6

434 26 5
                                    

Красивата Nam Hee дойде до мен и ме прегърна, а аз и отвърнах на прегръдката. Впрочем тя изглежда така:

 Впрочем тя изглежда така:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


И радостно каза:

Nam Hee: Jim защо си идваш толкова късно знаеш ли как се разтревожих?

Jimin: Спокойно Nam добре съм. А сега кажи как е племеннуикът ми? Слуша ли те?- и я помилвах по корема, който едва и личеше.

Nam Hee: Или племенница? И добре, тревожеше се за теб.- усмихнах и се леко.

Jimin: Милата ми сестричка се тревожи за батко си.- и я погледнах с глупава усмивка.- Вече може да се успокоиш, съм тук.- и отново я прегърнах. - Хайде лягай си. Сигурно си уморена.- тя кимна и отиде в стаята си.

Отидох в кухнята където беше Jungkook и ровеше в хладилника. И след това се опитваше да се успокои, за да прибере крилете си ( крилете се появяват като ангел изпита много силна емоция [любов] и се прибират като се успокои). Най сетне успя да ги прибере и ме попита:

Jungkook: Е как е Nam Hee? Имам предвид посъвзе ли се вече след случилото се?

Jimin: Не мисля. Пред всички се държи все едно нищо не е станало. Но аз я виждам и знам, че още и е трудно да го забрави. Но няма избор, трябва да продължи напред.

Jungkook: Горката. Да намери любовта си и да се случи такова нещо. Просто нямам думи и като знаем, че Hwanwoong  е виновен за всичко. Направо ти се чудя как не си го убил вече.

Jimin: И неговият ред ще дойде, никои не може да наранява семейството ми и да му се размине.

Jungkook: Предизвика грешното семейство. - и аз кимнах. Той се качи в стаята си и аз също реших да си лягам. Но не можах да заспя. Не спират да мисля за Nam Hee.  Затова отидох в стаята и. Видях я как сладко спи и седнах леко на леглото. Погледнах я към корема 'и и неволно се усмихнах. Видях как ръката 'и да виси от леглото и я преместих леко на нея. При това ми действие тя се събуди и се изправи леко, казвайки:

A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now