rivals

2.5K 224 174
                                    

Tom Glynn Carney as Jeremy Sheehan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tom Glynn Carney as Jeremy Sheehan.

(Fetus) David Tennant as Bartemius Crouch Jr

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Fetus) David Tennant as Bartemius Crouch Jr.

×××

Hastane kanadı, Quidditch takımlarının yanında onlara destek olmaya gelmiş diğer öğrencilerle birlikte sıkış tepiş bir hâldeydi. Madam Pomfrey bir yandan kalabalığı kovmaya çalışıyor, diğer yandan gelen yaralı öğrencilerle ilgileniyordu. Slytherin takımına yeni giren Crouch yüzünden çok hasarlı bir maç olmuştu, dolayısıyla şifacı kadın artık çıldırmanın eşiğindeydi.

Maç ortasında apar topar getirilen Wood ve Black için yaptığı iksirlerin hazırlanmasını beklerken arka arkaya dört öğrenci daha gelmişti. Ve her gelen, peşinde çıldırmış bir kalabalık da getiriyordu. Hafif darbeler almış olan Johnson ve Lee'yi arkadaşları yataklara yatırdığı sırada Madam Pomfrey, Colville'in yanına gitmiş zavallı çocuğu muayene ediyordu.

“ASLANLARIM!”

James Potter içeriye gürleyerek girdiğinde şifacı kadın ona ters bir bakış attı. James ise kolunun berbat hâlde olmasına aldırmadan, peşinden gelen dostlarıyla beraber teker teker uzanan arkadaşlarının başına gitti. Her birine övgüler yağdırırken sene sonunda kesin olarak kazanacakları kupa için onlara teşekkürler ediyordu. Kalan herkes de -en azından Slytherin haricindekiler,- James'in kendini umursamadan takımıyla ilgilenmesini hayranlıkla seyrediyorlardı. Genellikle sinir bozucu derecede kibirli davransa da dostlarına ve takımına bağlılığı inkâr edilemeyecek kadar güçlüydü. Hemen ardında duran Peter ona tapıyormuş gibi bakıyor, Remus ise sakatlanan çocuklara biret birer geçmiş olsun diyordu.  Kolunu Jeremy Sheehan'ın omzuna atmış, etrafa göz gezdiren Sirius, biraz ilerideki kardeşini gördü.

Dörtgen şeklindeki hastane kanadının daha iç kısımlarındaki bir yatakta uzanan Regulus'un başında arkadaşları duruyor, onu teselli ediyorlardı. Regulus, Snitch'i yakalamak üzereyken süpürgesinden düşmüştü. Yere yakın olduğundan bu sert bir düşüş olmamıştı ama yine de çocuğun birkaç çıkığı vardı ve üstelik maçı da kaybetmişlerdi. Sirius, gözleri kardeşinin üstündeyken James'in omzuna hafifçe vurup arkadaşının yanından ayrıldı. Sunucu Sheehan da peşinden geliyordu. Regulus'un yatağının başında durmuş kendini öven Crouch ve diğer Slytherin öğrencilerini ittirerek kendine yer açtı. Sinit bozucu çocukların arasından geçip kardeşinin yatağının başında dikildi, yüzünde koca bir sırıtışla.

quarter past midnight | wolfstarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin