13

336 20 4
                                    

*Ретроспекция*

Брат ми не е много съгласен да излизам с Hwanwoong, но аз нямам избор. Jimin не знае, че преди няколко месеца Hwanwoong ме отвлече и заплаши, че ако не стана негова приятелка ще ги убие. Аз съм принудена да се правя на щастливи пред Jim или Hwanwoong ще убие него и момчетата. Но преди седмица се запознах с едно момче каза се Hangyeom:

Той е по-малкия брат на Hwanwoong, но изобщо не прилича на него

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Той е по-малкия брат на Hwanwoong, но изобщо не прилича на него. Той е мил и не се занимава с нещата на брат си. Говорих с него и се по опознахме и май си падам по него, но не съм много сигурна още, но е някък сладък.

Днес излязох и сега отивам при Hwanwoong, защото искал да ме види. Кой знае какво иска пак? Стигнах до бара му и влязох вътре. Той седеше на една маса, заобиколен от неговите най-доверени хора. Отидох при него:

Hwanwoong: Ето я и моята кукличка! Ела скъпа!- и седнах до него. - Е скъпа, говори ли с брат си? Ще приеме ли да работи за мен?

Nam Hee: Jimin е много горд и няма да се съгласи. Казах ти вече.

Hwanwoong: Но ти си му сестра и ще го убедиш, защото не искам да става това с брат ти!?- от зад бара се появиха две от мутрите ми държащи някакъв мъж. Те го сложиха да седне пред нас на един стол. - Е приятелю, помниш ли че ми дължиш много стока!? Къде е тя, къде си я скрил? А?

Мъжът: Виж Hwanwoong не знам. Работим от дълго време заедно нека не си разваляме взаимоотношенията.- Hwan се засмя злобно.

Hwanwoong: Това не е отговора, който исках. Но понеже си прав, че от доста време работим заедно ще ти дам избор. - Той направи знак на Ravn. И той отиде отзад бара и извади три писто.- Така виж един от пистолетите е празен. Ти ще избереш един и ако оцелиш правилния ще живееш, но в противен случай ще умреш. Или ще ми кажеш истината. Ти ли взе стоката ми?- мъжът се протегна към един от пистолетите. Хората като него бяха толкова горделиви, че дори и да умрат не биха казали истината. Той взе пистолета и го насочи към главата си. - Хайде, дръпна стусака.- това се усетих, Hwan го маниполира. След секунда се чу и изстрела. Мъжът стоеше мъртъв на стола. Hwan се обърна към мен.- Скъпа знаеш, че те обичам.- и се приближи до ухото ми- Не искам да ми се налага да убивам хората, който ти обичаш. За това изпълни желанието ми.- и целуна грубо вратат ми. След това станах и си отидох. Вървях към вкъщи замислена и не осъзнах, че ще пресичам улицата на червено и както вървях, чух клаксон на кола и затворих очи от страх.

A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now