Capitolul 8

4.4K 150 18
                                    

Din perspectia lui Eve
Dupa acel incident nu mai vreau sa vad pe nimeni . Ma duc la vestiare si imi iau geanta si vreau sa plec ma intalnesc cu Moni si ii zic ca ma duc acasa, ma intreaba ce am si ii zic ca o sa ii povestesc mai tarziu .
Ajunsa acasa ma duc si imi bag capul in perna , gandindu-ma la acel sarut . Un sarut minunat , de altfel dar nu asa imi imaginam eu primul sarut . Si cu cine cu seful meu , cum o sa mai dau ochii cu lumea acum . Nu mai am de gand sa ma mai intorc acolo , sau sa il mai vad pe acel mitocan .
Cand de o data se aud batai in usa , ma ridic cu greu nici nu ma uit pe vizor si deschid . Cand vad cine e vreau sa inchid usa , prea tarziu las usa si ma incui in camera tipand sa plece si sa ma lase in pace . Dar dupa cat il cunosc, stiu cat de incapatanat este chiar ,cred ca o sa se tina de cuvant si imi sparge usa . Mai trebuie sa o si repar apoi, si fara sa ma mai gandesc o deschid . Ma uit la el si ii zic sa imi spuna ce vrea si sa plece. Il vad uimita cum trece pe langa mine si se aseaza pe pat . Nu am puterea sa ma misc dar reusesc sa ii zic ca nu e la el la birou si aici e casa mea eu decid cine intra si cine nu . Nu mai zice nimic cateva secunde si apoi imi marturiseste ceva ce ma face sa imi pierd toata vointa. Nici nu realizez cand ajunge langa mine si ma ia de mana . Incerc sa ma eliberez dar ma uit in ochii lui si imi zice ca nu imi face nimic , ascult si cand ma strange in brate simt cum picioarele nu ma mai asculta. O senzatie de liniste ma cuprinde din interior , si imi las capul pe umarul lui . As vrea sa stau asa mult timp. Si dintr-o data imi zice ca ii este foame sa ii dau ceva . Aleg sa nu raspund mai stau putin asa ca e bine. Ne desprindem din imbratisare si ii zic sa iese sa ma schimb . Termin repede , imi iau o pereche de blugi albastri si un tricou alb cu scris pe piept . Ies din camera si pornim spre restaurant . Drumul a fost linistit , am mai vorbit , m-am mai uitat pe geam . Odata ajunsi acolo , coboram si ne asezam la masa. Chelnerul aduce meniurile si pleaca .
-Ce vrei sa mananci ?
-Hmm nu stiu ceva usor , poate o salata ceva .
- Protestez , nu ai mancat nimic toata ziua si esti asa micuta , cum o sa mai ai forta sa tipi la mine daca nu mananci.
-Bine bine , iau si o friptura ceva. Este bine acum
-Da frumoas-o orice numai sa papi ceva .
Vine chelnerul ia comanda si eu raman in gandurile mele. Cum se poate schimba cineva asa mult prima oara cand am venit sa mananc cu el a urlat de se uitau toti la noi ca la circ , si acum e asa calm si se poarta asa frumos ma uimeste omul acesta. Ma trezeste din gandurile mele o atingere pe mana mea, tresar si il privesc in ochi .
-Ce ai patit , erai pierdut in gandurile tale pot sa stiu si eu la ce te gandeai?
- Da sunt uimita de schimbarea ta de atitudine si nu inteleg de ce ?
- Pai cand iti dai seama ca gresesti fata de o persoana la care tin foarte mult , era normal sa incerc sa imi indrept greseala.
-Ok
Seara trece repede si la fel si cina . Ajunsa acasa , nu pleaca pana nu se asigura ca sunt bine si ca o sa vin dimineata la hotel. Il asigur si pleaca cu greu. Nu inainte sa imi aplice un pupic pe frunte.
Dupa ce pleaca ma las condusa in lumea viselor gandindu-ma la evenimentele petrecute in urma cu cateva ore.
Dimineata aud ceasul si ma ridic cu greu din pat si pornesc spre baie . Imi fac un dus rapid si vin in camera sa ma imbrac . Astazi o sa ma imbrac intr-o rochie , frumos afara si o sa fie foarte cald. Caut prin dulap si gasesc o rochie rosie nici foarte scurta nici foarte lunga. Avea un model foarte dragut cu niste floricele pe ea si mulata pe corp . In picioare iau niste sandalute negre . Imi dau cu un fard crem si cu tus negru, putin rimel si la final un glos . Gata sunt gata , incui usa si plec spre hotel . Astazi o sa fie o zii buna presimt asta. Nu am pofta sa mai aud pe cineva urland si cred ca nici Erik nu o sa faca asta . Gasesc repede un taxi si plec , ajung relativ repede , platesc si intru in hotel . Ma duc la vestiar sa imi iau echipamentul , care consta in un sort si o boneta .
Si urc sus sa vad ce doreste Erik sa ii aduc dar inainte trec si iau o cafea sa i-o duc , nu de alta sa nu mai fac alt drum apoi .
Bat la usa si imi raspunde de data asta mult mai bland , nu rastit ca de obicei.
-Buna Eve . Ce mai faci ? Cum ai dormit ?
-Buna , si ti-am adus cafeaua , am dormit destul de bine tu ?
-La fel . Multumesc de cafea , de unde stiai ca vreau .
-Eee , am avut un filing . Asta vrei in fiecare zi . Deci m-am obisnuit. Acum cu ce pot sa te ajut .
-Primul lucru este ......
Se opreste si il vad cum se apropie de mine vreau sa ma dau in spate dar ma prinde si intinde mana spre fata mea , oare ce vrea sa faca . Imi scoate boneta si apoi scoate usor sortuletul de pe mie ramanand in rochia rosie de acasa . Le tine in mana si apoi la pune pe fotoliu . Si apoi ma priveste de la o distanta mica . Si imi da o siuvita de pe fata , ma uit in ochii lui si ramanem asa pret de cateva minute .
-Esti asa frumoasa , nu mai ai nevoie de alea ca nu mai este camerista , esti asistenta mea . Vrei asta nu?
- Da . Dar ce presupune acest post , eu masaje si alte chestiunin de genul asta nu fac .
Se uita la mine si rade si nu inteleg de ce.
-Nu stai linistita , numai daca o sa iti faca placere , in rest nu poti sa stai fara griji. Tu o sa te ocupi de programezi intalnirile , sedintele , si alte lucruri neimportante . Si cel mai important lucru sa iei masa cu mine , nu mai pot sa mananc singur. Ce zici accepti ?
-Hmmm sa ma gandesc , pare o oferta tentanta. Ce sa zic .
-Chiar e ar trebui sa accepti ca are termen limitat . Tic tac .
In acest timp ma tinea de mana si se juca cu siuvita mea.
- Atunci o sa accept sa nu pierd oferta.
-Asa ma gandeam si eu , ai luat o decizie buna .
Imi zambeste si imi depunde un pupic pe frunte . Ma rosesc imediat si sunt sigura ca a obsevat deja .
- Ce frumoasa esti cand rosesti .

Din perspectiva lui Erik
Ajung la birou dupa o noapte in care mia invadat visele . Si aud batai in usa si inima o ia la galop strig "intra " si o vad e imbracata in unifoma ei obisnuita dar astazi e ceva mai special si imi doresc sa vad ce poarta pe sub uniforma stiu suna pervers , dar nu ma pot abtine si ma apropii de ea si ii dau jos boneta si apoi ma intind sa ii scot si sortul. Odata scapat de el pot sa vad rochia superba . Se mula perfect pe formele ei si nu imi pot stapanii mult imaginatia. Ma stapanesc cu greu si ii zic ca am o oferta pentru ea . Se uita la mine cu ochisorii aceeia curiosi si ii zic . Ca am un post de asistenta liber si ea e perfecta pentru el. Se uita la mine si imi pune o intrebare de imi starneste rasul. O asigur ca nu se va intampla si cu o gluma o fac sa accepte . Oficial sunt cel mai fericit , ii dau un pupic pe frunte si ea roseste . Ma sperie cateodata inocenta acestei fete , nu credeam ca mai exista asa ceva.
De data asta o sa fie diferit , promit ca o sa te fac sa te indragostesti de mine.
-Stii Eve , nu sunt un om asa rau cum crezi.
- Nu am zis asta niciodata.
- Nu ai zis , dar asa ai crezut .
-Bine poate am crezut , dar asa esti tu tot timpul .
-Asa cum?
-Asa moracanos, urli , tipi, nu iti pasa de sentimentele nimanui.
- In general da . Dar sti ce tocmai am gasit o persoana foarte buna la suflet si cu chip de inger care poate sa ma schimbe in bine. Ai idee de cine vorbesc ? .
-Nu cine ?
- Acea persoana fara care nu pot sa mai stau este chiar in fata mea.
Roseste iar si pleaca de langa mine , si se pune pe fotoliu. Se uita fix la mine si zice.
-Mai muncim si noi astazi ?
-Hmmm chiar e nevoie , as putea sa stau toata ziua si sa te privesc.
-Haide nu fii lenes , ce o sa zica lumea ca stai degeaba toata ziua.
-Eee vezi asta e atitudinea de asistenta .
-Mersi frumos.
Se aud batai in usa si chiar sunt curios cine e.
-Intra.
-Hei Erik ce faci ?
-Bine Dylan tu ?
-Rezolvam pe aici problemele .
-Vad ca ai rezolvat cea mai importanta problema felicitari .
-Hai zii care e problema de ce ai nevoie .
- Pai sti tu clientul acela de care am vorbit nu vrea parteneriatul. Dar nu de asta venii .
Ma intrebam daca vreti sa veniti deseara in club ne mai destindem si noi putin . Ce ziceti ?
-Hmm ne gandim , o intreb si pe Eve si te sun daca e .
-Bine va las atunci.
Ma ridic de la birou si ma duc spre Eve .
-Ce zici micut-o vrei sa iesim deseara?
- Nu prea am iesit in cluburi , defapt nu am fost deloc.
-Si nu vrei sa vezi cum e ?
-Hmm , nu stiu ce sa zic.
-Haide Eve , o sa te distrezi promit .
-Bine.
- Multumesc ca ai acceptat invitatia mea .
-Bine acum hai la munca . Domnule Sef ca nu se face singura.
-Am inteles sefa .
Ziua a trecut repede . Dupa terminarea programului insist sa o duc pe , Eve acasa si plec si eu sa ma pregatesc . La ora 20 : 30 plec sa o iau.

Sper ca nu e prea plictisitor acest capitol . Sa va zic un secret peste cateva capitole nu stiu cate actiunea se va muta in New york . Pana atunci vor fi un cuplu dar la inceput .
Scuzee daca nu prea e ok , sau daca sunt greseli dar nu mai am duspozitie sa il corectez .
Aaaa inca ceva important ce ziceti cum e mai bine sa scriu numele la dialog sau asa cum e acum ??

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz