Capitolul 2

6.2K 215 12
                                    

      
        Astazi am intrat schimbul 2 si din cate am inteles ca nu stiu ce sef a ajuns in control la noi , toata lumea alearga in toate partile de o saptamana sa nu gaseasca ceva in neregula . Din cate am inteles este un om foarte moracanos , urla si tipa la toata lumea pentru nimicuri . In orice caz nu stiu prea multe detalii astea le stiu de la Monica buna si nebuna mea prietena care ma tine la curent .

         Abia am ajuns la serviciu si deja au inceput cu totii , am alergat pana nu imi mai simteam picioarele si inainte sa plec am mai avut de dus un ceai la camera 304 . Ajung la usa bat de 5 min si nu raspunde nimeni , intr-un final intru si las ceasca , dupa care sa plec cat pot de repede, stiu ca nu trebuie sa intri pana nu raspunde dar avand in vedere ca eram in intarziere si pierdeam ultimul transport acasa am zis sa incerc si ce sa vezi ma darama un barbat mare si plin de muschi ,care mai era si dezbracat si acum sa fim sinceri arata destul de bine la bustul gol nu imi puteam lua ochii de la el , corpul lui sculptat si de culoare caramelului , picioarele lugi si foarte puternice , si ochii , ochii aceeia de un argintiu nu cred ca am mai vazut pe cine cu asa ochii nu ca era vreo experta dar mi-au intipariti in memorie , ma ridic cu greu si apoi incep . Se uita la mine si cu un aer de superioritate si ma ia peste picior ,ma face pe mine needucata cum isi permite . Atat mi-a trebuit cine se gaseste el sa ma faca pe mine needucata . Ii zic vreo doua si ies pe usa trantind usa in urma mea. Nu de altceva dar chiar nu mai aveam cu ce pleca dupa si renunt la ideea de a sta la cearta cu persoana din fata mea.

Erik
     
        Ies din baie infasurat in prosop gandindu-ma la intalnirea de maine . O sa cunosc in sfarsit tot personalul , ca pana acum nu am apucat sa vorbesc decat la telefon cu unii dintre ei, mai mult cu Roxana . Si ma trezesc cu o domnisoara imbracata in uniforma de camerista , parca era sculptata pe ea , prima interactiune dintre noi a fost magica , o chii ei ca albastrul cerului erau acum acoperiti de parul blond si buclat care ii venea pe fata , buzele carnoase se unisera intr-o linie dreapta, din cate oberv nu este inalta la prima vedere. Imi intrerupe analiza cand incearca sa se ridice de jos , dau sa o ajut dar nu accepta si incepe sa urle la mine , ciudat cât da dintr-o fata asa mica . Dar nici eu nu vreau ma las asa calcat in picioare, si o fac needucata , si acum am pornit-o cine ma pus , daca stiam ca o sa inceapa si nu o sa mai termine nu mai ziceam nimic , acum ca a inceput o sa o opreasca cineva , cu toate ca era chiar draguta cand tipa la mine i se facuse o cuta pe frunte si ochii i se marisera de la nervi probabil , ciudat este ca nimeni nu a mai vorbit asa cu mine vreodata de obicei eu eram cel care tipa , dar de data asta nu pot sa zic mai nimic , ce se intampla cu mine clar ma afectat fata asta cu gurita un pic cam mare . Sigur nu stie cine sunt , urla ce urla si apoi bolboraseste ceva si tranteste usa . In timp ce urla la mine am observat caracteristicile acestei fete, era o fata foarte frumoasa blonda si cu ochii albastrii era destul sa o privesti o data ca nu puteai sa iti mai scoti din minte acei ochi , la inaltime nu era inalta era chiar scunda, abia imi ajungea la umar si in cea ce priveste greutatea era asa micuta ca daca incercai sa o strangi putin mai tare in brate o rupea-i , avea undeva la 50 -55 de kg. Daca ma suparam o luam ce pe sac si fugeam cu ea. Dar cine isi doreste o mica urlatoare pe cap . Prins in ganduri , simt cum ochii mi se inchid si ma las in tras in lumea viselor.
..............

Ma trezesc de dimineata imi fac rutina si ma pregatesc sa cunosc personalul ca sa vad cum sta treaba pe aici.

Evelin
    
       Ajung acasa si ma trantesc in pat abia astept sa fac un dus apoi sa dorm nici mancare nu mai imi trebuie . Ma bucur de dusul meu care imi da o stare de bine de fiecare data , ma dau cu gelul meu de dus cu aroma de ciocolata , imi place foarte mult mai ca imi vine sa o il mananc , las picaturile sa imi atinga pielea, ma tot gandesc la incidentul din aceasta seara sper ca nu o sa se planga de mine ca asta imi mai trebuie decid sa ma calmez si sa uit incidentul cu moracanosul acela ce o fi o fi.
           Maine avem intalnire de dimineata cu noul sef care din cate am inteles a cumparat hotelul la care lucrez . Hotelul se numaste Paradyse si este o cladire impunatoare este focuta mai mult din sticla si are o forma mai neobisnuita . Imi place tot acolo de la personal pana la decoratiunii care sunt chiar cu gust . Cum intri in Hotel esti intampinat de receptie , pe langa  ea sunt mici fotolii pe crem si maro si in mijlocul fiecarui fotoliu se afla cate o masa de sticla , in stanga receptiei te duci spre restaurant si in dreapta sunt lifturile care duc in camere , tot hotelul este decorat cu maro si alb incepand de culoarea peretilor pana la mobilier .

Evelin
       
        Ma trezesc de dimineata imi fac rutina si decid sa ma machez cu un crem , putin creion si rimel nu foarte strident . Caut prin dulap si iau pe mine o pereche de blugi negri si o camasa alba . Daca tot ne cunoastem noul sef sa arat si eu mai office . Ma incalt in nelipsitii mei tenisi si plec . Ajung in statie si urc in microbuz , salut politicos soferul si ma asez pe scaun la geam ,si privesc orasul .
           Ajunsa la servici imi iau echipamentul si pornesc sa ma intalnesc cu Monica care bineinteles la cum o stiu deja stie ultimele detalii despre sedinta care urmeaza.
-Buna Eve cum esti ?
- Pe aici Moni incerc sa supravietuiesc tu?.
- Nu stii ce am aflat , Noul sef este este bomba nu alta , are un corp toate fetele o sa se topeasca dupa el . Nici nu o sa iti vina sa crezi cum arata .
- Nici nu vreau sa stiu Moni scuteste-ma de detalii si hai sa mergem , nu vreau sa intarziem.

Erik
     
      Intru in sala de conferinte este in acelasi tot ca tot hotelul cu o masa mare si scaune in jurul ei , ferestrele mare lasa sa intre foarte multa lumina in incapere.
         Astept sa vina toata lumea si cand intra ultimele persoane o vad si pe mica guraliva astept sa se aseze toata lumea si in timpul acesta nu mai imi iau ochii de la ea , este imbracata intr-o tinuta office si parul blond era prins in coada la spate , o vad cum se fastaceste si parca abia asteapta sa se termine tot si sa plece , se mai uita din cand in csnd la mine cu coada ochiului sa vada ce reactie am , sunt foarte curios sa vad ce o sa zica cand o sa vada cine sunt , si sa o vad cum o sa ma implore sa o iert pentru aseara.

- Asa daca ne-am adunat in sfarsit cu totii am sa ma prezint sunt Erik Laurent si probabil ati aflat ca sunt noul proprietar al Hotelului.
Cu multi am mai vorbit dar mai sunt persoane pe care nu le cunosc . De exemplu tu fata blonda din colt cum te numesti ?
Acum sa te cad micuta tipatoare cum o sa iti dispara curajul .
- Marinescu Evelin
- Lucrezi de mult aici ?
-Aproximativ 4 luni .
- Ok si domnisoara de langa tine ?
- Luca Monica domnule .
-Tu de cat timp lucrezi ?
- Tot de 4 luni .
Am inteles, pe restul va mai stiu am mai vorbit .

           Asa dupa cum stiti o sa impun o serie de schimbari pe care o sa vreau sa le respectati daca nu o sa ma supar si nu ati vrea sa ma vedeti suparat.
Dar sa incepem cu cele mai mari modificari . As dorii sa mai schimbam din meniu si designul prin camere . Nu mare lucru dar sa fie mai la moda. Restul o sa va comunic pe parcurs . A si domnisoara blonda o sa vreau sa se ocupe de sederea mea aici . Tot ce am nevoie . Sa inteles?
- Eu? de ce eu ?
   Nu pot sa cred inca are acelasi tupeu sa ma infrunte de la cine sa il fii mostenit. Si de ce imi tot intoarce replicile urasc cand cineva imi pune la indoiala deciziile .
- Pentru ca asa vreau , aveti vreo problema domnisoara?
- Nu doar ca mai am si altele pe cap.
- Preia altcineva responsabilitatile tale. Roxana te ocupi de asta .
- Da domnule
- Asa am rezolvat asta . Restul sunteti liberi .Doar domnisoara de care am vorbit sa ramana .
Domnisoara Cum ai zis ca te cheama?
-Evelin .
-Asa . Adu-mi o cafea in birou . Acum poti sa pleci.


Va astept parerile despre capitol sper sa fie cat de cat ok

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now