𝐗 𝟎𝟕 𝐗

489 44 2
                                    

Violeta Pov

Δεν μιλάει όμως, απλώς με κοιτάει, δίνοντάς μου μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Απογοητευμένη που πίστεψα σε αυτόν τον άνθρωπο και άρχισα να πιστεύω και πάλι γυρνάω το κεφάλι μου από την άλλη απολαμβάνοντας τη θέα.

''Και τι ήθελες να κάνω ρε Violeta? Να έρθω στο έτσι και να σου πω ''α ξέρεις βάλαμε ένα στοίχημα όπου όποιος σ-...''

''ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ''

Του απαντάω ύστερα από δέκα υπέροχα και χειμαρρώδη λεπτά που περάσανε χωρίς να μιλάει κανένας.

''ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!''

''James εγώ....''

Η φωνή μου όμως χάνεται όπως χάνεται και αυτός από το οπτικό μου πεδίο. Δεν πρόκειται όμως να τον κυνηγήσω. Δεν είμαι και γκόμενά του δα για να το κάνω.

Ίσως αναρωτιέστε τι συνέβη πριν 4 χρόνια. Λοιπόν, ας πάμε πίσω, στον καιρό πριν τα συναισθήματά μου ξεκαθαριστούν για κάποιους και παγώσουν για άλλους.

Φιλική προειδοποίηση: Φέρτε χαρτομάντηλα γιατί θα ακολουθήσει πολύ κλάψα έτσι όπως έχει σκοπό να το πάει η Violeta Feather.

Σταμάτα επιτέλους!

Απορώ πως είσαι το υποσυνείδητό μου που αντί να μου συμπαραστέκεσαι δίνεις και φιλικές συμβουλές.

Girl, και εγώ το ίδιο απορώ. Πως γίνεται ΕΓΩ να είμαι το υποσυνείδητό σου. Όσο τις φιλικές συμβουλές, ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ! Να μην τους προειδοποιήσω?

Απλώς σταμάτα, σε παρακαλώ!

Flashback 4 χρόνια πριν | 18 χρονών |

''Έλα ρε Violetaaaaaa πάμε που σου λέω. Εξάλλου δεν θα ήμαστε για πολλές μέρες ακόμα εγώ, θα πρέπει να γυρίσουμε στην Αγγλία. Σε παρακαλώωωω''

Ακούω την κολλητή μου να με παρακαλάει ενώ κάνει το πασίγνωστο baby face της, κάτι που ξέρει πως δεν μπορώ να αντισταθώ εύκολα.

''ΟΧΙ λέμε ρε Mia. Και τώρα άσε με στην ησυχία μου''

Εδώ και δύο ώρες η ίδια συζήτηση. Βλέπετε η κολλητή μου προσπαθεί να με πείσει να πάμε σε ένα πάρτι και συγκεκριμένα του Leo το πάρτι.

Αχ, έτσι είναι οι έρωτες.

''VIOLETA FEATHER ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ!''

𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐢𝐧 #𝐓𝐘𝐒𝟐𝟎𝟐𝟏 [✔]Where stories live. Discover now