chapter 6

16.9K 2K 3.3K
                                    

"Vay be,yeni edindiğin bir arkadaşının burnunun dibinde oturuyor olduğu kimin aklına gelirdi?"dedi,yeni tanıştığım ama çok yakın olduğumuzu fark ettiğim Yoongi.

"Ben de senin kadar şaşkınım.Hem komşu hem de okul arkadaşı olmamıza rağmen bunca zamandır birbirimizi tanımıyorduk."dedim.
Bu sırada okulun kafeteryasında karşılıklı olarak oturuyorduk.Omzumda da Hoseok vardı.

Yoongi kollarını göğsünde birleştirerek konuştu. "İkimiz de pek göze çarpan tipler olmadığımızdan herhalde." Daha sonra yanımda oturan Jungkook'a bakış attı. "Peki onun burada ne işi var?"dedi ve "Okula gelmesi falan..."diye mırıldandı.

"Taehyung benim anlaşma..."diyen Jungkook'un ağzını elimle kapattım ve aceleyle bir yalan uydurdum. "E-evde yalnız başına kalınca sıkıldığını söylüyor."

Ağzını kapattığım Jungkook elimi ittirip bana bağırmaya başlamıştı. "Ne yaptığını sanıyorsun sen Taehyung!"
İblisti ne de olsa,alışmıştım artık.
"Ama..."diye Jungkook'a karşı çıkacaktım ki pür dikkatle bizi izleyen Yoongi sözümü kesmişti. "Sevgili olmadığınıza emin misiniz siz?"

Jungkook ve benim bakışlarım doğal olarak Yoongi'ye dönmüştü.
Sevgili mi,haha.
"Yok,yok,elbette değiliz!Öyle mi görünüyoruz ki?"dedim telaşla.Yanaklarımın yandığını hissediyordum.

Soruma karşılık Yoongi kafasını sallamıştı. "Evet."dedi. "Gözümün önünde flört ediyor gibisiniz.Pek hoşuma gitmedi."
Bunu dedikten sonra dik dik Jungkook'a bakış atmıştı. "Sen de mi bizdensin Jeon?"dedi. "18 yaşındaydın değil mi?Hiç göstermesen de..."Cidden Jungkook hiç 18 göstermiyordu.Yüzü çocuk gibiydi,kocaman gözleri ve tavşan dişleri vardı,siyah saçları bazen önüne gelince aşırı sevimli oluyordu.Bir iblise benzemiyordu hiç.Bebek gibiydi,her neyse bu dediklerimi unutun.

"Ee,pek sayılmaz."dedi Jungkook. "Erkek veya kadın fark etmez benim için.Sokabileceğim bir yer olduktan sonra..."
NE DİYORDU BU APTAL İBLİS
GERÇEKTEN NEYİN MUHABBETİNİ YAPIYORDUK ŞU AN

"Oo,demek biseksüel bir semesin ha?"dedi Yoongi sırıtarak.Bu konu ilgisini çekmişti belli ki.

Doğru ya,nişanlısı olduğuna göre...
Belli etmese de Jungkook'un "bu konularda" tecrübesi olsa gerek...

"Ya sen,Taehyung?"diye bana döndü Yoongi.
Bu çocuk neden böyle şeyleri merak ediyordu?
"Ah,şey..."dedim ama devamını getirememiştim.Jungkook sözümü kesmişti. "Taehyung hala bakir.Daha önce kimseyle çıkmadı."
Tam bir iblis...

"Vay be..."diye başını salladı Yoongi."Taehyung'u epey yakından tanıyor gibisin.Aranızda bir şey olmadığına emin misin?"dedikten sonra Jungkook kaşlarını çatmıştı. "Sen de şeytandan beter çıktın be!"

Cidden,dışardan sevgili gibi mi görünüyorduk?
Neden kızarıyordum?

-

"Şey,ee...Benim işe gitmem lazım da."diye döndüm Yoongi'ye.

Beraber yolda yürüyorduk,yanımızda da Hoseok ve Jungkook vardı ama işe gitmem gerekiyordu. "Kolay gelsin o zaman!"diye gülümsedi Yoongi.

Tam arkamı dönmüş gidecekken Yoongi seslenmişti. "Taehyung."dedi ve arkamı döndüm. "Arkadaşın olmak hoşuma gitse de,bundan öteye geçmek de isterdim."dedi ve bakışlarını yere indirdi.Kendimden biliyordum,büyük ihtimalle kızarmıştı. "Bunu ciddi olarak düşünür müsün lütfen?"

Bu sırada da Jungkook kaşlarını kaldırmış Yoongi'yi izliyordu.
Ben de şaşkındım,çok cesaretliydi doğrusu. "Yoongi..."demiştim ona bakarak ama Yoongi hemen uzaklaşmıştı. "Güle güle!İyice düşün taşın."diyerek el sallamıştı,daha sonra da diğer sokağa dönüp gözden kaybolmuştu.

No Sleep Tonight | Taekook Where stories live. Discover now