22

308 23 2
                                    

*Две седмици по-късно*

Nam Hee с всеки ден изглежда по-добре и между нас да си остане вече започва да понаедрява и да проявява някакви претенции относно храна, дрехи абе относно всичко. Но страмното е, че Hwanwoong и огажда за всичко. Не се отделя от нея. И започва да ми се струва, че на Nam Hee и харесва дори. Но това няма как да стане. Тя го мрази. Та той уби Hangyeom.  Не, не сигурно си го въобявам. Това няма как да стане. Пък и преди да срещне оная мацка Wonwoo си падаше по нея. Ама то и тя по него, но тя бе прекалено заета с брат си, за да забележи. Чудя се дали не е добра идея да ги събера. Все пак не мога да съм до нея вечно. Но ако си намери някого, който да я обича, няма да е сама. А Wonwoo е добър ангел. Ще си поговоря с него и така ще реша. Тръгнах към градината и там беше той:

Jimin: Ей, Wonwoo! Ела!- и му направих знак да дойде. И той тъкмо идваше когато един от онези демони не мина през него и той падна на земята. Не отново. Отидох при  него. Едва дишаше.

Wonwoo: Jimin.....какво е това....аз...

Jimin: Wonwoo...- тогава дойде и Siyeon до нас. Той ни изгледа и двамата.

Wonwoo: Това е...сила...любов.... Jimin....

Jimin:Wonwoo не говори пази си силите.- сълзи се стичаха от очите и на двама ни със Siyeon.

Wonwoo: Пази....- и той не успя да продължи. Това беше той си отиде. Сгуших се в прегръдката на Siyeon и не исках да я пусна.

Jimin: Отиде си...-хлапах като малко дете в прегръдките и.

Siyeon: Спокойно, всичко ще се оправи Jim и...- тогава тя замлъкна.

Jimin: Какво има?- надигнах глава и я погледнах.

Siyeon: Демони!

Jimin: Siyeon бягай! - и срещо нас идваха поне двадесет демона.

Влязохме вътре и казахме бързо на всички. Прозорците започнаха да се чупят. И от тях идваха демони. Тогава Siyeon каза:

Siyeon: Jim.. Nam..-тогава се осетих какво искаше да каже. Държах я за ръката. Тръгнахме към вторият етаж. Но по стълбите ни наобиколиха много демони и ни пропречиха да минем. Държаха ни настрани. Това беше капан да се нахранят с ангели без криле. Със Siyeon останахме на стълбите и неможехме да минем. Тогава видях как Hwanwoong успява да мине покрай тях и отида в стаята при Nam Hee. Толкова писъци се чуваха. Започнаха да се слеват писъците на ангелите с рева на демоните. Приятелите ни си пазеха половинките. Но тези без такива ги виждахме как умират и не можехме нищо да направим. След няколко минути всичко затихна. И демоните се махнаха. Отидохме бързо в стаята и видяхме как Nam Hee  и Hwanwoong стоят прегърнати на леглото в седнало положение. Отидохме до тях.

A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now