𝐗 𝟎𝟐 𝐗

754 66 8
                                    

Violeta Pov

Αφού είπαμε και κάποια άλλα τυπικά περισσότερο πράγματα όταν επιτέλους αναφέρθηκε αυτή η λέξη ''καληνύχτα'' όπου σήμαινε και το τέλος τις κουβέντας μας εγώ πήρα τις βαλίτσες μου και προχώρησα προς την εξώπορτα προσπαθώντας να μην σκέφτομαι.

Το τρέμουλο στα χέρια μου δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω με ευκολία την πόρτα καθώς αυτόματα ύστερα από αυτήν τη έστω και μικρή συνάντηση χιλιάδες αναμνήσεις πέφτουν σαν χείμαρρος και κατακλύζουν το μυαλό μου με τις πιο φρέσκες από την τελευταία φορά που ήρθα εδώ.

Flashback 6 χρόνια πριν | 16 χρονών|

Επιτέλους έφτασα!

Τελικά η πτήση είναι πολύ πιο κουραστική από ότι ήθελα να πιστεύω.

Εσύ όλα κουραστικά τα βλέπεις!

Ωωω σταμάτα πια μικρή παραπονιάρα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι η μόνη που έχω αυτό το ενοχλητικό υποσυνείδητο που μιλάει τις πιο άκυρες ώρες λέγοντας τα ακόμα πιο άκυρα πράγματα. Νομίζω πως με καταλαβαίνεται....

Εγώ δεν κατάλαβα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ?

Εμ.... Πρώτον μην μου φωνάζει δεύτερον μην είσαι το οξύθυμη και τρίτον θες να πεις και στους υπόλοιπους τι πτήση πήρες και γιατί?

Μόλις..... Μόλις με αποκάλεσες οξύθυμη?

Δεν το πιστεύω!

Θα τα πούμε μετά εμείς κυρία μου...

Όμως εάν σε ένα πράγμα είχε δίκαιο είναι αυτό με τις εξηγήσεις. Όπως καταλάβατε πέταξα για κάπου και συγκεκριμένα από την Αγγλία για τον Καναδά με σκοπό να κάνω έκπληξη στον James που έχει γενέθλια.

Σιγά τον παίδαρο! Να ήταν ο Channing Tatum να σε δικαιολογούσα που ξεσηκώθηκες. Αλλά για τον James?

Δεν μου λες?

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΟΥ?

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! Και μην μου ξαναμιλήσεις, μην ξαναπείς τίποτα άλλο! Και να εγώ σου υπόσχομαι πως δεν θα σου ξαναμιλήσω και θα σε αφήσω στην ησυχία σου.

Αποκλείεται!

ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Χα! Βλέπεις, μου ξαναμίλησες....

Ωωω εισπνοή εκπνοή Violeta δεν είναι τίποτα θα περάσει. Αυτό το μικρό ενοχλητικό πλάσμα θα σταματήσει και εσύ θα πας να κάνεις την έκπληξή σου στον James που έχεις καιρό να τον δεις.

𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐢𝐧 #𝐓𝐘𝐒𝟐𝟎𝟐𝟏 [✔]Where stories live. Discover now