~I dont wanna be here anymore!

15 1 3
                                    

Dear Diary, I dont deserve to be Happy.

Ik word wakker op de bank en kijk om me heen. Wat een bende. Ik zie veel pizzadozen en flessen met alcohol. Ofcourse moest ik weer zoveel drinken dat ik een black out had. Ik sta rustig op en loop naar boven.

Ik pak wat van Ashton zijn kleren en trek het aan. Uiteindelijk is dit de outfit geworden:

Cant believe dat Ashton zon shirt heeft maar ik vond em wel leuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cant believe dat Ashton zon shirt heeft maar ik vond em wel leuk. Ik loop weer naar beneden en ruim de rotzooi op. Daarna pak ik 2 papiertjes en een pen. Ik ga vandaag weg dus ik schrijf een brief voor Mikey en voor Ashton. Die andere 2 heb ik niet veel mee.

Lieve Michael,
Thanks voor alles wat je voor me gedaan hebt. Maar het is nu echt tijd voor mij om te gaan. Als je iets wil weten (over mij) vraag het aan Ashton, hij weet zowat alles over mij. Echt really thank you! Love you! (as friends).
X Anna.
-
Dear Ashton.
Mijn bestfriend. My personal pizza! Ik voel me nog steeds niet zo goed als je dacht. Dus ik ga nu weer. Im sorry. Als Michael je iets vraagt over mij moet je het gewoon antwoorden. Your the best, thx for everything!
Xx Anna.

Zo en dubbelvouwen, namen erop, klaar. Ik pak me tas en wat eten uit hun koelkast. "Waar ga je heen?" Hoor ik dan. Ik draai me om en zie Calum. "Uh ik ga weg."

"Hm oke. Weten de anderen het al?" Ik schud men hoofd en zeg: "Nee maar in de woonkamer liggen er 2 brieven voor Ashton en Mikey. Bye Calum." Ik doe de tas op me rug en loop het huisje van hun uit.

Ik ren zo snel mogelijk de andere kant op, niet de kant waar ik vandaan kwam.

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now