capitolul 13

3.2K 109 10
                                    

Eve

     Terminam de mancat si Erik tot insista sa mergem in cabana , doamne sper sa nu se gandeasca ca o sa ma culc cu el ca isi face doar rau nu o sa se intample asta . Dylan tot bate apropouri la adresa lui Erik despre viata lui in New York , si cat de tare e el. Sincer putin imi pasa , ce credea ca din doua cuvinte si un sarut sau o cina pe malul lacului ii cad la picioare . Asta sa o creada el . Sper doar sa ma ia la New York ca daca nu l-am suportat degeaba.
Trebuie sa ajung acolo si imi trebuie si suport material . Si din salariu meu nu imi ajunge nici sa ma intretin calumea dar sa ma mai duc in alta tara.
Ajungem in sfarsit la cabana si incepem sa ne spunem viata , mda cliseic trebuie sa il atrag cumva nu si stiu si mijloacele .

       Dupa ce povestim asa cam 2 -3 ore se apleaca si ma saruta , te rog doamne zi-mi ca nu e ce cred eu ca e . Nu o sa imi pierd puritatea cu unul pe care nici nu il iubesc sa ma salveze careva , stai Monica ii trimit mesaj sper sa si raspunda . Dupa alte 15 -20 de min de cand astept afurisitul ala de raspuns care nu mai vine . Renunt sa mai sper . Erik se tot misca pe langa mine nici nu mai am idei de subiecte ce ma fac.
Haide Eve zii ca nu esti pregatita , ca nu sunteti de mult inpreuna si nu poti . Buna idee.
Erik ma smulge din gandurile mele si ma prinde intr-un sarut lung si pasional . Mainile lui urca si coboara pe spatele meu si apoi pe fund strangandul usor .
Se desprinde din sarut doar sa ma ia pe sus si ma puna in pat . Asta e, trebuie sa ii zic , sa imi fac curaj . Nu apuc sa zic nimic ca ma asalteaza cu o multime de saruturi si nu mai reactionez corect . Cei drept ma atrage tipul dar nu ca sa ma culc cu el pare cam papa lapte , care sta dupa fusta mamei . Sau doar mi se pare .
-Staii Erik nu pot sa fac asta imi pare rau .
Oo doamne am reusit daca nu ma ridicam acum eram pe cale sa cedez si din cate am auzit ca nu are o reputatie prea buna , si ma tem ca daca o sa ma culc cu el pot sa imi adio de la scopul meu.
-Scuze , nu am vrut sa te presez nu prea ma pot abtine in prezenta ta .
- Suntem impreuna de cateva ore si tu vrei sa ma si arunc in patul tau . Ti-am zis si iti repet nu sunt una din curvele cu care esti tu obisnuit .
Ups ce am zis , nu imi pot tine gura asta spurcata de loc sper sa nu creada ca stiu de aventuile lui . Nici nu stiu foarte multe decat ca schimba femeile ca pe sosete .
Si daca isi da seama ce oricum o sa ii zic ca stiu.
-Nu Eve nu cred asta , stai de ce ai zis ca eu schimb femeile . Ai aflat ceva si eu nu stiu.
-Aici nu e vorba de ce am aflat e vorba ca asa ma tratezi .
-Scuze iubita mea nu o sa te mai presez niciodata . Ma ierti ?
-Of bine daca faci fata asta . Dar te rog nu mai forta limita .
Hai ma lasi cu textele tale ce am aflat asta era important daca nu aveam nevoie de el nu ma stresam asa . Bine mai e si faptul ca ma atrage mai mult decat ma gandeam si poate si teama de a ma indragostii .
Ma pun pe partea mea de pat incercand sa adorm

Erik

      Doamne de 3 ore vorbim de toate rahaturile , oare mai are ceva de vorbit sau le epuiza pe toate. Incerc sa preiau controlul ca daca mai vorbesc o ora o iau razna la propriu nu am vorbit in viata mea atat cu o fata de obicei nu vorbesc de loc doar placerea si atat . In ultima vreme nici de asta nu mai am parte . O vad ca butoneaza la telefon si apoi il lasa jos si il verifica constant.        
     
      Acum e momentul , si o prind intr-un sarut lung . Vad ca ma lasa sa o ating peste tot , asta e momentul, o iau pe sus si o duc in patul din cabana , ma napustesc asupra ei si la inceput coopereaza, hmm a fost mai usor decat ma gandeam . Vad ca nu mi-am pierdut farmecul de tot. Cand dintr-o data ma impinge de pe ea si ma rufuza ca ea nu e curva . Exact cum ma gandeam prea frumos sa fie adevarat . Momentul meu de fericire se duse naibi . Si o luam de la capat . Trebuie sa plec din tara asta ca ma ia capul aici . Imi doream sa ajung aici dar parca imi e dor de casa , si de prieteni. Saptamana viitoare zbor catre New York . Ma milogesc de ea sa ma ierte ca am intins corda si in final ma iarta . Rau ai ajuns ma mustra constiinta . Cate trebuie sa faci sa iti refaci imaginea . Da chiar nu mi-a pasat niciodata pana la clientul acesta cu care a inceput tata o afacere si eu care ii mostenesc imperiul nu pot sa fiu un fustangiu . Ia zis ca daca nu apar cu o logodnica in maxim o luna nu mai semneaza cu noi, ca cica nu ii inspir imcredere. De aia ma trimis in Romania cu afaceri sa nu mai fac prostii pe acolo.
Pana am daramat-o pe domnisoara pe jos si am stiut ca ea e perfecta. Cine ar crede ca un ingeras din Romania e asa de artagoasa . Stiu as fi putut sa renunt dar sunt prea orgolios .
O vad cum se duce pe marginea patului sa doarma dar trebuie sa imi joc rolul de cuceritor. Si o trag in bratele mele bine asa ipocrit nu sunt imi place sa o tin in brate dar ma enerveaza la culme ca nu cedeaza sub nici un fel .
Intr-un final adorm si eu tinand micul ingeras in brate.

Casuta de pe lac . Poze reale facute de mine

 Poze reale facute de mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pam Pam ce ziceti va place ce intorsatura a luat povestea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pam Pam ce ziceti va place ce intorsatura a luat povestea . Ce scop credeti ca are Eve.? ❤😁🤩
Sper sa nu fii gresit prea tare .

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now