~I havent got talent

8 0 0
                                    

Dear Diary, I wish I could do something grateful with my life.

Ugh. Gisteravond was echt een hele leuke avond. Ik heb ook nog een foto met Harry gekregen en met Niall. En natuurlijk ook met James. Ze zijn alle 3 echt amazing. Ik heb nu mijn celebrity lijst bijna helemaal ontmoet.

Er is nog 1 te gaan en dat is Louis. Dat was 1 van hun bandmates One Direction. Ik wil hem ook ontmoeten, knowing it isnt gonna happen but ok.

Ik sta op en kleed me om. Ik doe een Nirvana shirt van Ashton aan met een vest eroverheen en een normale spijkerbroek. Ik loop naar Luke's kamer en zie dat hij hier niet is. Oh wat jammer nou. Hah grapje. Het was juist de bedoeling dat hij hier niet was.

Want he, iedereen slaapt nog maar ik weet dat Luke het eerst zijn bed altijd uitgaat en dan beneden gaat chillen. Oftewel ik ga nu gitaar spelen, iets wat ik wel kan. Zelfs op 1 van hun liedjes.

Ik pak Luke's gitaar en begin Amnesia te spelen. Ondertussen zing ik ook mee. Als ik het liedje klaar heb hoor ik in eens een klein applaus. Ofcourse, Luke die kon altijd nog weer naar boven gaan en daarom staat hij hier nu.

"Hoelang sta je eral Luke?" "Hmm ik denk vanaf het eerste refrein. Maar ff eerlijk je kan wel zingen en ook nog eens gitaar spelen."

"Ja woepie." Zeg ik sarcastisch. "Sorry. Ik bedoelde, ik kan wel gitaar spelen maar ik kan totaal niet zingen." Hij lacht. "Wat is er grappig?"

"Als je jouzelf zag zoals in mijn ogen had je wel anders gedacht."
"Ja nou zo zie ik het niet." Glimlach ik lief-sarcastisch terug. Hij gaat naast me zitten. "Het is wel een mooi liedje, Amnesia." Zeg ik dan om de stilte te verbreken.

"Klopt. Het is ook een mooi liedje." Ik lach. "Weet je wie ook mooi is?" Gaat Luke door. "Nou?"

"Jij." Zegt hij dan. Ik begin te lachen. "Oh Luke, daar heb je het mis. And besides niemand vind mij mooi."

Hij komt dichterbij en fluistert in mijn oor. "Your the prettiest girl I've ever met." Langzaam gaat hij terug en komen zijn lippen op mijn lippen. Voor de eerste 2 seconden ga ik ermee in maar daarna trek ik terug.

"Sorry Luke, ik- ik kan dit niet." Ik heb geen crush op Luke wat doe ik.
"Aww babe come on."

"Ik ben je babe niet. Ik kan het niet omdat ik niet verliefd op je ben Luke. Ik ben al op een ander en het spijt me! Maar je vind altijd nog wel iemand. Maar ik ben niet de gelukkige. Im sorry." Hij knikt. "Ik begrijp het."

"Really?" Zeg ik dan. "Ofcourse." Zegt hij glimlachend terug. "Maar terug naar het onderwerp. Zingen&Gitaar?"

"Nee Luke, I have no talent. And I will never have that." Er word op de deur geklopt.

"Binnen." Zegt Luke. Michael komt naar binnen. "Willen jullie ook KFC? Ik rij er zo heen. "Nee ik hoef niet." Zeg ik. "Oke. Jij Luke?"

Luke zegt zijn dingen tegen Michael terwijl ik ondertussen 'Ghost of you' speel op Luke's gitaar. Michael gaat weer weg en ondertussen begint Luke de tekst te zingen. "Zing mee." Zegt hij tussendoor.

"Ik ken de tekst niet goed." Zeg ik terug.

even later.

Ik ga naar beneden en pak me mobiel.
Facetime Leah&Rose
Ik zit nu alleen in de woonkamer dus dat kan wel. Gelukkig nemen ze allebei op.
"Heeey girlss." Zegt Rose dan. "Hii." Zeg ik vrolijk terug. "Heyaa hoe is t met Calum?' Vraagt Leah gelijk. Ik begin te lachen. "Het gaat goed met je crush hoor."

Rose begint nu ook te lachen. "Laten we truth or dare doen via FaceTime." Zeg ik dan en ze stemmen allebei mee in. "Oke ik begin." Zegt Leah. "Truth or Dare aan Anna." Ugh dit is zo vervelend maar goed. Ik kwam zelf met het idee. "Truth."

"Wie van de jongens is het leukst?" Oke die vraag was voorspelbaar. Ik kijk ff om me heen en zie dat er dus nog steeds niemand is. "Oke wel geheim houden ladies."

"Ofcourse." Zeggen ze tegelijk. "Ik denk dat het Ashton is." "OMG YOU GO GIRL GET YOUR MAN." We beginnen allemaal tegelijk te lachen.

Ik hoor een deur en zie dat Luke nu ook hier is. "Hi Luke." Zeg ik terwijl ik me lach probeer in te houden. "Hey." Zegt hij droog terug. Oke weird.
"Oke oke het is mijn beurt. Roseee truth or dare?"

"Ik wil eeeen dare." Ik begin te denken. "Okay. Bel je crush op!"
"Gaat moeilijk. K heb zijn nummer niet." Ik denk even na. "Bel hem dan op insta."

"Omg jaaa doe dat." Zegt Leah die het er helemaal mee eens is. "Okee is goed." Rose pakt haar iPad en gaat naar insta. "Okay moet hem ff zoeken, ookal is dat niet zo lastig. Gottem." Leah en ik wachtte vol spanning. "Ik klik nu op het knopje hoor." Lacht ze nerveus. "Hij reageert toch nooit."

Ze heeft erop geklikt en ik hoor Luke's telefoon. "Oh my god." Fluister ik.
Luke skipped zijn mobiel want hij zit in de tv. "Zie ik zei het toch, hij neemt niet op."

"Nee duh Rose, celebrities reageren niet op fans die hun via insta bellen." Zeg ik dan. "Niet gemeen bedoeld trouwens."

"WACHT ZEG JE NOU DAT HIJ BIJ JE IN DE KAMER ZIT? MET ZIJN MOBIEL?"
"Ugh hij zit bij mij in de kamer op dit moment maar hij kijkt Tv en zijn mobiel ligt naast hem." Oke het is obvious Luke luistert stiekem met ons mee.

"Hoort hij dit?" Vraagt Leah dan. "Weet ik niet, of hij zit heel erg in de Tv of hij doet alsof en luistert mee."

Na nog een paar truth or dares gedaan te hebben sluiten we af en ga ik naast Luke zitten. Michael was ondertussen ook weer terug met de KFC voor de jongens. "Wie was dat zonet?" Vroeg Luke aan mij.

"Oh die meiden dat waren Leah en Rose." Hij neemt een hap van zijn kip en praat dan door. "En wie van de 2 had mij nou gebeld?" Zie, ik zei het toch hij luisterde mee. "Dat was Rose."

"Okay. En op wie heeft die Leah een crush dan?" "Lukeeee stop vragen dat zijn meiden geheimpjes."

"Mhm vast."

"Ik wil ook kip." "Maar eerst wou je niet."
"Heb je pech Hemmings." Ik pak een stukje van zijn kip en samen kijken we spongebob.

{{Wauwieee wat een mooi einde van dit hoofdstuk}}

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now