BEN Drowned

568 38 10
                                    

Ahoj , Já jsem Ben. Vsadím se,že jste slyšeli o mé creepypastě,nebo ne? Je o mě. Teda vlastně o mrtvém já,ale nikdy jste neslyšeli co bylo předtím,než jsem uvízl ve videohře tak vám řeknu,jak sem zemřel.

Reklama

Bylo mi 15 a byl jsem na cestě za Zeldou,měl jsem všechny Majora masky a ve hře jsem moh také získat Batu,mamka řekla,že moc hraju,ale když nemáte žádné přátele,videohry jsou pro mě všechno,co mám a občas si myslím,že jsem Link,udělal bych cokoliv pro to,abych moh být jim,prožívat dobrodružství s mým skřítkem,ale ve skutečném životě jsem byl moula,kterého nikdo neměl rád, ani můj nejlepší přítel,vyrostl a stal se jedním ze stylových dětí a já byl furt vysoký 4 stopy a to nebylo fér. Nenáviděl jsem,jak si mě nevšímal a došlo to tak daleko,že mě už několikrát zbil a nejhorší na tom je,že žije vedle mě a když mě uvidí,nakopne mě,takže jsem vůbec nechodil ven.

Mám nezadanou matku a mladšího bratra a sestru,jsou dvojčata a je jim 7,takže po škole je musím hlídat a takhle začíná můj příběh,byl to normální,ničím výjímečný den až na to bití před a po škole a ta bolest,která šla vidět na mém těle po té,co sem se snažil sundat tašku ze stromu a pak jsem šel vyzvednout děti mé sestry. Když jsem je vyved ze školy,utíkal jsem tak rychle,jak to jen šlo. Doma bylo všechno v pořádku,jediná změna byla v tom,že byla vztyčena vlaječka v poštovní schránce. Od toho bití jsem měl stále obličej od krve už dnes po pátý. Moje rukávy vypadaly tak,jako kdybych někoho zavraždil,až si toho máma všimne,tak mě asi zabije, no pojďme se podívat,co máme v potě, odpad,odpad,odpad,co to? A KURVA! KONEČNĚ! Ano,konečně ta hra (Majora's mask),i když to byla jen Beta a měla v sobě spoustu chyb,jako nasráno,ale byla tu. Běžel jsem domů,v rychlosti odložil tašku na podlahu,nahodil Nintendo 64 a hrál to jako šílený,skoro jsem to dohrál,když se moje máma vratilá domů po 9-hodinové šichtě a řekla "Bene,podívej se na tenhle dům! Uklízel jsi ho vůbec?" Pak začala řvát /nevím proč/ "BENE,OKAMŽITĚ VÝJDI Z TOHO POJOKE". "Jo,jo,mami,jen mě nech uložit hru." "TĚD BENE",máma řvala,byla těžce nasraná. Vyšel jsem z pokoje a viděl,jak dvojčata zdemolovali dům /všude odpadky/,když jsem hrál hru a když jsem se podíval na mámy obličej,měla vražedný pohled. "Vidíš to?",řekla. Řekla to takovým tonem,že když odpovíš,tak to bude ještě horší,pouze se mlčky stál a koukal se na zeď. "Bene,tos přehnal. Bene,víš,že když jsem v práci,tak se máš o dům starat,já jsem pak taky vyčerpaná. A podívej se na bratra a sestru. Vidíš,jak jsou špinaví? Proboha,Bene,to už nikdy nedělej. A proč se furt pereš s Jackem?" Podíval jsem se na mámu a řekl "On to začal.",ale jen se na mě podívala a řekla "Tak toho nechte. Je ti přeci patnáct a to znamená,že jestli ještě uslyším,že se s ním pereš,tak tu hru sbalím a vyhodím. Nezareágoval jsem a věděl jsem,že mám trable. Nejhorší na tomhle incidentu bylo,že mi mamka může sebrat novou hru,ale podařilo se mi mamku přesvědčit,že dokážu dobře vycházet s ostatními a starat se o dům,jak řekla.

"Hej Bene,když už nemůžeš hrát žádné videohry,šel by si s námi do parku",řek můj brácha. Podíval jsem se po sestře,přived jsem jí k bráchovi a oznámil "Proč chcete teď do parku,už začíná být pozdě,máma už bude doma,skončil jsem s úklidem a jsem unavený. Oba se na mě podívali smutnými obličeji,tak jsem to vzdal a šel sem s nima do parku. Hráli si hodiny a já ztratil přehled o čase. Slunce zapadalo,ale nežili jsme tak daleko od parku tak jsem nechtěl jít domů brzo,i když bych měl. "Bene,myslíš,že se máma zblání,že dem domů podzě?". Měl pravdu,tak jsem zařval na sestru,že deme domů,ale chtěl jsem,aby mi máma vrátila tu hru,něž můžu být potrestán. Byl jsem to do deseti večer a byl jsem tak znuděn,že jsem chtěl jít domů a hrát Zeldu,ale nikdy jsem nedokázal dojít k bránám parku,než Jack a další blbci ze školy přišli,vypadali opile a věděl jsem,že tohle dobře nedopadne.

"A heleme se,jestli to není fanoušek LOZ! Zeldo,kde máš princeznu?",řek jeden z těch opilých imbecilů a vím,že sem to neměl říkat,ale byl jsem tak nakvašeněj,že jsem to říct musel. "Zelda je princezna,ty kokote!". Na slovo kokot slyšeli,naštvalo a já musel běžet jako o život,no.. daleko jsem se nedostal,protože Jack mi nastavil nohu a já se kutálel dolů z kopce až jsem cítil krev a trávu. Řval jsem na něj,ale jak sem brečel,tak to je rozzuřilo ještě víc,začali běsni,kopali do mě dokola a dokola tak dlouho a pak jsem se zhroutil. Pak jsem se nějak dostal k autu začal jsem panikařit,protože jsem zaslech něco jako schodit z mostu. Začel jsem panikařit a kopat do dveří toho autu a na popáté se otevřely. Jack to zaslech,schodil mě na zem a řek "zůstaň tady".

Těžce smrděl po pivu. "Prosím,nech mě jít. Neřeknu to mámě,jen mi povol jít domů." Moc jsem ho prosil,ale jeho kamarád do mě surově kopl do obličeje a další jeho kámoši mě zvedli ze země a nesli mě někam. Věděl jsem,že se z tohohle nedostanu,tak sem začel přemýšlet o svém životě,byl to strašný život a moje máma si zaslouží lepšího syna,než jsem já,můj brácha a sestra,přeji si,abych se k nim moh chovat lépe a ta videohra,proč jsem jí nemoh předtímhle dohrát..? Kdybych předtímhle moh udělat cokoliv,bylo by to tohle. "Nějáká poslední slova,Bene?". Minutu jsem přemýšlel a pak jsem řekl "Jo,jestli dnes zemřu,vrátím se a zabiju vás,ať to bude klidně trvat věčnost,jednou vás dostanu a pomstím se vám za to,co jste mi dělali ty celé roky. To přísahám! Na mojí Majora Mask hru přísáhám,že se vrátím". Co to slyšeli,tak se všichni začali smát a v rychlosti mě hodili z mostu do jezera, ta voda rychle pokryla mé tělo až jsem nemoh dýchat,ten vzduch co jsem měl v plicích unik do vody. Chtěl jsem nahoru,ale nemoh sem se hýbat,tak jsem vyplaval na dno jezera,kde jsem umřel. Tady by moh příběh skončit,ale nekončí…

Pomsta byla vykonána,poté co jsem byl nalezen na břehu jezera po týdnu,moje máma dala moje hry Jackovi,myslela si,že to byl stejně můj best friend. Mezi hrama našel i mojí kopii Majora mask a tam našel save file,které se jmenovalo [Ben] a začel hru tam,kde jsem skončil. Dostal se až do části se skull kidem a pak viděl Mojí /Linkovu/ sochu. Nemoh hru vypnout,ta socha ho furt sledovala. Napřed si myslel,že to byla chyba ve hře,protože to byla Beta,ale ta socha říkala divné věci. Pak se vystrašil a chtěl hru vypnout,ale viděl jen text "YOU SHOULDNT HAVE DONE THAT". Pak tam byla Linkova socha,která se smála a smích skull kida zaplnil celou místnost a další den byl nalezen mrtvý. A takhle to dělám s ostatníma furt dokola… Jaké že bylo tvé jméno? Rád bych ti poslal hru…. -Ben Drowned

Creepypasta... Cz/SkKde žijí příběhy. Začni objevovat