6:Kavga ve Kan

883 47 38
                                    

Sarada gözlerini tamamen yabancı bir odada açınca korktu. Yataktan anında çıktı ve etrafına göz gezdirdi. Hız sınırını geçen kalp atışları Naruto'nun fotoğraflarını görünce kendine geldi.

Sarada çerçevelerin dizili olduğu komidine ilerledi. Boruto'nun ailesiyle birlikte bir sürü fotoğrafı vardı ama onu en çok gülümseten Himawari, Boruto ve kendinin küçüklük fotoğrafıydı. Tarihe bakılırsa Sarada ve Boruto 4, Himawari 2 yaşındaydı. Fotoğrafı yerine koyarken kapı açıldı.

"Ah, ben de tam seni uyandırmaya geliyordum!"

Sarada, Hinata'ya gülümsedi.

"Teşekkür ederim Hinata teyze. Kaba gibi gözükmek istemem ama ben neden buradayım?"

Hinata gülümsedi.

"Boruto akşam sırtında seni taşıyarak geldi eve. Annen görevdeymiş, anahtarın da yokmuş sanırım. O da bize getirdi seni, iyi ki de getirdi aslında. Uzun zamandır göremiyordum seni."

Hinata gülerek Sarada'nın yanaklarını sıkarken Sarada gülümsedi.

"Hadi, yüzünü yıka da kahvaltıya in. Kıyafetlerini akşam yıkadım, kahvaltıdan sonra giyinirsin."

Sarada altındakilere baktı. Kıyafetler tamamen unutmuştu. Boruto'nun olduğunu bildiği kıyafetlere güldü.

"Tamam, geliyorum."

Sarada odadan dışarıya adım atar atmaz karşısında Boruto'yu buldu. Yarı açık gözleri, dağınık saçları ve uyanamadığı için bozulan dengesiyle çok tatlı duruyordu. Sarada Boruto'nun saçlarına uzandı, karıştırdı.

"Hey, hey,napıyorsun?"

Sarada güldü. Boruto da Sarada'nın tokasını çekerek topuzunu açtı.

O kadar uzun olduğunu fark etmediği saçları Sarada'nın beline yaklaşırken Boruto dondu. Kendi kıyafetleri içinde yeni uyanmış ve bu tipte bir Sarada görmek ona garip gelmişti.

"Hey çocuklar kahvaltı soğuyor!"

Hinata'nın sesiyle Sarada,Boruto'nun önünden çekildi. Boruto kendine gelmek adına kafasını salladı ve odasına girdi. Dağınık olan yatağa bir anlık kararla yattı, tahmin ettiği çiçek kokusunu duyunca gülümsedi.

"Boruto!"

Annesinin sesiyle yataktan sıçradı ve hemen aşağı indi. Masada Sarada ile bir şeyler tartışan babasını ve onları dikkatle dinleyen Himawari'yi görünce gülümsedi. Mutfaktaki annesine taşıdığı tabaklar için yardım edip Sarada'nın karşısında yerini aldı.

Gülüşmeler, tatlı şakalar ve kahvaltının ortasında endişeli bir Sakura'nın evi basmasından sonra Sakura da kahvaltıya dahil oldu.

Sakura ve Hinata beraber sohbete dalmışlarken Himawari de onlara dahil olmuştu. Sarada, Boruto ve Naruto ise farklı şeylerden bahsediyorlardı.

Naruto bardağın dibini de kafasını diktikten sonra ayaklandı.

"İkiniz de saat 2'de çalışma alanında hazır olun. Yanınızda ufak bir sırt çantanız olsun. O süreye kadar da evdekilerle görüşün. Bir süre beraber değilsiniz."

Sarada ve Boruto birbirlerine baktılar. Anlamamışlardı. Yine de kafalarını salladılar.

O saate kadar Boruto, Hima ve annesiyle takıldı. Alışverişe çıktılar, eğlendiler. Eve döndüklerinde Hinata çanta hazırlamakta Boruto'ya yardımcı oldu. Boruto gitmek için evden çıkmadan önce oğluna sıkı sıkı sarıldı. Boruto annesinin hareketlerine anlam veremiyordu. Çalışma alanına doğru yürürken babasının neden bu kadar ciddi olduğunu merak ediyordu.

AlwaysHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin