~More famous people.

6 0 0
                                    

Dear Diary, he is my idol and I met him.

Oke. Ik ben dus nu met Michael aan het minecraften en we gaan dus vanavond met zn allen weg. Alleen ik weet niet waarheen. Hun weten het wel en ik ben heel nieuwsgierig. Maar als het zon fuckboy is dan gewoon nee.

Ze zeiden wel dat het een jongen was dusja. Ondertussen hebben Rose en Leah ookal kennisgemaakt via facetime en we zijn gewoon met ons 3en beste vrienden. Leah heeft nog steeds een oogje op Calum dus voor die 2 ga ik nog wat regelen.

"Hey Anna. Leef je nog?" Ik zie michael's hand voor me bewegen en word uit gedachten gehaald. "Ja sorry, thoughts." Zeg ik dan. "Waarover?"

"Maakt niets uit." Ik ga weer door met minecraft en vermoord een koe. Daarna vermoord ik 2 varkens. "Heyy mensenn." Ashton komt de kamer binnen.

"Hey Ashiee." Zeg ik vrolijk terug. Ja vrolijk! Wauwiee het leeft nog in me. "Wajow your happy. Wat is er gebeurd?"

Ik lach. "Niks, ik ben gewoon blijer dan normaal." Hij glimlacht liefjes terug en joint ons daarna met minecraft. "Heb jij nooit typische meisjes dingen te doen ofzo?" Vraagt Michael dan.

"Nope. Eigenlijk niet." Zeg ik met een glimlach terug.

We horen de deur open gaan en zien Luke staan. "We gaan eten en daarna gaan we weg." Tegelijk staan we op en gaan we naar de keuken waar Calum al klaar zit. We eten dus patat vanavond met kipnuggets want dat is lekker.

Ondertussen praten we over normale dingen in het leven.

Pov Ashton

Ik zie hoe Anna slowly weer outzoned. Ik bedoel ik weet dat niet haar hele leven leuk was maar het gaat nu wel beter. Ze heeft laatst ook Harry Styles Fine Line merchandise gekocht en raad eens, we gaan vanavond naar Harry. Natuurlijk is dat voor haar nog een verrassing maar goed.

Ze is gewoon cute en aardig enzo en waarschijnlijk wil ze toch nooit een relatie met mij. Niemand van mijn meiden vrienden wilt met mij. Of dat hun mij überhaupt mogen is de vraag. En Anna is gewoon anders.

"Hey Ashton we gaan!" Schreeuwt Calum dan in mn oor. "Ik kom al." Lach ik en we gaan met ons allen naar de auto.

Pov Anna.

Ik ga achterin zitten tussen Luke en Ashton. Calum zit voorin en Michael die rijd.
"Waar gaan we nou heen?" Vraag ik. "You'll see." Zegt Luke met een grijns. Oh god nu word ik gekidnapped. Ik lach om me eigen gedachtes en de jongens kijken me raar aan. "Sorry." Zeg ik awkward.

"Maakt nie uit." Zegt Ashton terug. Het is ongeveer een half uur rijden en we zijn aangekomen bij een best mooi huis. We stappen uit en lopen naar de deur.
Ik ben echt zo benieuwd. "Bel nou aaaaan." Zeg ik wanneer me geduld op is.

"Okeee." Zegt Ashton lachend terug. Hij belt aan en ik hoor de voetstappen die richting de deur gaan. Waneer de deur open gaat zie ik dat het Harry Styles is.
Gewoon de echte freakin Harry Styles! Oh my godddd!!

"Hey mates." Ze begroeten elkaar en geven elkaar allemaal een manhug.
"Uh Hi! Ik ben Anna." Glimlach ik. "Harry, maar zo te zien ken je me al." Zegt hij wijzend naar mijn shirt. Ik knik awkward. "Leuk je in het echt te ontmoeten."

Hij glimlacht terug en we gaan met ons allen naar binnen. "Toevallig was ik hier met Niall en James Cordon even aan het bijpraten." Zegt Harry terwijl we de woonkamer inlopen waar freaking Niall en James zitten. Kan mijn dag nog beter?

halfuur later

Ik heb nu al een hele tijd met Niall zitten praten en om eerlijk te zijn hebben we het alleen maar over eten gehad. "Dus wat is het leukste liedje van mijn nieuwe album?" Vraagt hij. Ik denk even na. Small Talk is leuk maar No Judgement ook.

Ja ze zijn allemaal leuk. "No Judgement." Zeg ik dan. "Why?"

"Nou zoals het liedje heet No Judgement. Mensen moeten niet over elkaar gaan nou hoe noem je dat. Oja mensen moeten elkaar niet kritiseren. Wat iemand van die ander vind hoeft niet perse luid op gezegd te worden of gewoon hou het voor jezelf." (A/N -LisaLouise. said in: 2020)

"Anna, je hebt helemaal gelijk. Het waren echt ook hele mooie woorden." Ik glimlach verlegen en kijk even naar Ashton die te praten zit met Harry.

"Heb je een crush op Ashton?" Vraagt Niall fluisterend. "Wat? Nee. Nee totaaal niet. Ik heb echt geen crush op hem."

"Awww dus well." Zegt hij terug. "Niall James Horan. Ik heb geen crush op Ashton Fletcher Irwin!" Fluister-schreeuw ik terug. "Oopsieee Anna word boos."
Ik glimlach sarcastisch naar hem.

Best day of my life, mission accomplished.

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now