12: Kötü

819 42 26
                                    

"Naruto öldüğüne göre Kyuubi boşta kaldı. Yani bizim hareket zamanımız geldi."

Mako heyecandan yerinde duramıyordu. Yıllardır bekliyordu bu anı,Naruto'nun ölümünü.

"Diğerleri ne durumda?"

"Sadece Kyuubi yok elimizde."

"Güzel."

Mako'nun hedefi  yıllar önce dağılmış Akatsuki'yle aynıydı, tüm kuyruklu canavarları ele geçirmek... Ama Mako onları yok etmek ya da derin bir uykuya yatırmak istemiyordu. Kuyruklu canavarları kullanarak dünyayı emri altına almak istiyordu. Tüm kageler önünde diz çökecek, onlara merhamet göstermesi için yalvaracaklardı.

"Peki ya o Uchiha?"

Mako güldü.

"Sasuke mi? O iş kolay."

Mako planını anlatırken keyfinden yerinde duramıyordu. Sasuke, iyilerin egosuna kapılmış orta yaşlı bir adamdan başka bir şey değildi. Kahramanlık yapacak bir yere açtı. Mako ona bu fırsatı verecekti.

Elinde Sasuke'yi bile oyalayacak kadar güç vardı. Akatsuki'nin üyeleri ve elindeki yedi kuyruklu canavar belki onun sonunu bile getirebilirdi.

Sasuke, Konoha'dan çok uzakta, bunlarla uğraşırken Konoha çok daha büyük bir tehlikeyle yüzleşecekti.

Aldığı bilgilere göre Kyuubi bir yere mühürlenmiş tutuluyordu. Naruto'nun oğluna sunacaklardı. Ne yapıp edip, öyle bir şey mümkün olmadan Kyuubi'yi almaları gerekiyordu. O sarışın velet başlarına iş açacaktı yoksa.

"Fuyumi!"

Kırmızı, uzun saçlı kadın anında Mako'nun yanında belirdi.

"Buyrun efendim."

"Sasuke oyalama ekibinde sen de olacaksın. Yarın işe başlayın. Mümkünse dünyanın diğer ucunda olsun."

"Emredersiniz. Hemen ekibi hazırlıyorum."

Fuyumi, Akatsuki'nin genişleyen askeri gücünü ve kuyruklu canavarları kullanacak bir plan yapıyordu. Mako ise Konoha'ya nasıl gireceğini düşünmekle meşguldu.

  Ama o kadar heyecanlıydı ki kafasında plan hariç her şey vardı. Mesela Naruto ve diğer Jouninlerin babasını nasıl hapise kapattıklarını, hücresinde çürüyene kadar gün ışığını göstermediklerini...

Mako onlardan nefret ediyordu. Çocukluğu açlık ve sefalet içinde geçirmişti. İnsanların eline köle olarak düşmüş, insan ticaretine maruz kalmıştı.

Geçmişini düşünürken sinirlendi, yumruklarını sıkıyordu.

"Uzumaki Naruto, hak ettiğin cehennemde yanarken o çok sevdiğin Konoha'nı mahvedeceğim. Bekle ve gör..."

Mako, babasının intikamını almaya yemin etmişti ve uzun zamandır bunun için uğraşıyordu.

Naruto'nun boş konuşmalarıyla taraf değiştiren bir organizasyonu yeniden canlandırmak kolay olmamıştı. Onu satın alan yaşlı adamı öldürdükten sonra evinde Akatsuki'ye ait belgeler bulmuş, bu örgütün yapısından üyelerine kadar her şeye hayran kalmıştı. Yaşlı adamın evinde bulduğu parayla kendine bahsedilen kıyafetten yaptırmıştı.

Eski sahibinin paralarıyla tüm ülkeleri gezmiş, karanlıklarda dolaşan bütün adamları toplamıştı.Bir insanı emri altına almanın en kolay yolu, emir komutanın onda olduğuna inandırmaktı, Mako da bunu biliyordu.

Mako emirlerini bekleyen 9 kişiye baktı.

"Dünya çok uzun zamandır barış içinde. Buna bir son vermeli artık."

AlwaysWhere stories live. Discover now