13. Rész

714 59 5
                                    

- Ha muszáj… Nos, az úgy történt, hogy tiniként elég menő kölyök voltam, egyik fő tagja egy bandának és egy idő után rá kellett jönnöm, hogy muszáj barátnőt szereznem, hogy megtartsam a tekintélyem. Össze is jöttem egy kis picsával, aki odáig volt értem, de nem tűrtem, hogy hozzám érjen, nem csókolhatott meg és hányingerem volt az egésztől. Két hét után dobtam és többet meg se kíséreltem a párkapcsolatot. Még csak tetszeni se tetszett soha senki, nem kötöttek komolyabb érzelmek senkihez. Csakis a gyilkolás és a munkám iránt éreztem szenvedélyt. Azt is utálom, ha hozzám érnek. Nagyjából ennyi- mondta végül.

- Köszönöm, hogy elmondtad és bocsánat, hogy többször is megöleltelek kérdés nélkül- mondtam lesütve a szemem.

- Ugyan már kedvesem, nem tudhattad- mondta rám mosolyogva.

- Annyira jól esik, amiket csinálsz és, hogy velem vagy… el se tudod képzelni mennyi reményt adtál nekem- mondtam rámosolyogva.

Alastor elmosolyodott, bólintott, majd letérdelt elém, ami láttán ledöbbentem. A démon vigyorgott és széttárta a karjait. Egy pillanat hezitálás után a nyakába ugrottam nevetve. Olyan jó érzés volt, még, ha neki kicsit kellemetlen is, de ő akarta.

-Nem félsz, hogy valaki meglát velem?- kérdeztem a szemébe nézve, ő viszont csak mosolygott.

-Desty, kedvesem, a létezésedről már mindenki tud, én pedig nem félek senkitől és semmitől- mondta közelebb hajolva, elfojtott hangon.
Nevettem, majd tovább mentünk a suli felé. Minden lélek és démon megbámult minket, de Alastor a poén kedvéért meglökött, hogy karoljak az ő karjába és nevetve így mentünk tovább.

A sulihoz érve elengedett és komoly tekintettel nézett rám. Furcsának tűnt, nem tudtam mi lehet a baja, de valami nagyon felzaklatta.

-Figyelj Desty, most egyedül kell bemenned, valamit el kell intéznem. Ne bámulj meg senkit, nézz át rajtuk és ne mutasd ki, ha félsz. Bárki bánt, mondd ki a nevem és megyek- mondta komolyan.

-De ugye sietsz?- kérdeztem, mire bólintott és eltűnt.

Bementem az épületbe, minden diák a hajamat bámulta, ki irigyelve, ki elförmedve. Siettem a terem elé, ahol óránk lesz. Ma még több démon volt az épületben, mind zaklatott volt. Próbáltam, úgy tenni, ahogy Alastor mondta, csak az a baj, hogy ez embereknél nem működik.

Elém masírozott hat picsa, vihogva. Az ő esetükben Alastor tippje nem volt hatásos.

-Azt hiszed, ha természetellenes hajjal jössz be, bárki is másképp tekint, majd rád?- vihogott az egyik.

-Itt senkinek nem lehet kihívóbb stílusa az enyémnél, főleg annak nem, akinek stílusa és ízlése sincs- rikácsolta a fő picsa.

Fel akart pofozni, mikor elkaptam a karját. Felháborodott én pedig elkezdtem hátrálni, még is csak hatan voltak egy ellen. Mérges voltam és ez látszódott is rajtam.

Hirtelen ijedten elkezdtek hátrálni, majd sikítva elrohantak, csak egy szót értettem ki abból, amit üvöltöttek.

-Boszorkány!- ennyit értettem.

Elővettem a telefonom, mert furcsán bizseregtek a szemeim. Elképedtem mikor megláttam mi van velük. Az alapnál sokkal intenzívebb kékek voltak és kék lángok csaptak ki belőlük. Pislogtam párat és elmúlt. Ötletem se volt, mi lehetett ez a jelenség, de kinyílt az ajtó és bementem az osztályom, illetve pár, tegnap már látott démont követve.
Mikor beértem és le akartam ülni az utolsó gyerek becsukta az ajtót, majd bezárta. Furcsán vigyorgott, majd nevetett. Csettintett egyet, az osztály eltűnt, ő pedig átalakult egy vézna, kecskeszarvú, sárgásszemű démonná.

-Al…- nem tudtam végig mondani Alastor nevét, mert egy tagbaszakadt cowboy kalapos, kékbőrű démon elkapott és befogta a szám.

-Nem , nem kislány, az a szarházi rádió démon nem fog tudni megmenteni tőlem- mondta a kisebb nevetve.

-Ha nem viselkedsz téged és őt is kinyírunk- mondta feltűnve egy harmadik.

Meg se próbáltam ellenkezni, a könnyeim is kicsordultak, mikor visszagondoltam az álmomra és magam előtt láttam, a szinte már élettelen Alastort.

Mivel tegnap nem volt lehetőségem írni, így ez a mai rész picit hosszabb lett :3 Remélem tetszett, oszd meg ismerőseiddel, hogy minél töbven olvashassák :D Köszönöm, hogy velem vagy, találkozzunk a következő részben ;)

A lelkek hídja / Hazbin Hotel FanfictionWhere stories live. Discover now