2.2

18K 1.9K 1.4K
                                    

Evet arkadaslar, bu bolümün sonuna Yujin'e sövme kösesi koyucam, hepinizi bekliyorum ☺️

İyi okumalar!

nf-paralyzed

*Narkohipnoz ilaç yoluyla yapılan hipnotik trans biçimidir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*Narkohipnoz ilaç yoluyla yapılan hipnotik trans biçimidir.

***
Telaşlıydım.

Belki de hayatım boyunca hiç sahip olmadığım büyük bir endişeyle Seojung'un konumunu attığı hastanenin içinde bir yandan boynumdaki nefes almamı engelleyen kravatı gevşetmeye çalışıp diğer yandan sürekli birbirine dolanan ayaklarımı zapt etmeye çalışarak nereye gittiğimi bilmeden koştururken o kadar telaşlıydım ki derin soluklarım ciğerimi yakıyordu.

"Jeon Jeongguk." dedim ne ara önünde yer edindiğimi anlayamadığım danışma masasına ellerimi yaslamış, sırasını bekleyen hastaların kınayan bakışlarına maruz kalırken. "Yaklaşık bir saat önce müşahede altına alınmış, operasyon için sıra bekliyor. Kaldığı odayı nerede bulabileceğimi söyler misiniz?"

Danışma görevlisi bir süre tedirgin bir ifadeyle bana bakıp ardından bilgisayarda birkaç dosyayı açarak "309 numaralı odada, üçüncü kat soldaki asansöre binip sağa dönerseniz müşahede odalarını göreceksiniz. Oradaki görevliler size yardımcı olacaktır beyefendi." dediğinde çoktan kendimi asansörün önüne atmış, ardından ekranda yazan 12 sayısını görünce sesli bir küfür savurup merdivenlere yönelmiştim.

Ne ara işten çıkıp buraya gelmiştim bilmiyorum, fakat haberi aldığımdan beri sürekli bir koşturmaca içerisindeydim ve ciğerlerim artık bu duruma isyan etmek üzereydi. Son iki basamağı tek adımda çıkıp elimi dizlerime dayayarak hafifçe soluklanırken nereden geldiğini anlayamadığım Seojung'un bana seslenmesi ve yanıma koşması bir oldu. Hızlıca doğruldum.

"Nerede, Jeongguk nerede?"

"Taehyung, lütfen sakinleş." diye fısıldadı Seojung birkaç hastanın bize tedirgince baktığını idrak etmemi sağlayarak. "Jeongguk odada, seni onun yanına götüreceğim fakat öncesinde konuşmamız lazım."

Jeongguk'u görmek istiyordum. Şu an tek istediğim az önce belirttiğim gibi Jeongguk'u ve iyi olduğunu görmekti fakat sorun çıkartmamak adına başımı sallayıp Seojung'un beni arkadaşına ait olduğunu düşündüğüm dahiliye polikliniğine sokup kapıyı kilitlemesine izin verdim.

"Jeongguk iyi olacak Taehyung, ama ufak bir operasyona girmesi gerekiyor." dediğinde bana hala tam olarak açıklama yapmamış olmasının verdiği gerginlikle ters ters baktım ona.

"Neden, nesi var ki?" dedim sorgulama gereksinimi duyarak. "Seojung o, o iyiydi. Sapasağlamdı. Neden şimdi bir operasyona girmesi gerekiyor?"

Derin bir nefes aldı. "Jeongguk, Yujin'in yanından geliyor Taehyung." diye açıklamaya başladığında duyduğum isim zerre samimiyet barındırmayan bir gülüşü dudaklarıma yerleştirmişti. Yine de sustum ve dinlemeye devam ettim.

blanco | taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin