23

269 24 9
                                    

*Г.Т. на Jimin *
*Три месеца по-късно*

Всички се върнахме в имението си, но Nam Hee реши да остане в имението на Hwanwoong. Не бях много съгласен, но тя ме убеди. Момичетата вече живеят при нас. Със Siyeon все още не сме казали на баща и защото не знаем как ще го приеме. Дано да разбере. Днес щяхме да отидем до къщата му и да говорим. Не съм бил толкова нервен до сега.

В момента се мъча с една вратовръзка от вече 30 минути. И  Siyeon дойде до мен и започна да ми се смее.

Jimin: Не ми се смей, а вземи да ми помогнеш от половин час не мога да я оправя тая вратовръзка.- тя пак се засмя и аз я погледнах злобно.

Siyeon: Добре, и не ме гледай така.- тя за секунди я оправи и после ме погледна, но докато я оправяше, аз я прегърнах през кръста и я придърпах към себе си.- Готов си мрънчо.- ние се засмяхме.

Jimin: Мрънчо ли?

Siyeon: Дам.- аз я целунах и я придърпвах все по-близо и по-близо. Но скоро се отделихме. Тя ми се усмихна. А и за малко да забравя тя беше облечена така:

 А и за малко да забравя тя беше облечена така:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ахх, обичам това момиче.

Тръгнахме към колата, а по път чухме нейната любима песен и пихме и се смяхме. Щом стигнахме обаче усетихме и двамата притеснението. Поехме си дълбоко дъх и слязохме от колата, а после се хванахме за ръка и започнахме да се приближаваме към къщата. Позвънихме и баща и ни отвори.

Siyeon:Здравей татко.

Баща и:Siyeon ти се върна. - и я прегърна, както и тя него.

Siyeon: Татко с теб трябва да говорим.- тя ме погледна.

Баща и: Добре, влизайте.

Седнахме на дивана във всекидневната.

Баща и: Е кажете за какво искате да говорим.- Siyeon започна да му разказва всичко. И щом приключи баща и ме гледаше злобно.

A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now