Capitolul 3

5.8K 184 24
                                    

Erik

Evelin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Evelin

Monica

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Monica

Pe parcurs o sa mai pun cand apar personaje noi ..

Eve
    
         Intru in sala de conferinte si raman masca , Moracanosul de aseara este chiar seful numai imi gasesc locul pe scaun ma foiesc si pentru ca ma priveste asa insistent nu ajuta deloc ,ma uit in alta parte sperand ca pot sa imi distrag atentia de la el , mai trag cu ochiul si el tot fixat pe mine este . Oare ce imagineaza el in acest moment, chiar as fi curioasa sa stiu la ce se gandeste . Ca eu din cate am tras cu ochiul am vazut un barbat inalt cu trasaturi frumoase ochii sclipitori si cu o expresie neutra pe fata. Era imbracat intr-un costum gri si o camasa alba . Eram atat de absorbita de masculul alfa din fata mea  , ceea ce e ciudat nu prea sunt interesata de relatii , una singura am avut dar asta a fost de mult prin liceu , si sa terminat cu dobitocul care m-a inselat cu prietena mea , cliseic nu , si de atunci nu prea  mai incredere in rasa masculina , dar barbatul din fata mea ma intriga si nu stiu de ce , deci atentia mea , la ceea ce spunea de apropia de 0.  Dar ca stiu ca o sa imi dea Monica toate detaliile .
      
          Spune ceva de niste schimbari , si mai spre final ma trezesc auzind ca ma vrea ca asistent personal sa il ajut cu tot ce are nevoie . Super cea mai mare surpriza pe ziua de astazi nici nu imi imaginam ceva mai frumos de atat sa ascult de dimineata pana seara mofturile acestui domn , si incerc sa protestez poate totusi alege pe altcineva si scap de o mare durere de cap , dar am sentimentul ca nu o sa scap asa de usor . Monica ce statea langa mine mai ca sarea in sus de fericire si mie imi venea sa intru in pamant , acum o sa trebuiasca sa ascult in fiecare zii pe acest Moracanos .
            
          In fine iese in sfarsit din sala nu inainte sa imi ceara o cafea ma conformez ce sa fac ,de parca as putea sa fac altceva.
Bat la usa si dau sa intru sa ii duc cafeaua
Cand colo ce sa vezi intru si urla mine .

-Te-am invitat eu sa intri am raspuns intra si nu tin eu minte ?
- Nu ati cerut cafea ?
-Ba da dar incerc sa iti aduc aminte de bunele maniere intri doar dupa ce auzi din interior "intra" . Acum iesi si bate iar .
- Si cafeaua ?
- Ia-o cu tine .
Ies afara din biroul lui , si bat iar cu toate ca imi calc pe orgoliu facand asta. Cine se crede marele dictator.
Calmeaza-te Eve calm .
Bat iar la usa de data asta mai tare sa auda omul ca poate are probleme cu auzul . Si abea aud un intra . Intru si ce sa vezi iar isi bate joc .
-Am zis eu sa intri sa stii ca pot sa o tin asa toata ziua daca e nevoie .
-Auzi domnule sef cine te crezi incat sa iti bati asa joc de angajati?
- De cand sunt sef , Altceva?
- Da mai doriti cafeaua sau pot sa o arunc .
- Da . Dar adu-mi alta ca asta sa racit deja si nu imi place cafeaua rece .
-Serios ? Nu se racea daca nu ma punea-ti sa intru si sa ies de atatea ori .
- Comentezi ? Astept cafeaua mea in 5 minute pe birou si sa bati calumea la usa de data asta.

Erik

        Aveam pofta sa ma razbun putin pe ea dupa faza de aseara si chiar a meritat sa o vad cum se innroseste de la furie , ma uitam atent la fata ei mai avea putin si imi arunca ceasca cu cafea in cap , si eu tot continuam sa ma leg de orice lucru pe care il facea , imi placea sa vad cum se chinuie sa pastreze o atitudine cat de cat ok chiar daca ochii isi schimbasera culoarea de la abastrul patrunzator la verdele inchis , asta am observat de cate ori se enerveaza ii se schimba culoarea ochilor si nu numai asta,  ii se formeaza mici cute intre ochii de la atata incruntat si buzele ei formeaza o linie dreapta. Iarasi ce am mai observat daca este stresata i se schimba expresia fetei din luminoasa in pierduta , ochii isi pierd din stralucire si chiar daca te chinui nu reusesti sa o descifrezi in totalitate .
         Acum imi astept cafeaua . Nici nu stii ce te asteapta micuta vorbareata. O sa iti fac zile negre . Chiar sunt curios daca ma dau la ea cum o sa reactioneze . Sper sa nu ma trezesc cu o palma , de la ea ma astept la orice .

      Acum fie ce o fii , trebuie sa ma conving cumva ca nu e ca restul , si cu toate astea ma distrez si eu putin.
      Se aude batand in usa mai are putin si intra prin ea . Mica mica dar are o forta de 2 ori greutatea ei , si asta ma sperie putin , ok acum sa inceapa joaca .
- Intra spun hotarat facandu-ma ca ma uit prin niste dosare
- Cafeaua , unde o pun.
-Las-o aici . Vazand ca vrea sa plece o intreb . Am zis eu sa pleci ?
- Nu. Mai doriti ceva?
-Da. Ti-as fi recunoscator daca mi-ai face un masaj nu prea am dormit bine azinoapte si am mare nevoie.
- Cred ca glumiti eu sunt aici sa fac alte lucruri nu masaj sefului .
-Ok . Ori imi faci masaj ori pleci de tot . Daca ma intelegi .
- Am inteles dar nu ma pretez la asa ceva loc de munca gasesc eu si in alta parte.
         Cand vad ca da sa plece trec repede prin spatele ei si inchid usa cu cheia . Nu scapi tu asa usor de mine .
- Ce credeti ca faceti ?
- Nu se vede ? Intreb uimit
     
         O apuc de mana si o lipesc de perete va cum ochii ii se schimba de la albastrul ca cerul la un verde inchis . Ma uit la ea si ma apropii periculos de mult . Ii simt respiratia . E o fata foarte frumoasa mi-a atras atentia de cand am aproape daramat-o in camera dar acum am ocazia sa o privesc mai bine .
Ma uit la ea si isi inchisese ochii da sa zica ceva dar nu poate.

- Dati-va de pe mine nu aveti rusine ?
        Nu ii raspund nimic si o tin si mai strans ma apropii si mai rau . O vad cum incepe sa tremure de frica sau de nervi nu imi dau seama exact .
-Dati-va va rog de pe mine . Uite imi pare rau pentru incidentul de aseara daca pentru aia va razbunati .

  - Cine a zis ca ma razbun .
  - Sa stiti ca ati gresit persoana nu sunt din acele cu care sunteti obisnuit .
Ii dau drumul brusc
- De unde stii tu cu ce sunt eu obisnuit ? Tragi concluzii foarte repede , irelevante  .Atat pentru moment daca mai am nevoie de ceva te anunt nu pleca prea departe .
S-ar putea sa fie nevoie sa ma insotesti eu ne stiind orasul.
Pleaca si tranteste usa . Fata asta are ceva cu usile .

Editat
Ce ziceti de mica interactiune dintre cei doi as dori pareri ce va doriti in viitor sa faca
L-am schimbat pe Erik am gasit alt actor .

Intalnind-o pe ea ** In Curs De Editare**Where stories live. Discover now