2.1

2K 144 47
                                    

selena gomez - crowded room

Loş ışığın aydınlatmaya yetmediği küçük salonumuzda, kollarım omzuna tırmanmış bir şekilde dans ederken alnım çenesine yaslanmıştı. Aylar sonra tekrar güvende hissetmek garipsediğim ama gitmesine izin vermek istemediğim bir duyguydu, bunu bana yaşattığı için önümdeki bedenin sahibine minnettar hissediyordum.

Sessizce nefes alışverişini hissettiğimde ise geri çekilip ona alan tanımak istedim ama buna izin vermeyip parmaklarını enseme götürdü, bana o kadar şefkat ve sevgi dolu dokunuyordu ki, bir köşeye geçip saatlerce ağlama isteğiyle dolmamı sağlıyordu. "Çekilme," diye mırıldandı. "Sen yakınımdayken nefes alabiliyorum." Sözleri üzerine yüzümde bir gülümseme oluştuğunda tek bildiğim şey; eğer şu an ölmüş olsaydım, mutlu ölmüş olacağımın gerçeğiydi. Hayatımın önceki kısmı ne kadar kötü olursa olsun, tek bir hareketiyle nefesimi kesip bana her şeyi yaptıran bu adam sayesinde mutlulukla ayrılırdım buradan, hiç pişmanlığım olmadan.

Ensemde duran sağ elini yavaşça belime indirdiğinde ise kollarımı boynuna çıkardım. Dediği doğruydu. O yakınımdayken nefes alabiliyordum.

"Hee Ran," Fısıldayışı kulaklarıma dolarken kısık bir şekilde onu cevapladım ve kalbimi aşkla dolduracak cümlelerini bana hediye etti. Bir anda. "Burada sadece biziz, sen ve ben, biliyorsun." Onu onayladım. "Eğer burası kalabalık bir oda olsaydı bile, yine ikimiz olurduk. Sadece biz." Üzerimdeki çiçek desenli elbisenin fermuarının aşağıya indiğini hissettiğimde başımı kaldırıp ona baktım çünkü benden izin istiyordu. "Bana aşkını ver demek isterdim ama hepsine sahip olduğumu biliyorum." Gülümseyişiyle daha büyük gülümsedim.

Tenime batırılan iğne artık o kadar acıtmıyordu çünkü her sızlayışını öpen ve dudaklarıyla yaşadığım travmayı silip atan bir adam vardı. O da benimdi.

"Ama bu gece bana hayatını ver."

Daha sonrasında ise ayak bileklerimde hissettiğim kumaşla yutkundum.

Bundan pişman olmayacağımı biliyordum ama tüm gece, durmadan, bana seni seviyorum deyip gözlerime bakmaktan çekinmediğinde; bazı şeylere karar vermiştim.

Onunla olmak istiyordum.

azıcık yorum şey edebilir misinizbeğenip beğenmediğinizi bile bilemiyorum ve bu üzüyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

azıcık yorum şey edebilir misiniz
beğenip beğenmediğinizi bile bilemiyorum ve bu üzüyor...

#jaeran hakkındaki düşünceleriniz ne bu arada? sizce eskiye dönecekler mi?

pacify her || jung jaehyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin