~I didnt expect that!

3 0 0
                                    

Dear Diary, im so happy!!

Pov Ashton
Ik sta op en kleed me om. Vandaag is de dag dat ik Anna ga vragen om te trouwen. Ik heb het er al met de boys over gehad en natuurlijk gingen ze ermee akkoord. Oke dus dit is het plan.

Ik ga met haar naar de Starbucks en halen daar drinken. Dan gaan we naar het fonteinenpark en zo ga ik haar vragen om te trouwen. Ja zo iets.
Ik ben best wel nerveus maar goed, het moet ooit gebeuren.

Ondertussen ben ik nu beneden met Calum aan het koken. Niet dat we dat kunnen maar goed. Eigenlijk bakken we. Want we maken spek en ei. Voor dit hele huis. En als ik ff aan de vorige keer denk.

Toen ik en Luke gingen koken. Michael moest bijna overgeven van de hoeveelheid zout, Calum die pakte al het spek at ze op en spuugde ze weer uit en Luke en ik aten het gewoon normaal. U see het ligt aan Luke of aan mij.

Daarom doe ik het nu met Calum die kan het ook niet maar we moeten toch iets.
"Pak de zout." Hij zucht. "Nee we doen niet zoveel als de vorige keer. Alleen op die van Michael." Zeg ik met een grijns. "Hah okay." En zo gaat hij er wel mee akkoord.

Hij pakt alle benodigdheden en zet het op tafel. "Oke deze word voor Michael." Zeg ik dan en leg een ei + wat spek in zijn bord. "Jij doet de zout Calum."
Hij doet er veel zout over heen en we proberen allebei onze lach in te houden. Ik leg de rest neer op de borden en doe bij de anderen wel een normale hoeveelheid zout. "Whaddup boys." Komt Luke binnen.

"Oh heeey Luke kan je de rest ff roepen? We hebben ontbijt klaar staan." Hij knikt en roept de rest. Even later komen ze alle 3 binnen Luke, Michael en the prettiest of all Anna.

Pov Anna
Ik loop de keuken binnen en zie hoe Calum en Ashton eten hebben klaargemaakt. Dit word nog wat. We gaan allemaal zitten en beginnen te eten.
"Ashton jij vuile bitch." Zegt Michael dan. "Wat? Wat is er Mikey?" Zegt Ashton dan terwijl ik zie hoe hij probeert niet te lachen.

"Je hebt weer heel veel zout erop gedaan." En in eens barstte een Calum en Ashton los in het lachen. "Neee joh dat heeft Calum gedaan. Ik heb alleen gebakken." Hij kan best goed koken/bakken. Maar de meestte avonden van wat ik beleefd heb was het pizza.

"Ugh ik maak me eigen eten wel klaar." Zucht Michael. "Het was wel Ashton's idee." Zegt Calum dan. Michael negeert hun en maakt zijn eigen brood klaar met gewone hagelslag. "Gewoon een ochtend mood denk ik." Zegt Luke dan.

"Probably." Zegt Ashton terug. "Hey Anna. Wil je zometeen met mij mee naar de stad?" Ik kijk op en knik. "Ofcourse." Ik ruim mijn bord op en zet het in de afwas machine. De rest doet het ook en ik ren naar boven om me in wat leuke kleding om te kleden. Ik doe Ashton's 5sos merch aan en een zwarte spijkerbroek.

"Hey Ashie. Ik ben klaar." Zeg ik terwijl ik naar beneden ren. "Okee. Bye boyss." Zegt hij maar we krijgen geen reactie. We lopen naar de auto en rijden dan hierweg. "Heb je zin in Starbucks." Vraagt hij. "Always." Antwoord ik.

ze zijn bij starbucks aangekomen

"Ik wil een Hot Chocolate Middel." "Me too." Ashton rekent af en we krijgen ons drinken. "Laten we gewoon ff lopen." Zegt Ashton dan. Ik knik instemmend.
We maken een wandeling en komen uit bij een heel mooi park genaamd het fonteinenpark. We lopen door het park heen en stoppen bij een bankje.

"Laten we ff zitten." Zei hij dus he nu zit ik hier samen met Ashton op een bankje bij een heel mooi lichtblauwe fontein. Net zoals die ijs kleur maar dan lichter.

"Uhm Anna, ik wou je eigenlijk iets vragen."

"Oke is goed." Zeg ik. Hij gaat op zijn knieën en pakt iets uit zijn jas. Het is toch niet, oh my god. "Lieve Anna, wil je asjeblieft met me trouwen?" OMG ASHTON FLETCHER IRWIN VRAAGT MIJ OM TE TROUWEN.

"Jaaa!" Zeg ik blij en enthousiast. Hij doet de ring om me vinger. Ik sta op geef hem een knuffel en een kus. "Ashton I love youuuu."

"I love you more babe."

{{Hehe ze gaan trouwenn!!!! Yeeet}}

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now