40. Rész

435 30 1
                                    

Meg kell tanulnom, hogyan tudok átalakulni és hogyan tudom használni a képességeim. Alastor elég vészjóslóan mondta azt, hogy „muszáj lesz”. Valamit titkol előlem, de inkább csak próbálom azt tenni, amit mond. Elmentünk Winghez és Cloudhoz, hogy kérjünk valami szobát, ahol tudok gyakorolni.

Wing elmosolyodott és végig simította az egyik tollpengéjét. Elvitt minket egy terembe, ahol ő szokott gyakorolni. Alastor is csak kémlelte a helyet, remélve tényleg ki bír egy nagyobb bakit is.

- Rendben, akkor lenne egy kis bemutató mennyit is bír, mert látom Alastor, kételkedsz. Kérlek Cloud gyere és támadj- mondta mosolyogva.

Cloud elmosolyodott és hátrébb intett minket. Rá küldött egy láng csóvát, amit Wing könnyű szerrel hárított, viszont Cloud egy izzó gömböt, ami olyan hatást keltett, mint a Nap és pillanatokon belül megnőtt. Wing is küldött egy Holdhoz hasonló gömböt, ami kettéhasadt, óriási fény csíkkal és elnyelte a tüzet, majd tompítva robbantak fel, minket nem érve, mivel közösen egy falat emeltek elénk, Cloud vérszerű anyagból, Wing pedig holdkristályból.

A szám is tátva maradt, de még csak utána jött a java. Cloud a kezeiből sárgás fényt idézett elő, amiből szilánkok keletkeztek. Rámarkolt a szilánkokra, amik kicsit megvágták a kezét, majd a szilánkok egybe olvadtak a fénnyel és a véréből egy burkot képzett az egészre. Egy kasza volt. A nyele aranyban tündökölt, a pengéje akár csak a vér, több nap szimbólummal.

Wing kezei közt sápad fény jelent meg, majd csillagokból összeépült egy kard, amit egy lapnál is vékonyabb kristályt tartott össze. Ahogy meglendítette csak a csillagokat láttuk és egy világoskék fénycsóvát, amit húztak maguk után.

Ahogy összecsaptak és védekeztek, a fegyverek szikrákat szórtak és többször kisebb robbanáshoz vezettek. Cloud a kaszának mind a két végét tudta fegyverként használni, illetve védekezni is tudott velük Wing a penge szárnyaival is támadt és pajzsként is tudta használni. Mind a ketten használtak mágiát a támadásokhoz, de a mozgásuk is elképesztő pontos és tiszta volt. Rengeteget kell még tanulnom. Nem sértették meg egymást. Alastor csak rám mosolygott.

- Segítünk neked kedvesem, hogy te is át tudj alakulni és tudd használni a képességeid- mondta boldogan.

- Először is a legfontosabb, hogy uralnod kell a képességed, soha nem szabad hagynod, hogy az uraljon téged, mert az katasztrófába is fulladhat- mondta Wing eltűntetve a kardját.

- Sose hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak. Sose sült ki még jó dolog abból. ha valaki nagy hatalmát érzelmek irányították- mondta Cloud.

- Mondja ezt az, aki a világmindenség legnagyobb bűnét követte el az érzelmei miatt… van ennek egyáltalán biztonságos formája?- kérdeztem a szememet forgatva.

- Nincs, de sose lehetsz menő kockáztatás nélkül- vonta meg a vállát Wing.

- Minden rendben lesz, ha nem akkor majd csak kezdünk veled valamit. Elvégre a lányom vagy… meditálj pár napot, menj le alfába- nevette Cloud.

- HOGY MI?- akadtam ki.

- Nyugi kedvesem csak viccel, nem lesz semmi baj. Próbálj meg kizárni minket és valami megnyugtatóra gondolni, összpontosíts rá, majd képzeld el a démont, akit láttál álmodban. Képzeld el, hogy átalakulsz- mondta Al, leülve velem a földre.

Lehunytam a szemem és egy erdei tájra gondoltam, amit hó fed. Ekkor megláttam magam a hóban, magam előtt a démonnal. A démon mindent jéggé fagyasztott maga körül, olyan volt, mint egy börtön. Rám mosolygott, majd közelebb jött. Egy kék fénycsóvává vált és a lelkembe szállt, éreztem, ahogy átjár a hideg. Elsápadtam, majd elkezdtek megjelenni a bőrömön a kéken világító tetoválásai és éreztem, ahogy a szarvaim elkezdenek kinőni. A hátamon éles fájdalmat éreztem és láttam, hogy kiszakadnak a sötét szárnyaim. A testem izmosabb lett és a fejem felett megjelent egy lebegő jég korona is, mintha a szarvaim folytatása lenne. Kinyitottam a szemeim és láttam magam lángoló kék szemekkel az erdőben.

Na van itt már pár akció jelenet és lehet lassan kaptok egy FrozenSoul ábrázolást (Desty másik alakja). Remélem tetszett :3
Találkozuunk a következő részben ;)

A lelkek hídja / Hazbin Hotel FanfictionWhere stories live. Discover now