Bölüm 2

751 18 4
                                    

"Sonra bir şeyler olur adını koyamadığın ve artık eskisi gibi olamazsın."

Charles Bukowski

💫💫💫

Etraflarını sarıp sarmalayan müziğin hoş, yumuşak bir dokusu vardı.

Notalar birbiri ardına öyle büyüleyici bir ahenkle sıralanmıştı ki Zeynep gözlerini yummak ve yalnızca müziği hissetmek istiyordu, en azından içinde bulunduğu normal bir durum olsa böyle yapardı. Nitekim ne şu an, normal bir durumdu ne de uğuldayan kulakları buna izin verirdi.

Korkuyordu. 

Biraz soruşturunca hakkında dilden dile dolaşan hikâyelere ulaşmış, dinlediği her kişinin ardından ona duyduğu korku daha da artmıştı. Görmesini engellemişlerdi ama Yaman'ın sadece zevk için gözünü kırpmadan birini öldürebileceğine şahit olan onlarca insan vardı ve bu anlardan birine şahitlik eden Giray'ın yüzünde beliren ifadeyi aklından bir türlü silemiyordu.

Yine de onu asıl ilgilendiren, Yaman'ın nasıl savaştığı değil nasıl seviştiğiydi. Değişik kılıklara bürünüp birlikte olduğu kadınlarla konuşmuş, usta yalancılığını kuşanıp ağızlarından laf almıştı ve normal hayatındaki tiranlığının yatağa da yansıdığını duymak onun için tam bir hüsrandı. Beslediği korku her geçen saniye artıyordu çünkü Zeynep böyle bir adamdan korkmamak için fazla akıllıydı.

Her ne kadar birçoğu buna değdiğini ve harika bir deneyim yaşadıklarını belirtseler de adamın birlikte olduğu kadınlar, canlarının yanması konusunda hemfikirdi. Duydukları ona mantıklı gelmiyordu çünkü bir insanın acı çektiği anlardan zevk duymasını psikolojik bir sorun haricinde normalleştiremiyordu. Kısa bir an Yaman'ın birlikte olacağı kadınları sapkınlık derecelerine göre seçtiğini düşünmüştü ama onun rastgele takıldığına defalarca kez şahitti.

Zeynep'in nazik bir adama ihtiyacı vardı çünkü bakireydi, öyle olması gerekiyordu.

Yaman, kim olduğunu öğrendikten sonra elbette ondan uzak duracaktı ama eğer aralarındaki mesafeyi aşamaz ve bir daha birlikte olmazlarsa 'hamileyim' yalanını ortaya atacak, gerekirse mesleğini tehlikeye atıp laboratuvar ortamında döllenme yapacaktı. Sırf onun gözünde düzgün bir resim çizebilmek için kimseyle birlikte olmamıştı. Bu, onun çocuğun babası olduğuna emin olması için zeki ve kesinlikle etik dışı bir plandı ama umurunda değildi.

O da babası da hayatını mahvetmişlerdi ve artık daha fazla can yakmamaları için birinin onları durdurması, hatta yok etmesi gerekliydi. Bu işe başlarken tek istediği annesiydi ama artık adamın hayatının mahvolmasını istiyordu. Yaman Demiralp, onun yıllardır çektiği gibi bir acı çekecek, her saniyesini ruhu kavrularak geçirecekti ve öyle olması için elinden gelen her şeyi yapacaktı.

 Yaman Demiralp, onun yıllardır çektiği gibi bir acı çekecek, her saniyesini ruhu kavrularak geçirecekti ve öyle olması için elinden gelen her şeyi yapacaktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İçinde düştüğü girdaptan asansörün çan sesiyle birlikte sıyrılırken hızlıca toparlanmış, derin bir nefes almıştı. İşte başlıyoruz. Gümüş renkteki parlak kapılar yavaşça açıldığında dışarıdan gelen ışıkla aydınlanan, boydan boya camla kaplı çatı katı göz önüne serildi ve genç kadın, birkaç adım atıp asansörden çıktı. Meraklı küreleri, etrafta dolanmaya henüz başlamıştı ki yalnızca birkaç saniye içinde bir el bileğine sarılmış, onu çekiştirmeye başlamıştı.

Tahripkâr +18Where stories live. Discover now