ix

2.6K 308 39
                                    















__kimlik,




















Büyük gözlü, siyah saçlı çocuk battaniyelere sarılmış bir şekilde oturuyordu, elinde bir bardak ılık süt vardı, sahidende bir kurt-adam olduğu gerçeğini düşünüyordu.

"Değiştin." Baekhyun açıklamak için elinden geleni yapıyordu, olabildiği kadar da sakin kalmaya çalışıyordu. "Bu gerçekten de nadir olur aslında. Biliyorsun, biz- yani kurt-adamlar yavrularını doğururlar; yani, bir insanı bizden biri yapmak uzun zaman önce yasaklanmıştı. Bunu sana yapan kişi bir suç işlemiş."

Jungkook tekrar ona baktı, tuhaf bir kafa karışıklığı gözlerinde yanıp sönüyordu - var olmayan bir şeyi bulmaya çalışır gibi.

"Ama iyi yanından bak, bu o kadar da kötü değil." Çabucak oğlanın yakınına geldi, kararsızla elini Jungkook'un dizine yerleştirdi. "Bilmen gereken her şeyi öğrenmende sana yardım edeceğim. Yakında normal bir hayat yaşamaya başlayacaksın."

Jungkook kaşlarını havalandırdı, dudakları düz bir çizgi halinden çıkmıştı. "Ben... Ben kim olduğunu y-ya da nasıl olduğunu hatırlamıyorum."

Pekala, sanırım o tamamen başka bir şeyi düşünüyor gibi görünüyordu.

"Zorunda değilsin, biliyorsun." diye cevap verdi Baekhyun ve Jungkook ona yeniden şaşırmış gibi baktı. "O şey er ya da geç sana gelecek. Kendini zorlama."

Genç olan isteksizce başını salladı ve Baekhyun daha ileriye gitmek için bunu bir işaret olarak aldı. "Türlerimiz var: alfalar, betalar ve omegalar. Genellikle türümüz yaşına geldiğimizde kendini gösterir. Çoğumuz bir alfanın emrine uymak zorunda olduğun bir sürüde yaşar. Bu toprak anlaşmazlığı, sınırlar ve bir sürü tatsız olayları da kapsar. Bunun yanında, bazılarımız da bağımsız olarak yaşar. Bu zordur, özellikle de bir omega için. Ama işte buradayım, yaşamaya çalışıyorum." Oğlan zafer kazanmışcasına gülümsedi.

Büyük omega Jungkook'un kendi türünün ne olabileceği hakkında düşündüğünü fark ettiğinde bir süre bekledi. "Senin türünün ne olduğunu henüz bilmiyorum. Ama endişelenme, bunu da yakında çözeceğiz." diye devam etti.

🌘🌑🌒

Ve böylelikle, Jungkook büyük omeganın yanında kendini daha rahat hissetmeye başlamıştı. Bir hafta sonra, Baekhyun işine geri döndü. Jungkook'a onun türünün ne olduğunu çözene kadar evde kalmasını tembihledi.

Büyük oğlan gerçekten ne beklediğini bilmiyordu. Jungkook'un türünü nasıl bilebilirdi? Bir alfanın kızışma dönemini mi bekliyordu? Ya da omeganın kızgınlığını? Ya da endişelenecek bir şey yoktu ve o bir beta mıydı? Hiçbir fikri yoktu. Açıkça görülüyordu ki, beklemek en mantıklı fikirdi.

İki ay gerçekten çok çabuk geçmişti. Jungkook kurt-adam formu hakkında çok şey öğrenmişti -  yine de, hala dönüşümü hakkında mükemmel uyanış duyguları hissstmekten acizdi. Ama Baekhyun, bunun üstesinden geleceğini düşünüyordu.

Çoktan güçlü vücuduna ve bağışıklık sistemine alışmıştı. Ayrıca, Baekhyun'un ıssız evini de gayet iyi idare ediyordu. Kurtarıcı omegasına yardım etme duygusu hala duruyor olsa da.

"Benim de bir işte çalışmama izin vermelisin." dedi bir gün.

Baekhyun bunun geldiğini hiç görmemişti ama bu iyice düşünmesine sebep olmuştu. "Ben... Ben senin neyde iyi olduğunu bilmiyorum Jungkook-ah. Seni işe almaları için bir diplomaya sahip olman lazım. Bir garson olmayı düşünmüyorsan tabi.." diye cevap verdi eğlenerek ve Jungkook'un ara sıra girdiği düşünce denizinde olduğunu gördü - oğlan geçmişi hakkında hiçbir şeyi hatırlamıyordu.

bloodmoon | jikook [türkçe] ✓Where stories live. Discover now