~Searching a house!

4 0 0
                                    

Dear Diary, im officially getting married.

Ik ben zo freakin blij. Ik zit nu met de boys in de woonkamer en ben aan het facetimen met Leah. "Ik ben zo blij voor je Anna. Jullie passen echt perfect bij elkaar." Ik glimlach. "Thank youu. Nu jij nog he." Zeg ik met een knipoog.

Ze begint te blozen. "Jij bent ook leuk met Calum hoor." Zeg ik. Nu begint ze nog meer te blozen. "LEAH KOMMM." Wauw, ik wist niet dat Leah een broer had.
"Jack roept me, ik moet gaan."

"Wie is Jack?" Vraag ik nog even voor de zekerheid. "Oh ja natuurlijk, dat is mijn stiefbroer." Zegt ze. "En hij heeft nu met Rose." {{A/N snap je? Jack&Rose Titanic hehe}} Fluisterd ze er achteraan. "Ew. Maarja byee."

"Byee." Ik hang op en doe me airpods in. Ik open spotify en doe een liedje van One Direction genaamd 'Little Things.'

Ashton komt in eens naast me zitten en stuurt me dingen via Whatsapp. Ik open het en zie, een ongelovelijk dure prijs van hele mooie huizen. En een berichtje er achter aan van Ashton zelf.

Ik wil je niet storen met je muziek dus dan maar op deze manier :).

Ik glimlach. Die eerste huis is wel mooi. Ja hij had er 3 gestuurd.

Okay, ik ga die verkoper wel informeren dat wij daar komen kijken. Ik zie hem glimlachen en geef hem een kus. Love you. Stuur ik hem via de app.

I love you too. Stuurt hij terug en geeft me een kus op mijn wang. Hij loopt weer naar de boys en begint te praten. Ik hoor niet eens wat hij zegt vanwege dit mooie liedje maar goed. Het is zon mooi liedje. Ik vind Louis' zijn solo het mooist maar goed. Ze zijn toch niet meer bij elkaar dus nu kan ik zoveel solo liedjes van hem horen als ik wil.

timeskip naar de volgende dag

Gister hebben we dus bij dat huis gekeken en we wisten het gelijk al. Dat word het. Oftewel ik ga samen wonen met hem. Gewoon, ik had geen idee dat dit ooit zal gebeuren. Ongeveer een maand geleden was ik nog depressief. En nu ben ik een stuk blijer.

{Ik had niet veel inspo hier maar yay ze gaan samen wonen!!}

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now