viii

2.8K 306 89
                                    

KISIM İKİ
- ay -












__uyanış,























Her şey belirsiz bir bulanıklıktı onun için, ama acı belirgindi. Teninin her parçası yanıyor ve nefes alamıyormuş gibi hissediyordu. Bu keskin acıyla birlikte koşmak zorundaydı - nerden başladığı hakkında hiçbir fikri yoktu.

Şu anda, Jungkook ölmek istiyordu, bunu diliyordu. Ama olmadı.

Etraf zifri karanlıktı, gözlerini kapamadığını fark etmesi için gözlerini birkaç kez kırpıştırmak zorunda kaldı. Her şey sahiden kapkaranlıktı. Bir anlığına acıyı unutsa da, tekrar içinden kabarıyordu. Acılı bir haykırış dudaklarından kaçtı ve kulakları bu sesle canlandı.

Kendi sesi kulağına yabancı geliyordu.

Kollarını kendine sarmaya çalıştı, kaynağı olmayan acıyı yatıştırmayı umarak, ama başarısız olmuştu. Yakıcı his bütün vücudundaydı - başından parmak uçlarına kadar. Ağlıyordu ama onu duyacak kimse yoktu.

🌘🌑🌒

Tere bulanmışlık ve vücudunu kaplayan acıyla birlikte, Jungkook uyandı.

Etrafı olabildiği kadar normaldi. Beyaz tavan, bebek mavisi duvarlar ve sırtının gömülü olduğu rahat bir yatak. Teni buğuyla soğumadan önce havanın dumanını soludu.
 
Kalktı, kurumuş boğazını temizledi ve sanki jiletler boğazını kesiyormuş gibi hissettiren yumruyu yutmaya çalıştı. Bacakları iyi çalışıyordu ve gerçekten sersemlemiş hissetmiyordu ama sanki beyninin içinden bir şey gitmiş gibi hissettiriyordu. Sanki büyük bir kısmı kayıptı ve o ne olduğunu anımsayamıyormuş gibiydi.

O boşluk acıyordu ama uyanmadan önce hissettiği kadar değildi. Gerçekten şaşırtıcı bir şekilde, kalktığından beri acı hissetmiyordu.

Masasında 'iç bunu' notuyla beraber duran temiz bir şişe su vardı, sanki suyla yapmayı düşündüğü ilk şey bu değilmiş gibi. Yine de, bütün şişeyi tek seferde içtiğine şaşırmıştı. Su çenesinden damlıyor ve midesi daha fazlası için yanıyordu.

Jungkook odadaki tek kapıya doğru tembel adımlar attı ve elini tokmağa sardı. Gözünün kenarıyla, duvardaki küçük aynayı fark etmişti. Gövdesini o yöne doğru çevirdi.

Dağılmış gözüküyordu. Koyu saçları başka uçlara yapışmıştı ve göz altlarında koyu halkalar vardı. Teni daha soluktu ve ne zaman döktüğü hakkında bir fikri olmadığı göz yaşlarıyla lekelenmişti. Bunu bekliyormuş gibi, parmak uçlarını omzunda gezdirdi. Ve orada nedenini hatırlayamadığı çirkin bir iz vardı. Bilinçsizce, nereden geldiğini bilmese de ilk kontrol ettiği şey buydu.

Çıplak ayaklarına doğru baktı, hatırlamaya çalışıyordu. Saldırıya dair herhangi bir işaret var mıydı? Böyle bir izin bir nedeni olması gerekiyordu.

Ama zihni sadece kıvrandığı ve acıdan ağladığı sayısız anları gösterip duruyordu. Ve merak ediyordu, ne kadar zamandır bu acı içindeydi?

Kaybolmuş benliği bile daha önce burada bulunmadığını biliyordu. Oda, etrafındakiler; her şey yeniydi. Buzdolabını fark ettiğinde, susuzluğu geri gelmiş ve hislerini uyandırmıştı.

bloodmoon | jikook [türkçe] ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin