Capitolul 28

2.6K 108 4
                                    

-Am ajuns!!
-Da doamne ca ma saturasem , imi amortii tot corpul .
-Atunci dati-mi voie don'soara sa va conduc in umila mea locuinta.
-Oo multumesc mesior, sunteti extrem de dragut , ce urmariti .
-Eee nu iti spun, ca o iei la fuga si te mananca lupii , si nu permit nimanui sa te atinga inafara de mine.
-Oook , lasa asta sa intram ca sunt curioasa ce mancare ai , nu prea am mancat azi .
-Hai ma Eve daca iti era foame de ce nu ai zis ca opream pe undeva .
..........
Dupa vreo 2 ore am mancat mai mult de cat puteam , obligata mai mult si santajata. Are o problema cu asta , a descoperit sensilbiltatea mea in legatura cu subiectele de mai intime si profita ca un neresinat , de ele de cate ori vrea sa obtina ceva . Am facut dus si am stat tolanita la tv in living .
-Erik ce tot faci ma gadili , termina.
-Si eu ce vreau , nu sa te gadil , hai termina cu leneveala , sa mergem sa ne plimbam prin natura , nu am venit aici sa stai in casa. Asta puteai sa faci si acasa.
- Chiar trebuie .
-Haide lenesa mica, e nevoie sa trecem la alte metode de convingere.
-Nu , acum mergem .
-Asa ma gandeam si eu.
-Eve?
,-Da Etik.
-Stai putin ca voiam sa vorbesc cu tine .
-Despre? Am zis ca vin.
-Nu aia , de ce te sperie atat de tare subiectul de a face dragoste cu mine?
Nu te-am bruscat vreodata bine doar atunci prima data si mi-am cerut scuze . Dar de atunci nu cred ca am mai zis sau facut ceva deplasat si totusi tu esti extrem de speriata. Zi-mi nu o sa fac nimic din ce nu iti doresti dar chiar voiam sa stiu motivul. Iti e frica de mine sau e altceva .
- Nu cum poti sa crezi asta , dar nu stiu nu am facut asta si am o mega retinere , cumulata cu o frica de zile mari , stii genul ala de stres, pe care il ai inainte de un lucru foarte important si incerci sa amani de frica sa nu iasa prost . Exact asa ma simt.
-Ooo ingeras micut si eu am facut glume pe seama ta , imi pare rau. Dar sa stii ca te iubesc enorm si chiar vreau sa iti ofer toata fericirea pe care o meriti.
-Nu e nimic , sa nu intelegi gresit , nu e ca nu imi doresc asta , doar ma terifiaza gandul, e penibil stiu ca dorm cu tine in pat de atatea luni . Dar asta e si asta simt .
-Bine iubire , o sa fie magic iti garantez si o sa treci si peste sentimentul acesta de teama. Acum hai fuguta ia ceva pe tine sa mergem afara.
-Haide, sunt gata.
-Stii ce acum ca am descoperit motivul , am si o rezolvare si o sa ramai placut surprinsa dar trebuie sa astepti pana deseara.
-La ce anume.
-Nimic , e surpriza.
.....
Dupa multe ore de pierdut prin padure , am venit acasa , doamne nu e nimeni e pustiu pe aici , cine si-ar face o cabana in mijlocul pustietati. Ajunsi acasa ma arunc in pat singurul lucru care il vreau e sa dorm.
-Eve pe unde te-ai ascuns acum.
-Sus imi odihnesc corpul , si mai ales picioarele .
- Bine ingeras eu ies putin afara .
- Ce mai faci afara nu acum am venit de acolo. Sunt doar copaci multi copaci , nu e ca si cum te-ai intalnii cu frumoasa din padurea adormita.
-O am chiar langa mine deci nu mai am nevoie de nimeni .
-Da eu imi intru in rol , deci sa adorm .
-Ok , printesa .

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now