~Im sorry I left you.

9 0 0
                                    

Dear Diary. Im not leaving him again.

Op dit moment sta ik met Michael bij die grotten. Michael had de politie gebeld en die hebben het gedeelte nu afgezet. Maar omdat 'wij' het ontdekt hadden moeten wij ondervraagt worden enzo.

Ik heb het helemaal uitgehuild zonet bij Michael. Er komt een meneer naar ons toe gelopen. "Ik ben Ryan en ik ga jullie even een paar vragen stellen."

Ik knik en Ryan begint met praten. "Hoe zijn jullie hier gekomen?"
"Met de benen." Hij kijkt me sarcastisch aan. "Oke, ik was aan het lopen onderweg naar een stad en toen zag ik deze grotten en wou ik er even in kijken."

"Oke. En hoe kwam hij hier?" Michael, die nu met een andere agent praat. "Ik had hem even later opgebeld toen ik in die kamer met die lijken was."

Ryan knikt en loopt weer naar de andere mensen. Een paar vragen? Serieus oh my god. Dat waren er amper 2. Michael komt weer naar me toe lopen.

"We mogen gaan. Ze hebben mijn nummer dus als er nog iets is bellen ze mij en als jij nog iets weet-." "-Dan bellen wij hun. Ja Michael ik snap dat wel."

Michael en ik lopen weer naar Michaels huisje en ondertussen zeiden we geen woord.
-
Het is nu een halfuur later en we zitten in de woonkamer. Er is nog steeds geen woord gezegd en het is weer eens lekker awkward. "Ik ga eten klaarmaken." Zegt Luke dan.

"Nee Luke dat ga je niet." Zegt Michael dan in eens terug. "Maar-."
"We gaan nu met ons 5en uiteten." Zegt Michael tegen ons. Iedereen stemt in dus de jongens kleden hun om en we stappen in de auto.

Ik zit achterin samen met Ashton en Calum. Michael rijd en Luke zit naast hem. "Waar gaan we heen?" Vraag ik dan. "McDonalds." Zegt Michael. "Oke."

Even later zijn we bij de Mac. De Mac waar ik ooit met Ruben kwam. Oke rustig, hopelijk kom Ik geen bekenden tegen ofzo. Nadat we besteld hebben gaan we ergens in een hoekje zitten.

"5 cola?" We knikken en die mevrouw geeft ons de cola. Even later hebben we ons eten ook en komt er een meisje op ons afstappen. Ik weet gelijk wie het is. Die ene populaire bitch van die school waar ik op zat.

"Hey Anna! Waarom defuck ben je niet op school en sta je als vermist overal?"
Ik zeg geen woord en ze gaat bij ons zitten. "Is het waar dat je broer nu ookal vermist is? Wel toevallig, je broer is vermist en jij zit hier."

"Elise hou je bek!" Roep ik dan. De hele McDonalds valt stil. "Sorry."
"Ohhh is kleine Anna in eens groot geworden met 4 jongens bij haar. Je bent echt een slet."

"Jij neukt elk weekend weer een ander zeker?" Ik sta op en loop naar de wc. Ze achtervolgt mij en ik blijf staan. "Elise. Wat tf moet je?"

"Jou. Ze zeiden dat er een beloning was voor het terugbrengen als iemand je had gevonden. Maar niemand wil een moordenaar. Stiekem heb jij je eigen broer vermoord en nu ben je weer terug. En die 4 jongens hebben je geholpen."

"Bitch please. Ik heb niemand vermoord en die jongens zijn heel aardig."
"I'll come for you." Ze draait haar om en loopt weg. Ik loop weer terug naar de jongens en ga tegen Michael aanzitten.

"I'll never leave you again Mikey."

He saved me. (A.F.I.)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu