chapter 11

14.3K 1.8K 1.3K
                                    

Ne yapacağım ben böyle?
Bir şeytana aşık olmanın ne anlamı var ki..?

"İşte orada!Taaeehhyuung!"diye bağırıp bisikletini hızlıca süren Yoongi yolun karşısından geliyordu.Üzerinde de Hoseok hızlıca uçuyordu.

Bense yerde oturuyordum,Jungkook da dizlerimde uyuyordu.Jimin ise yerde...
"İyi misin?"diye bağırıyordu Yoongi gelirken.

"Yoongi!"dedim sevinçle.
Bazen tam zamanında gelebiliyordu.

O sırtına Jimin'i alırken,ben de sırtıma Jungkook'u almıştım.
Yoongi sırtında Jimin'i taşırken boşta kalan koluyla da bisikletini ittiriyordu.
"Burada olduğumu nereden bildin?"dedim yolda yürürken.

"Şey aslında..."diye lafa girmişti ki Hoseok onu susturmuştu. "Şeytanlarla anlaşma yaptıkları kişiler arasında zihinsel bir bağ vardır."dedi. "Düşünceleri vasıtasıyla diğer kişinin yerini tespit edebilirler.Ben de sizi bulabilmek için Yoongi'yi kullandım."diye açıkladı.

Yoongi,Hoseok'un konuşması bitince tekrar konuşmuştu. "Ama yine de Jeon'un şeytan olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım!Neden bana söylemedin?"

"Söyleyemezdim..."

Hoseok,Yoongi'nin omzuna konmuş ve bana bakmıştı. "Fakat Jeon'un aniden uykusundan uyanması ve sonra da Taehyung'u bulmak için dışarı fırlaması inanılır gibi değil!"

Yoongi,omzundaki Hoseok'a döndü. "Neden ki?Taehyung ile anlaşma yapmamışlar mıydı?"

"Öyle ama..."

"Neden bu kadar şaşırdın o zaman?"

"Çünkü normalde Taehyung'un anlaşmayı Jeon ile yapmaması gerekiyordu.Bu yüzden aralarında bir bağ oluşmasına imkan yoktu."

"Belki o zaman Jimin'in düşüncelerini okumuştur.İkisi de şeytan malum."demişti Yoongi.Bu sırada sırtındaki Jimin gözlerini açmaya başlamıştı.

Hoseok konuşmaya devam etmişti. "Fakat Jeon'un uykusu çok ağırdır.Ayrıca Jimin'in burada olduğunu bile bilmiyordu..."dedi. "Onun Taehyung ile birlikte olabileceğini de bilemezdi zaten..."diyerek de kanatlarını kabartmıştı.

"Doğru diyorsun..."dedi Yoongi. "BELKİ DE AŞKIN GÜCÜDÜR BU!?"diyerek de bağırmaya başlamıştı.

"Ha!?"diyerek yerimden sıçradım. "Ne alakası var!?"

"Ama tek mantıklı açıklama bu!Başka bir açıklaması olamaz!"diyerek bana karşı çıkıyordu.
Yoongi'nin sırtında olan Jimin de duyduklarıyla iyice uyanmış ve bağırmaya başlamıştı. "ŞAKA YAPIYORSUN HERHALDE!NE AŞKINDAN BAHSEDİYORSUN SEN!"

Arkasındaki iblisin birden bağırdığını ve tepinmeye başladığını farkedince Yoongi küçük çaplı bir kalp krizi geçirmişti. "Jimin!Ödümü kopardın!Uyandın mı sen?"

Jimin onu aldırmayıp bana öfke dolu bakışlarla bağırmaya başlamıştı. "Jeon senin gibi bir insana neden aşık olsun ki!?"dedikten sonra Yoongi'nin sırtında debelenmeye başlamıştı. "O asla..."

"Taehyung'dan epey hoşlanıyorum açıkçası.Kaybol Jimin."

Jimin,aklına gelen düşünceyle gözleri dolmuş ve Yoongi'nin sırtına sıkıca sarılıp onu ve bisikleti uçurmaya başlamıştı. "Bunu yanına bırakmayacağım!"diyerek beni tehdit ediyordu uçarken.

Yoongi de bisikletle birlikte yükseklerde uçarken bana bağırıyordu. "Yapacak bir şey yok,ben eve gidiyorum Taehyung!Kusura bakma!"

No Sleep Tonight | Taekook Where stories live. Discover now