Kapittel 8

1.6K 29 15
                                    

Alan sitt perspektiv

Faen, jeg kan kjenne lukten av henne i det jeg går rett forbi jenta som en gang var min. Den søte og svake lukten.

Jeg lovet Alicia at jeg aldri mer skulle snakke til henne igjen, og det løftet har jeg tenkt til å holde. Jeg hadde kanskje ikke trengt å gjennomføre handlingen som straks finner sted, men jeg er redd for at dette er den eneste utveien. 

Sara går inn på rommet sitt, og jeg følger etter uten å lukke døren. Det er en del av planen.

Jeg tar tak i ansiktet til Sara før jeg presser hun inntil veggen, og legger leppene mine om hennes. Hun gir etter umiddelbart og stikker tungen sin inn mot min. Kroppen min kjenner ikke antydning til varme engang i det tungene våres møtes

Ingen elektrisitet.

Ingen følelser. 

Ingen lyst. 

Jeg minner meg selv på hvorfor jeg gjør dette, for å ikke miste konsentrasjonen.

Det tar ikke lange tiden før jeg begynner å føre hånden min ned mot skrittet hennes. Ikke snakk om at jeg orker et langt forspill , fordi det eneste jeg vil er å bli ferdig. Jeg ligger kun med Sara fordi hun er en bit av puslespillet. En bit som er nødt til å falle på plass for at alt skal gå opp.

Hånden min beveger seg på innsiden av trusa hennes, og jeg kan høre stønne lydene hennes ankomme umiddelbart,  i det jeg treffer det våte kjønnet. Vanligvis syntes jeg det er utrolig deilig å høre jentene stønne, men ikke denne gangen. Denne gangen skaper det kun irritasjon.

Fokus, Alan!

Jeg trekker meg plutselig unna, før jeg finner frem en stol som står ved skrivebordet hennes, og drar den ut på gulvet. Jeg setter meg ned på stolen, før jeg sier bestemt «Kle av deg og sett deg på pikken min».

Faen. Jeg skulle ønske det var Alicia som jeg ba sette seg oppå meg. Når jeg lå med henne føltes alt så annerledes. Varmen hun klarte å sende gjennom kroppen min, når hun rørte ved huden min med de små fingrene sine. Pikken min som hun klarte å få så vanvittig hard. Jeg var umettelig med Alicia.

Tankene mine om Alicia hjelper meg med å få opp reisingen min, og uten at jeg i det hele tatt har merket det, står plutselig Sara helt naken foran meg. Hun er klar.

«Jeg har savnet å ligge med deg» sier Sara, mens hun ser på meg med et blikk som viser sterkt hvor lyst hun har på meg.

«Ikke snakk» sier jeg bestemt, fordi jeg orker ikke å høre på den irriterende stemmen hennes. Den stemmen kommer til å få pikken min slapp igjen, og jeg er nødt til å få dette oppdraget i mål.

Stolen står slik at jeg ser rett ut i gangen utenfor rommet, og når Sara senker seg ned på pikken min, sitter hun med ryggen mot utgangen. Så det er kun jeg som har mulighet til å se ut av den åpne døren, akkurat som planlagt.

Siden bruddet med Alicia har hun dukket opp i hodet mitt under alle sex øktene jeg har hatt med andre jenter. Hvordan skal jeg være i stand til å få henne ut av hodet mitt, når hun bare dukker opp enda kraftigere for hver gang jeg pumper pikken min inn i en annen jente?

Sara stønner høyt ut navnet til både meg og gud.

Alan

Åh gud

Alan

Jeg lukker øynene et lite sekund i det jeg kjenner at jeg nærmer meg, og når jeg åpner dem ser jeg rett inn i noen altfor kjente blå øyne. Det er ikke Sara sine. Det er Alicia.

Munnen hennes åpnes av sjokk, samtidig som øynene knipes igjen. Knipes igjen av smerte, akkurat som om hun ikke kan tro hva som foregår rett foran henne. 

Når Alicia åpner øynene igjen kjenner jeg plutselig et lite snev av anger. Hvorfor i helvette gjorde jeg dette? Øynene hennes bærer preg av stor smerte, en smerte som er uforklarlig. En slik smerte kun en person du elsker kan påføre, og det er meg. Hun elsket meg, og jeg jobber på høygir med å få henne til å hate meg.

Det var dette hun ville minner underbevisstheten meg på. Det var kanskje ikke akkurat denne handlingen Alicia ba om, men hun ba meg om å ikke snakke med henne, slik at hun skulle klare å komme seg videre. Jeg hjelper henne med å komme videre ved å føde en sterk avsmak og mest sannsynlig hat følelse i henne. Dette var nødvendig.

Tårene renner ut av de blå øynene, og jeg er overasket over at hun fortsatt står der. Kanskje hun har gått inn i en sjokk tilstand, fordi føttene hennes er limt fast i gulvet. Tvinger henne til å se på meg ha sex med en annen jente. Ikke hvilken som helst jente. Jenta hun liker minst i denne byen. Jenta som bor under samme tak som henne.

«Ri meg fortere» kommanderer jeg Sara, og hun adlyder.

Alicia rister på hodet, før hun tar tak i døren og smeller den igjen. Akkurat samtidig som jeg kommer inn i den løse fitta til Sara. Vel, ja den er ikke akkurat stram lenger..

Sara skvetter til når hun hører døren bli slengt igjen, før hun spretter opp på beina sine.

«Hvem var det?» spør hun forvirret, mens hun dekker seg til med hendene sine.

«Ingen vi skal bry oss om» svarer jeg skarpt.

Planen er gjennomført, nå gjenstår det kun å se om utfallet blir slik jeg ønsker. Utfallet som skal føre til at Alicia avslutter sine følelser for meg, og kommer seg videre.

Kommer seg ut av kjærlighetssorgen.

Men jeg er stygt redd for at jeg har hjulpet henne ut av kjærlighetssorgen, samtidig som jeg har rotet meg selv inn i det. Rotet meg selv inn i et sort hull. Et sort hull som bærer preg anger. Nok en gang dukker den fargen opp.

Dette kommer til å bli mørkt. Svart.

 --------------------------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Oppdraget til Alan er fullført, men om utfallet blir som planlagt gjenstår å se.. 

Tror jeg har skrevet om dette kapittelet tre ganger nå, men blir aldri fornøyd.. Tusen takk for at du leser ♡ 

ROLLER COASTER LOVEWhere stories live. Discover now