capitoulul 14

3.2K 102 25
                                    

Eve

      Ce bine am dormit in bratele lui , nici nu mai tin minte de cand nu am mai dormit o noapte intreaga fara sa am cosmaruri .
Flasback
Dupa moartea parintilor mei in lucrurile lor am gasit o scrisoare . Era un plic galbui, batut de anii care au trecut peste el . Nu am avut curajul sa citesc scrisoarea pana acum 4 luni . Dupa ce am aflat viata mea sa schimbat.

Draga noastra fiica

      Ne pare rau ca nu am avut curajul sa iti spunem asta cat inca eram in viata dar daca ai gasit acest plic este cel mai mare adevar din viata ta.
Nu esti copilul nostru dar te-am iubit ca si cum ai fii, te-am gasit ratacind singura pe strazi si mai ca era sa te loveasca o masina cand tatal tau te-a salvat. Ne pare extrem de rau ca nu am reusit sa dam de parintii tai naturali . Tot ce am putut afla este ca locuiesc in New York si te cauta disperatii.
Nu ne judecata te rugam ai fost copilul pe care ni l-am dorit toata viata si pe care eu nu am putut avea. Nu am avut banii necesari de a pleca din tara si de aceea nu stim foarte multe .
Ai grija de tine si poate o sa reuseti sa se reunesti cu adevaratii tai parinti .
Acest lantisor l-ai avut cand te-am gasit , poate e un indiciu despre familia ta.
Te iubim mult mama si tata.
End Flasback

     De atunci in continuu ma chinui sa strang bani sa plec in cautarea lor .
Pana a aparut acest Adonis . Ideea mi-a venit de curand si stiu ca nu e tocmai etica dar vreau sa imi intalnesc macar o data parintii sa le zic ca mi-au lipsit si ca ii iubesc . Nu preconizam ca simt ceva pentru el dar asta e un bonus in toata afacerea asta.
Deschid ochii si observ ca Erik nu mai e , oare unde sa dus . Nu apuc sa ma trezesc bine ca il vad cu o tava pe care e micul dejun . Ce gest frumos .
-Buna dimineata raza de soare , cum ai dormit.
-Excelent .
-Ma bucur deci de acum in colo o sa dormi cu mine .
- Hmm ne mai gandim . Tu cum ai dormit ?
-Cum sa dorm daca un ingeras imi doarme in brate . Mai bine ca niciodata.
Am adus micul dejun la printesa.
-Multumesc frumos , dar singura nu pap.
-Desigur ca nu eu o sa iti dau .
- Nu la asta ma refeream , iti ziceam sa papi si tu cu mine .
-Aa pe langa asta .
Pune tava pe pat si incepe sa imi dea sa mananc ca la copii mici .
-Pregatestete printesa ca o sa plecam in curand si in 10 min vreau sa vorbesc ceva serios cu tine.
Ma imbrac repede imi prin parul in coada si ies sa vad ce vrea sa imi zica ,sper sa nu fie de rau ca fata lui era unua cat se poate de serioasa .
-Sunt gata Erik despre ce este vorba?.
- Buna iubita , am ceva sa iti zic sper sa nu te afecteze asa rau .
-Doar zi-mi nu ma mai fierbe .
-Ok . Peste cateva zile trebuie sa plec , am lungit vizita aici cat am putut si am o afacere foarte importanta in New York si chiar trebuie sa plec .
-Ok si cu noi cum ramane.
-Cum sa ramana asta era partea grea voiam sa te rog sa vii cu mine .Ce zici stiu ca e greu sa pleci din tara ta dar nu pot sa stau fara tine .
- M-ai luat prin surprindere . Si eu imi doresc sa nu ne despartim , ar fi ca si cum as mai pierde inca ceva , si asa am pierdut tot nu ma leaga nimic de tara asta , nu mai am nimic aici .
-Deci vii?
-Da , cred ca da sper numai sa nu iau decizia asta si apoi sa regret.
- Nu o sa regreti iubito . Iti promit
Peste 2 zile plecam mai am ceva de pus in ordine si apoi am terminat.
Dar o sa te rog sa stai la hotel nu imi place cartierul acela e periculos . Mergem sa iti iei lucrurile si le duci la hotel. E bine ingeras ?
-Da e ok.

    Plecam din coltul de natura si ne indreptam spre apartamentul meu sa imi pun lucrurile in bagaj. In sfarsit a venit clipa pe care o asteptam. Si el e din ce in ce mai amabil si grijuliu cu mine , am inceput sa il iubesc chiar daca nu o recunosc.
Termin de impachetat si plecam spre hotel .

Erik

   O doamne nu imi vine sa cred ca a acceptat sa vina cu mine . Termin nenorocita aia de afacere si revin la viata mea . Dupa ce si-a impachetat tot plecam spre hotel , ma simt prost ca trebuie sa fac asta e chiar o fata draguta si nu merita , dar scopul scuza mijloacele nu e asa .

      O duc pe Eve in camera ei si ma duc in birou sa termin cat pot de repede treaba si apoi sa cumpar biletele , si sa mergem sa ii iau ceva de imbracat mai ca lumea ca sa nu o prezint asa parintilor nu ca nu ar arata bine dar trebuie sa se imbrace ca iubita mea . Si oricum presa e cu ochii pe mine nici nu aterizez bine e si sunt pe prima pagina. Oricum la New York am totul pregatit , camera haine tot.
Asa am terminat cu toate dosarele daca e ceva le mai rezolv si de la telefon.
Ma duc sa vad ca face Eve cu toate ca nu recunosc imi e dor de ea nu stiu ce sentiment e asta . Dar daca nu o vad cateva ore nu ma pot concentra .
- Hei ce faci iubito ?
-M-am plictisit nu ai vrut sa ma lasi sa te ajut si chiar nu am ce face .
- De asta sunt aici mergem la cumparaturi , trebuie sa iti luam o rochie speciala pentru intalnirea cu parintii mei .
- Ok ma pregatesc si plecam .

      Ajunsi la mall intram prin magazine dar nimic special nu imi atrage privirea cand Eve gaseste o rochie lunga , neagra ca de sirena . Ii fac semn sa o probeze daca ii place si surpriza ii sta minunat . Chiar e superba , si e a mea . Rochia e facuta dintru material mulat si cu lucios . La spate este cu un model in V. Si ii vine de zici ca a fost croita pe ea.
Dupa ce imi revin din uimire platesc rochita si cautam pantofii isi gaseste o pereche neagra de lac si pornim sa mancam ceva . Plimbatul prin magazine nu e chiar pasinunea mea .
Aceste 2 zile trec repede nici nu imi dau seama cand si fara evenimente importante . Bine inteles ca nu am mai lasat-o sa doarma singura . Trebuie sa il anunt si pe Dylan ca noi plecam si sper sa nu ii vina ideea de a venii cu noi cine stie ce mai scoate pe gura . La ora 16: 00 avem imbarcarea. Deci trebuie sa terminam tot in 4 ore . Il sun pe Dylan si imi zice ca el mai sta cateva zile aparent ii place de fata aceea ,ciudat cine ar fi crezut .

Eve.

    Imi place din ce in ce mai mult de el odata ce aterizam o sa ii zic ca parintii mei sunt undeva acolo poate chiar ma ajuta sa ii gasesc .Monica nu isi revine din soc ca am acceptat sa plec din tara cu Erik dar a fost de acord oricum ,cred ca ea si Dylan au inceput o relatie si cred ca o sa vina si ea chiar daca acum nu e hotarata .
     
      Ne-am pregatit toate bagajele si eu sunt foarte stresata . Cand il vad pe Erik intrand in camera sa imi zica sa plecam . Bagajele au fost duse la masina si eu sunt pe cale sa imi parasesc viata asta pentru alta in alta tara , stiu e o schimbare destul de mare si ma mir si eu ca am avut curajul asta .
-Buna iubito , esti gata de plecare ?
-Da ma incalt si putem pleca .
-Nu mai fii stresata ca o sa fie bine .
Plecam din hotel si ajungem la masina lui , urc in ea si Erik langa mine ma prinde de mana si ma saruta , aceleasi senzatii se fiecare data , doar ca din ce in ce mai puternice.

Rochita lui Eve

Rochita lui Eve

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sper sa va placa e mai plictisitor putin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sper sa va placa e mai plictisitor putin .
Scuze de greseli

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now