Kapittel 36

1.3K 30 8
                                    

Alan sitt perspektiv

E-ordet har falt ut av munnen min, og det føles rart, men godt. Jeg har aldri sagt til en person at jeg elsker dem, ikke engang til mamma eller pappa. Jeg trodde ikke jeg visste hva det betydde, men etter alle ukene med Alicia har jeg lært. Det var hun som lærte meg å kjenne på den følelsen. Hun lærte meg å elske, når alt jeg kunne var å knuse hjerter. 

Hun har reddet meg på så mange måter, og nå gråter hun inntil brystet mitt. 

Når E-ordet forlot munnen min kunne jeg se sjokket i øynene hennes, samtidig som jeg kunne se hvor mye ordene betydde. 

Plutselig kommer sykepleieren inn i rommet, og det føles ut som jeg blir dratt tilbake til virkeligheten og blir minnet på hvorfor jeg faktisk befinner meg på et sykehus. 

Mamma har dødd.

Jack prøvde å snakke til meg. Gabi prøvde å snakke til meg. Sykepleierne prøvde å snakke til meg. Legene prøvde å snakke til meg. Men jeg lukket meg selv inne. Som om jeg har tvunget meg selv til å kjenne på følelsene mamma sin død opprettet. Tristheten og fortvilelsen.

Når Alicia kom inn døren var det som om jeg endelig klarte å puste igjen, og det var i det øyeblikket det virkelig gikk opp for meg at jeg elsker den jenta.

«Vi har ny informasjon angående dødsfallet til moren din» begynner sykepleieren, og hun får oppmerksomheten min.

Det blir stille i noen sekunder som føles ut som timer, før sykepleieren klarer å fullføre setningen sin «moren din hadde alkohol i blodet, jeg beklager»

Akkurat i det sekundet føles det ut som lungene mine blir revet ut av kroppen min, og tvinger meg til å kjenne på følelsen av å ikke få puste..

Jeg kan se at munnen til sykepleieren fortsetter å snakke, men jeg får ikke med meg et eneste ord. Det suser i hodet mitt av stemmer som forteller meg at jeg burde visst bedre. Jeg burde visst at mamma ikke hadde kommet over alkoholproblemene sine.

Alicia tar tak i hånden min, og det er det siste jeg husker fra den dagen, før alt blir mørkt..

-----------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Avsløringene fører til at Alan nok engang møter på den mørke fargen, som han føler forfølger han i livet.. Alt blir svart!

Tusen takk for at du leser ♡

ROLLER COASTER LOVEWhere stories live. Discover now