Capitolul 5

4.4K 177 4
                                    


Eve

      Odata ajunsa mancarea pe care bine inteles nu eu am comandat-o a avut grija domnul Moracanos sa ia decizia asta pentru mine . Ma conformez si imi mananc mancarea nu mai am chef sa urle si sa se uite lumea la noi ca la circ .       

        Terminam de mancat in liniste , plateste nota si plecam . Tot drumul pana la hotel nu am scos nici un cuvant , sincer nici nu aveam ce . V    

         Privesc pe geamul masini , uitandu-ma la cer , imi aminteste de parintii mei scumpii mei parinti nici nu va imaginati ce dor imi este de voi , ati plecat mult prea devreme si m- ati lasat a nimanui , de ce a trebuit sa va urcati in masina aia nenorocita care va despartit de mine pentru totdeauna . Nu imi dau seama cand o lacrima imi apare pe obraz si fara sa imi dau seama o mana mare imi sterge obrazul bland . Acea senzatie imi pare total necunoscuta , acest om de cand a venit ca sef parca are inima de piatra nu schiteaza nici un sentiment , se poarta si vorbeste urat cu toata lumea si dintr-o data pare diferit dar chiar si asa , cine ii permite sa se atinga de mine. Ii dau mana la o parte, si ma rastesc la el.
- Nu am nevoie de mila nimanui sa stiti , haideti sa ne limitam la relatia de sef angajat .
- Cine ti-a zis tie ca imi este mila de tine . Nu imi inspiri nimic am facut un gest dragut care mi sa parut potrivit . Dar ce sa zic te ofenseaza orice gest .

      In sfarsit am ajuns ca simteam ca ma sufoc acolo , cum opreste masina aproape ca o iau la fuga nici nu m-am mai uitat in spate . Ma opresc in baie sa ma calmez si sa nu las lacrimile sa curga . Haide Eve nu te lasa , pe tine nu te poate doborâ nimic , ma incurajez singura. Plec din baie dupa 15 minute in care am incercat sa imi limpezesc gandurile .

Erik

        Plecam de la restaurant si totul decurge bine , micuta urlatoare ca prin minune a tacut , mi se pare extrem de ciudat ca nu ma mai contrazis nici macar o data . Decid sa vad ce se intampla si cand ma intorc sa vad , ce sa vezi zici ca era in lumea ei , pierduta in ganduri si vad cum o lacrima ii paraseste ochii ei frumosi din instinct ii sterg lacrima si o vad cum tresare , cred ca tocmai am trezit-o din visare. Si apoi incepe , e asa o cunosc eu , nu tacuta cand nu o aud stiu sigur ca ceva se intampla si ciudat dar ma simt foarte rau , nu am mai simtit acest sentiment si ma infioara .
       Ajungem la hotel si nici nu asteapta sa oprim bine masina ca o ia la fuga . Se pare ca a afectat-o serios gandurile in care sa cufundat si cel mai greu este ca nu pot sa o ajut chiar daca as vrea .    
           Acest sentiment ma prost dispune si nu mai am chef de nimic . Ma duc in birou si nu mai ies cateva ore de acolo cand imi scot capul din mormanul de dosare . O sun pe Roxana sa o trimita pe Evelyn cu un ceai negru .
- Pot sa intru am inteles ca doriti un ceai ?
- Da multumesc poti sa il lasi aici . Am mult de lucru si o sa am nevoie.
- Pot sa va mai ajut cu ceva ?
- Da . Daca nu te deranjeaza ai putea sa imi tii companie . Si sa ma ajuti cu lista de angajati ca probabil ii stii mai bine ca mine .
- Ok .
Nu stiu ce mi-a venit de obicei imi place sa stau singur , dar acum aveam nevoie de prezenta ei care tot trista era voiam sa o intreb de ce este trista dar ma gandeam ca iar o sa interpreteze gresit si am lasat-o balta. Am terminat treaba in jurul orei 21 si simteam nevoia de un dus ca de aer. Cand o vad ca da sa plece o prind de mana se opreste si se intoarce.
- Ramai in hotel poti sa stai in camera de langa mine este libera si asa este tarziu sa pleci singura pe strada e periculos.
- Nu multumesc ma descurc , nu va faceti griji .
- De ce iti place intotdeauna sa ma contrazici Evelyn nu poti macar o data sa fii de acord cu mine . Unde pleci la ora asta singura pe drum . Pentru siguranta incuie usa la intrare daca iti este frica ca vin peste tine ce a ce sa stii ca nu as face . Femeile alearga dupa mine nu eu dupa ele .
E hotarat ramai hai sa mergem sa luam masa si apoi poti sa te baricadezi in camera .

- Nu imi este foame ma duc direct in camera noapte buna .
- Cum ma asteptam trimit pe cineva sa iti aduca ceva . Noapte buna.
..........

Daca doriti lasati-mi o parere cum vi se pare in capitolul urmator apare un nou personaj . O sa devina mai interesant .

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now