Judge Angels

226 10 0
                                    

Dnes je pro Clarka důležitý den, po 10 měsících se paní Clarková konečně narodí. Každý v regionu ví, že pan Clark - zde žije tento slavný a uznávaný soudce.

Po několika hodinách sestra přijímající porod opouští místnost s rozpačitým výrazem ve tváři a jde do kanceláře pana Clarka, aby ho uviděla.

„Hmm, pane Clarku ...“ Sestra se na něj podívá se šokovaným výrazem na tváři.

"Ano? Co se stalo?" Když Clark zamračil panika Clarka.

"Uh ... měli byste to vidět sami, pane Clarku."

"Co to je, proč to musím jít vidět? Proč mi o tom teď neřekneš?"

"Takže ... vaše dítě vypadá trochu" zvláštně "."

Oba se dostanou do místnosti, kde odpočívá paní Clarková. Je v posteli, vedle ní je Clarkovo dítě. Pan Clark poznamenává, že i ostatní lidé, kteří porodili, se zdají být trapně. Když se blíží ke svému dítěti, pan Clark je ještě více šokován než všichni ostatní.

Dítě je dívka, její vlasy jsou blond na rozdíl od rodičů: vlasy paní Clarkové jsou červené, zatímco pana Clarka hnědé. Nejpřekvapivější je však to, že dívka má několik děsivých očí. Jsou zcela černé.

„Co je to za příšerné stvoření?“ Pan Clark zuřivě křičí.

Nikdo nic neříká. Najednou pan Clark popadne paní Clarkovou, která stále odpočívá.

"Udělal jsi to s někým jiným, že jo? Jak můžeš takové monstrum porodit?"

"Paní Clarková je v tuto chvíli velmi slabá, pane Clarku. Prosím ..."

"Je mi to jedno!"

Pan Clark ji hodí zpět na postel.

"Řeknu svému právníkovi, aby sem přišel." Najde pana Clarka a pak opustí místnost.

O několik dní později dorazí právník pana Clarka - Taylor.

„Pane Clarku ... co se týče vaší dcery ... je to určitě vaše dcera, bezpochyby. Testy DNA to potvrzují a výzkumy ukazují, že její vidění je normální. Doktor dokonce řekl, že takový případ nikdy neviděl - její oční bulvy jsou černé, ale neexistují žádné problémy se zrakem. Ve skutečnosti je její zrak dvakrát tak dobrý jako normální člověk. ““ Taylor stojící před stolem pana Clarka mu dává hromadu dokumentů o dívce.

„Ale ona je monstrum. Není dokonalá, chci dokonalé dítě.“ Pan Clark říká, aniž by se podíval na dokumenty.

"Takže ... co bychom měli udělat? Vraťte ji do sirotčince?" Zeptá se Taylora.

„Ne, ovlivnilo by to můj názor ... Neměl bych ji nechat chodit do školy. Budu přijímat učitele, kteří ji budou učit doma. Nedovolte, aby ji někdo viděl. je to pro naši rodinu velmi špatné. ““ Pan Clark zavře svou knihu a podívá se na Taylora. "Pokud dojde k nehodě, ukončete její život. Stejně je to selhání ..."

O několik let později, Dina Angela, úžasná dívka, je nyní 13 let. Nerad mluví s ostatními, snad proto, že byla celý život zavřená v domě svého otce a stala se protispolečenskou. Dina ví, že její otec je známým soudcem a že je velmi čestný, na všechno se vždy dívá z neutrálního hlediska. Vždy však usiluje o dokonalost ve všem, takže má s Dinou velmi špatný vztah. Věděla, že její matka a otec byli před narozením velmi intimní, ale to se nedalo změnit. Oba se rozhodli, že je čas na manželství.

Dina nikdy neopustila domov kvůli jejím očím. Vezme zrcadlo a podívá se na ně, jejich barva je čistě černá, pečlivě se dívá, jak vidí malé jiskry, malé galaxie. Očima ji fascinují. Její blond vlasy jsou krátké a špinavé, ale obvykle, když kartáčují svého otce, vypadají celkem dobře.

Creepypasta... Cz/SkWhere stories live. Discover now