Lost Silver

227 10 0
                                    

Můžete o mě říct, že jsem normální vysokoškolský student žijící sám ve svém bytě. Byl jsem velmi natěšený na vydání hry Pokémon HeartGold/SoulSilver zde ve státech. Schválně jsem se kvůli tomu vypojil ze všeho dění na internetu, tedy až na školní věci. To znamenalo žádný 4chan, žádné /v/, žádná Bulbapedia atd.

Protože jsem byl zaneprázdněn školou, a ještě na tom byl poměrně špatně finančně, nemohl jsem si SoulSilver pořídit hned po vydání. Jakmile školní rok skončil, objednal jsem si SoulSilver na Amazonu. Ale stejně jsem na něj ještě musel týden počkat, než dorazí. Mezitím jsem se rozhodl, že si znova projedu alespoň svou Crystal verzi na mém Gameboyi Color.

Avšak uvědomil jsem si, že mi tu verzi vlastně mamka vyhodila, protože jsem jí řekl, že nefunguje save a byl jsem z toho tehdy dost smutný. Taky mi vyhodila i mou Silver verzi, takže vše, co mi zbylo byl můj Gameboy Color. A tak jsem vyrazil do bazaru video her a koupil si již použitou Silver verzi, tu jedinou, co se ještě pro GBC prodávala. Deset dolarů - docela levné.

Došel jsem domů a vše zapojil, připraven na vzpomínky. Tady však začala být hra dost bizardní, a to je i pravděpodobně důvod, proč tohle čtete.

Jako normálně se objevilo logo Gamefreak, ale poté se to zaseklo. Myslel jsem si, že to byl jen malý error, tak jsem konzoli vypnul a zase zapnul. Stalo se úplně to samé. Zkoušel jsem zmáčknout A Start stále a stále dokola, nakonec o všechna ostatní tlačítka. Nakonec logo zmizelo a obrazovka byla asi na pět vteřin úplně černá.

Najednou místo menu naběhl poslední save, což mi bylo divné, protože jsem si myslel, že byly všechny hry smazány.

Stejně jsem si ale nestěžoval, protože bych stejně dal "Continue", abych zjistil, kam vůbec poslední majitel došel.

Prvně jsem si prohlédl jeho trenérské informace. Jeho jméno bylo jen "…" - Nebyl tedy zrovna originální.

Prohlédl jsem si profil a podle nich měl 999:99 odehraných hodil se všemi 16 odznaky, 99999.9 Pokédolary a všemi 251 Pokémony v Pokédexu.

Vzhledem k tomu, že měl i Mewa a Celebiho, jsem hádal, že buď použil Game Genie, nebo to byl hodně hardcore hráč Pokémonů.

Kouknul jsem se na jeho Pokémony, abych zjistil, jaký úžasný tým má. K mému překvapení jsem viděl 7 Unownů a osmého Pokémona pojmenovaného "RYCHLE". Myslel jsem si, že to byl jen krutý žert od posledního majitele, ale stejně jsem si jejich profily prohlédl.

Jak jsem čekal, každý byl jiné písmeno Unownu a všichni byli Level 5. Trochu mi tehdy písmena Unown dělaly problémy, ale nakonec se mi slovo podařilo identifikovat jako "VYPADNI".

Z osmého Pokémona se nakonec vyklubal Cyndaquil (abyste věděli, tohle bylo ještě před tím, než byly zavedeny ikonky). Vypadal normálně, ale měl také Level 5, pouze 1 HP, a dva útoky: "Leer" a "Flash".

Nevím, proč byl pojmenován zrovna "RYCHLE", ale tehdy jsem to prostě přehlédl. Ta nejzáhadnější věc pro mě byla, že ačkoli jsem měl hlasitost na maximum, žádný z Pokémonů nevydával žádné zvuky. Pouze naprosté ticho.

Už jsem tohohle týmu měl dost a sklepl jsem informace. Byl jsem zrovna na místě, které vypadalo jako místnost Bellsprout Tower. Ale z nějakého důvodu se zde nenacházela žádná NPCčka. Ještě zvláštnější bylo, že "sloup" uprostřed se vůbec nehýbal a jen ležel na zemi. Nehrála žádná hudba, nebyl k dispozici žádný východ ani žebřík, jak jsem si zprvu myslel.

Chvíli jsem tam chodil okolo a snažil se najít cestu ven. Tohle zaručeně byla místnost, kterou jsem ještě nikdy v Bellsprout Tower neviděl. Snažil jsem se v inventáři najít Escape Rope, ale můj batoh byl úplně prázdný. Dokonce tu nebyl ani žádný Wild Pokémon.

Creepypasta... Cz/SkWhere stories live. Discover now