.

Είναι τόσο λάθος αυτό το πράγμα. Κάποιος πρέπει να το σταματήσει.

Τον νιώθω να απομακρύνεται ελάχιστα από τα χείλη μου μόνο και μόνο για να πάρει μια κοφτή ανάσα.

Ξεροκαταπίνω χωρίς να κουνηθώ καθόλου. Τον έχω τόσο κοντά μου, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλωτε. Αισθάνομαι ότι αν τον αφήσω αυτή την φορά και φύγω μακριά του, σίγουρα θα είναι η τελευταία μας φορά.

Και δεν το θέλω.

Ό,τι και αν έχει γίνει, τον αγαπώ.

Απεριόριστα. Όσο δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλο. 

Και το βλέπω στα μάτια του. Ξέρω ότι και εκείνος νιώθει ακριβώς το ίδιο.

Αλλά είναι λάθος. Πλέον.

<<Το νιώθεις και εσύ;>> μου ψιθυρίζει. Τα χείλη του ακουμπούν τα δικά μου πολύ λίγο έτσι όπως μιλάει και αναστατώνομαι. Τον θέλω όλο δικό μου. Θέλω συνέχεια τα χείλη του πάνω στα δικά μου. 

Προφανώς και το νιώθω. Τα πάντα νιώθω. 

Κουνάω απλώς το κεφάλι μου χωρίς να σπάσουμε την οπτική μας επαφή. Θέλω να τον ξαναφιλήσω, ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο τρυφερά, ακόμη πιο έντονα, θέλω να του δείξω ότι αυτή η κατάσταση δεν με επηρεάζει καθόλου, θέλω να του δείξω ότι ο γάμος των γονιών μας δεν θα σταθεί εμπόδιο στα συναισθήματά μας. Θέλω να του δείξω τόσα πολλά πράγματα.

Όμως δεν το κάνω.

Κάνω ένα μικρό βήμα πίσω. Παρόλο που τα χέρια του δεν λένε να ξεκολλήσουν από πάνω μου.

Daddy ✔️[Book 1]Where stories live. Discover now