18

330 22 4
                                    

*Г.Т. на Jimin *

Качих се в колата си и по пътя звъннах на момчетата да ме чакат пред имението в пълно въоръжение. Няма да дам Siyeon и сестра си на този нещастник. Той ще си плати за това, че нарани сестра ми и любимата ми.

*Г.Т.на Taehyung*

Всички отидоха по стаите си. Останахме само аз и Dami в кухнята. Мислех си за това дали тя ме харесва така както и аз нея. Бих дал живота си, за да знам само, че тя е добре. Все пак и двамата сме беи ангели, защо да не изпитва нещо към мен. Да ама и това не е гаранция идиот, че те обича. Тя забеляза, че съм замислен и каза:

Dami: За какво мислиш?- внезапно устата ми изстреля:

Taehyung:  За теб.-тя ми се опули на среща. Аз станах от стола и отидох до нея, която стоеше подпряна на плота. Направих така с ръцете си, че тя да не избяга.

Dami: Tae... какво правиш?- заекваше и тъкмо щях да и отговоря, но тя продължи- Да не се правиш на черен ангел, защото опитите ти са много сладки.- и се засмя, при което и аз и се отдръпнах от нея, като се подпрях на масата.

Taehyung: Толкова ли зле се справям в това да съм лош?- И я погледнах лошо, вдигайки едната си вежда. При което тя се засмя и дойде при мен като ме прегърна.

Dami: И аз те обичам глубчо.- И ме погледна и тя лошо. Аз стоях и не знаех какво да кажа, тя от къде знае, че я харесвам. Не стой като идиот бе кажи нещо на момичето преди да си го наранил неволно с закъснелия си отговор.

Taehyung: Dami.. аз- и тя ме целуна. Какво тя целуна ли ме? Аз усетих страмна енергия. Като нещо крито в мен много отдавна и единствения начин да я имам е като не се разделям с Dami, не че исках де. След секунди въздухът ни свърши и се отделихме. Погледнах я и видях, че има криле, чакай малко криле. Това значи ли, че и аз имам. В този момент видях нейната широка усмивка и се усмихнах също.

Dami: Имаш криле.

Taehyung: И ти също.

Dami: Знам.- и сложи ръцете си на вратът ми, а аз мойте на талията и. Като отново се целунахме. В тази секунда телефонът ми звънна. Сериозно сега ли трябваше. Отделихме се и видях, че беше Jimin. Вдигнах:

*Разговор по телефона *

Taehyung: Ало?

Jimin: Taehyung, Hwanwoong е отвлякъл Siyeon! Събери момчетата идвам към имението и бъдете готови за всяка ситуация!

A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now