7. U táboráku

65 7 3
                                    

Přečtěte si i moji (hate) recenzi na poslední epizodu, konec stojí za to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přečtěte si i moji (hate) recenzi na poslední epizodu, konec stojí za to...



"PŘEHÁNÍM?! To ty PODpřeháníš!"

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Pomalu jsi začala znovu získávat vědomí a probudil se s velkou bolestí hlavy. Posadila jsi se a ignorovala skutečnost, že tě hlava bolela ještě více. Když jsi se rozhlédla, promnul jsi si oči a zasténala.

Byla velká tma a trvalo nějaký čas, než sis uvědomila, že jsi ve stanu. Co to k čertu? Nebylo před několika sekundami poledne? Co se stalo?

Poslední věc, na kterou sis vzpomněla, byl Evžen, řekl něco, co nedávalo smysl. Něco o tom, že je Varian příčinou smrti někoho dalšího. Co tím myslel?

A pak se Varian rozzlobil ... že? A pak ... zatraceně všechno je rozmazané. Pak jsi se ho pokusila uklidnit a on ...

oh....

oh.

Praštil tě. Tvůj nejlepší přítel tě srazil do bezvědomí. na hodiny.

Co to kurva?

Kde je teď? Je v pořádku?

Vystoupila jsi ze stanu a znovu ignorovala bolest, kterou to způsobilo. Potřebovala jsi odpovědi. Hned.

Byla velká tma a měsíční svit sotva umožnil vidět okolí. Proto bylo dobré, že pochodeň byla přímo před tvým stanem. Zvedla jsi ji aby jsi mohla vidět les. Rozhlédla ses kolem a uviděla další stany. Podívala jsi se do každého, ale všechny byly prázdné. Nenechali tě tu, že ne?

Znovu jsi se rozhlédla kolem a tentokrát jsi viděla světlo ohně, ne příliš daleko. A jak jsi se blížila, začala jsi slyšet hlasy. Byl to Evžen, Locika a ostatní.

Něco ti říkalo, že mluvili o něčem, co by ses neměla dozvědět, odložila jsi pochodeň a plížila se blíž.

„Nemyslím si, že to měl v úmyslu. Nikdy by to naschvál neudělal." Slyšela jsi Lociku. Schovávala jsi se za stromem, jen pár metrů od nich. Nahlédla jsi a viděla čtyři dospělé: Locika měla na tváři obávaný výraz a objímala se kvůli chladnému vánku. Cass a Ondřej vypadali sakra vážně. Evžen k tobě byl otočený zády a jediný, kdo vstal.
"Ale to neomlouvá to co udělal" Evžen zlostně promluvil. „Zmlátil moji sestru! A pokusil se mě zabít!"

Mluvili o tobě a Varianovi. Samozřejmě, že ano. Tak moc jsi ho chtěla přerušit, a říct, že je to v pořádku a že přehání. To, co Varian udělal, sice bylo špatné. a nevěděla jsi, proč to udělal. Násilí neměl ani v povaze!

(CZECH) Ďábel ve mně ( Varian x reader )Where stories live. Discover now