capitolul 7

4.4K 177 11
                                    

Erik

Imi savurez cafeaua si rasfoiesc un dosar , si brusc imi apare in minte ea , oare mai e abatuta ar fii bine sa o intreb ce are , nu imi place cand este suparata parca nu ma pot concentra la ceea ce fac. Plec din birou sa o caut pe mica urlatoare ,nu i-am mai auzit vocea de ceva vreme si deja ii simt lipsa. Intreb personalul si aflu ca e in restaurant . Ajung acolo, si raman uluit de cea ce vad . Cum a reusit asta sa o agate si pe ea , nu imi vine sa cred . Tot corpul imi tremura de nervi si nu stiu daca e din cauza ca o vad cu nenorocitul acela sau ca e toata un zambet in prezenta lui. Sunt atat de confuz in momentul acesta imi daoresc sa o iau de acolo si sa fug cu ea la capatul lumi. Nu stiu de ce simt asta dar decid sa ma duc sa o iau de acolo. Ajuns la masa o prind de mana si dau sa plec , il aud pe Dylan cum isi cere scuze, putin ma doare pe mine de scuzele lui .

Tot ce imi doresc acum e sa o iau pe mica mea urlatoare si sa dispar de acolo . Ciudat e ca nu ulra la mine , o iau aproape taraș cu directia spre birou , nu ma intereseaza ce crede lumea care ne vede , vreau doar sa ajung cat mai repede. Simt cum mi se urca sangele la in cap , odata ajuns in birou o trantesc pe scaun si aud o mica injuratura , nu o ascult si incep sa urlu la ea nici nu ma gandeam ca o sa taca si o sa asculte , o aud cum urla la mine . Sunt prea nervos sa imi pese de eticheta , si nu stiu din ce motiv , nu am nimic cu aceasta femeie , dar totusi nu suport sa o vad in preajma altui barbat .

Cred ca nu mai rezist si eu sunt nervos si ea e nervoasa . Bine ea are si de ce sunt un idiot si o stiu si eu , dar pur si simplu nu imi pot controla impulsurile , cand sunt langa ea, si colac peste pupaza mai vrea sa si plece, o da eu sa raman aici sa vorbesc ca prostul si tu sa faci cale intoarsa , nici gand , o prind de mana si o trantesc de perete, stiu am pierdut sirul datilor cand ma port ca un magar fara motiv , dar spre apararea mea , are si ea o vina , de ce a aparut in calea mea ,sa se poarte asa de parca nu ii pasa de ce detin sau cine sunt . Nu e lesinata dupa mine ca restul populatiei feminine , si asta ma intriga ca naiba , o lipesc de perete si fara nici o avertizare si o sarut , bine asta a fost din inpuls , zau ca nu a fost cu intentie , ce tot zic eu aici , e logic sa vreau ceva ce nu pot avea , asta imi e firea . Prima data nu face nici o miscare si apoi vad cum incepe sa imi raspunda la sarut , asa te vreau frumoaso .

In momentul acela simt cum toata furia acumulata se imprastie si ramane doar o stare de euforie combinata cu dorinta . Este ceva ce nu am mai simtit niciodata de la un sarut . Fata asta scoate din mine ceea ce nici eu nu credeam ca pot sa simt . Ma retrag usor din sarut cand simt ca nu mai am aer si ii repet la ureche " Esti a mea " . Slabesc putin stransoarea si atunci e momentul cand , ma impinge si fuge din birou .

Sunt constient ca am fost foarte dur cu ea dar nu suport sa o atinga altcineva inafara de mine . Si de nenorocitul de Dylan ma ocup eu .

Chiar daca nu a stiut ca incep sa simt ceva pentru ea o sa il avertizez acum, sa nu se mai atinga de ea. In cateva minute apare Dylan speriat in birou, si incepe sa urle cat il tin plamanii.
- Ce dracu i-ai facut la biata fata ca alerga pe coridor plangand parea speriata si debusolata. Am intrebat-o ce are, s-a uitat cateva secunde la mine si a luat-o iar la fuga .
- Nu i-am facut nimic.
- Daca nu i-ai facut nimic de ce plangea?
- Dar pe tine ce te intereseaza ? Nu e problema ta , asa ca nu te baga . Si te avertizez nu te mai apropia de ea ca nu raspund de ceea ce o sa fac.
- Cum sa nu ma intereseze , fata aia e un inger , nu iti permit sa o tratezi asa . Nu a facut nimic am baut o nenorocita de cafea . Si de cand iti pasa tie de angajati?
- Uite ca de ea imi pasa . Deci daca te mai vad pe langa ea, nu raspund de mine . E ultimul avertisment . Vezi-ti de treaba ta si de fufele tale ea nu e asa.

-Esti dus omule , nu se poate discuta cu tine. Ma duc sa calmez biata fata .
- Nici sa nu te gandesti sa o faci ca esti un nimeni pentru ea . Nu iti permit .

-Draga prietene , esti nervos si de aia iti accept pornirile astea dar nu mai bine recunosti ca ai fost un magar cu ea si de asta ma urli pe mine . Dute la ea dobitocule si impaca biata fata . Dar stai tie nu iti permite orgoliu sa faci asta.

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now