15

320 26 4
                                    

*Г.Т.на Yuji *
*Ретроспекция *

Както всяка вечер на работа, всички клиенти си тръгнаха и Fan и мутрите му разпределяха парите. С Ling се оправихме да си ходим. Минахме покрай бара и Fan, за да си вземем парите.

Изведнъж вратата се отвори рязко. Чуваха се писъци, направих знак на Ling да мине зад мен. В този момент в бара влязоха някакви сенки. Изглеждаха така:

Започнаха да летят и да преследват всички с Ling се затичахме към една от масите, за да се скрием под нея

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Започнаха да летят и да преследват всички с Ling се затичахме към една от масите, за да се скрием под нея. Щом стигнахме до там се скрихме, Ling стоеше зад мен. Аз гледах как тези неща преследват всички и изглеждаше все едно изпиват живота в тях. Щом ги преследваха и достигаха влизаха в тях и след секунди излизаха, а от ангелите оставаше само тяло. Едно безжизнено тяло. Чуваха се писъци навсякъде. Дали от ангелите или от тези създания не бях сигурна вече. Те бяха твърде много и не позволяваха никой да излезе. Но се сетих за задната врата в стаята за персонала. Обърнах се към Ling, която беше много изплашена:

Yuji: Ling успокой се! Ще се махнем от тук! Но трябва да се успокоиш и да ме слушаш, чу ли!- тя ме погледна и кимна.- Добре, ще излезем от задния изход. Само не ме пускай!- и и подадох ръката си, а тя я хвана и кимнал.

Огледах се и изчаках удобен момент да излезем и той дойде, след няколко секунди. Ние излязохме и се затичахме към задната врата. Онези неща ни забелязаха и тръгнаха към нас. Изведнъж усетих как Ling пуска ръката ми и видях как тя пада на земята, като едно от съществата влизаше в нея. Тогава си помислих, че я загубих и я прегърнах. А съществото в нея изпищя силно, но аз не се отдръпнах. И видях как единствено излезе от нея така:

 И видях как единствено излезе от нея така:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A world of chaos/ Свят на хаосаWhere stories live. Discover now