Kapittel 19

1.9K 32 16
                                    

Alan sitt perspektiv

Jeg har aldri sluttet å elske deg

Ordene hennes repeteres gjentatte ganger i hodet mitt, og jeg kan ikke tro at hun har gitt meg en ny sjanse. 

Endelig har jeg åpnet meg opp, noe jeg ikke kan huske jeg har gjort tidligere i livet. Ikke på denne måten, fordi nå har jeg lagt hjertet mitt og ærligheten min i hendene hennes. En slik posisjon er sårbar og vond. En slik posisjon har hun befunnet seg i altfor mange ganger, allikevel har jeg avist hun..

Kanskje dette er grunnen til at jeg har holdt meg unna kjærlighet, fordi det er så forbanna vondt og sårt.

"Alan, vi er nødt til å ha noen betingelser" hører jeg stemmen til Alicia si advarende, og jeg blir dratt ut av mine egne tanker. 

Betingelser? 

Blikket hennes flytter seg bort fra mitt, og det ser ut som hun tenker på noe spesielt. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg var tankeleser, slik at jeg kunne få en bedre oversikt over hvilke tanker som var aktuelle inni hodet hennes. 

"For at forholdet skal fungere, så er vi begge nødt til å gjøre en innsats, og du må legge fra deg den drittsekk oppførselen din" sier hun plutselig strengt, og jeg blir sjokkert over tonen i stemmen hennes, men jeg vet at den egentlig kun kommer av redsel. Hun er redd for at hun må oppleve kjærlighetssorgen på nytt.. 

Jeg tar tak i haken hennes, og tvinger henne til å møte blikket mitt, før jeg svarer "Alicia, du får meg til å ville bli en bedre person". 

Jeg ønsker at hun skal forstå at jeg vil dette like mye som henne. Dette forholdet må funke, fordi det er ingen andre. For meg er det Alicia eller ingen. 

Et smil sprer seg raskt over ansiktet hennes, og det varmer hjertet mitt. Jeg legger leppene mine inntil hennes, før jeg starter på et kyss som jeg vet kommer til å bli farlig. Farlig i den forstand at jeg har så lyst på henne at det gjør vondt. 

Jeg kan høre et lavt stønn fra munnen hennes, og det får umiddelbart pikken min til å rykke kraftig til. 

Faen!  Jeg innser at jeg er nødt til å stoppe dette kysset før jeg mister kontrollen.

Jeg vet at jeg må ta det rolig, av flere grunner. For det første tør jeg så vidt å røre kroppen hennes, fordi jeg vet at hun har mye smerter på grunn av hendelsen. En hendelse som absolutt ikke burde funnet sted, og jeg håper jeg aldri ser trynet til Jonas igjen. For hvis jeg gjør det er jeg redd for hva jeg kommer til å gjøre. For det andre så ønsker jeg ikke å gjøre noe med Alicia allerede første kvelden vi blir sammen igjen, fordi jeg vil ikke at hun skal tro at jeg blir sammen med hun kun på grunn av sex. 

Jeg river meg bort fra kysset, og blikket hennes finner mitt. Jeg kjenner igjen det blikket de blå øynene hennes sender meg.

Hun er kåt..

«Alicia» sier jeg advarende, før hun biter seg forsiktig i underleppen. Hun ser ned på den avslørende kulen i jeansen min, før hun rødmer. Hun vet akkurat hva hun gjør med meg, og hun nyter det.

Jeg banner lavt, før jeg snur meg vekk fra henne, og setter meg ned på sengen. Hun kommer gående mot meg. Hvordan i helvette skal jeg klare å stå imot Alicia? Når hun ser på meg med det blikket, samtidig som hun har på seg en sateng pysj shorts.

Alicia flirer, før hun steller seg mellom beina mine.

«Du vet at vi ikke kan gjøre noe i kveld» sier jeg advarende, fordi hun må virkelig skifte ut det blikket, før jeg mister kontrollen. Nå er ikke jeg kjent for å være flink til å bevare kontrollen, men tro meg når det kommer til det blikket til Alicia, da er jeg sjanseløs.

ROLLER COASTER LOVEWhere stories live. Discover now