~Party time!

4 0 0
                                    

Dear Diary, I've never been to a real party, so now im going.

Het is nu dus 3 dagen dat Ashton en ik iets hebben. De hele band weet het en de management ook. Behalve natuurlijk, de fans. Maar that doesnt matter. Soon enough they'll also find out.

Ondertussen is Michael ook de enige single boy left. Luke heeft met Rose gekregen en Calum met Leah, door mijn geweldige plan is dat gelukt.

En vanavond gaan ik en de boys dus uit. Gewoon naar een feest met veel celebrities in Harry's huis. Want Harry's huis is mega! En Ashton zei dat Louis ook komt. De enige echte celebrity die ik nog wil ontmoeten. Dan is de lijst eigenlijk wel compleet.

"Hey Babe." Hij geeft me een kus op mn voorhoofd. "Heey cutiee. How you doin?" "Gooeed."

"Ashtonnnn." "Jaaa?" "Ik wil drumlessen." Eerst kijkt hij verbaasd maar daarna glimlacht hij. "Yeeaaahhh! Oke daar beginnen we binnenkort mee!"

Ik glimlach. "Thank youu."

"Maak je eerst maar klaar voor vanavond." Oh shit. Hah fun fact: ik heb geen enkel jurkje of iets wat kort is. Heh leuk dit. Ik ga naar de kledingkast die ik met Ashton deel en kies een shirt van Ashton waar letterlijk hun bandnaam op staat.
Ik doe er een leuk bloesje overheen en een normale spijkerbroek.

Ik ga naar beneden en maak een tosti klaar. "Heey ik wil ook." Zegt Michael dan met een pruillip. "Oh arme Michael toch." Zeg ik sarcastisch. Hij glimlacht sarcastisch terug. Ik leg de tosti's die klaar zijn op een bord en zet het op de tafel. "Mag ik oook?" My foood. "Nee Michael."

Hij pakt een stukje en rent ermee weg. "MICHAEL GORDON CLIFFORD." Ik ren achter hem aan naar zijn kamer. Uiteindelijk liggen we allebei uitgeput op zijn bed. "Waar is mijn tosti?" Zeg ik heel moe. "In mn buik."

"NU AL?" Hij knikt. "Oh my god. Nou ik ga maar eens mijn andere tosti checken." Ik sta op en loop naar beneden. Woww mijn bord is leeg. "WIE HEEFT DIE ANDERE TOSTI?" Schreeuw ik door het huis. Met een sip gezicht komt Luke de kamer binnen lopen.

"Run or I'll kill ya." Letterlijk. Luke blijft letterlijk gewoon staan. "Heb je me niet gehoord?"

"Mh, Jawel maar ik geloof niet dat iemand zoals jou een moord zou plegen. Vooral niet op een hele lieve beroemde Luke Hemmings."

"You never know." Knipoog ik hem toe terwijl ik nieuwe tosti's maak. "Waar is Ashie eigenlijk?" Zegt hij met volle mond. "Gewoon op zijn kamer." Zeg ik droog terug.

"Oke. En Calum dan? En Michael?"

"LUKE! Die zijn ook op hun kamer." Hij knikt. "Oke." Ugh. Waarschijnlijk is Rose weer bezig met school waardoor hij aandacht hier zoekt. Want anders belt hij nonstop met Rose. Wait laatst waren ze zelfs aan het bellen toen Rose met school bezig was.

"Lukee. Is er misschien iets wat je kwijt wil?"

"Nee." Droogste antwoord ever die ik van Luke gekregen heb. "Oke vertel." Ik loop naar hem toe. Ik zie letterlijk de tranen in zijn ogen. "Is het uit met Rose?" Vraag ik met een hartbrekende stem. Hij knikt en begint te huilen.

"Aww kom hier Lukey." Ik geef hem een knuffel en hij knuffelt mij terug. "Im so sorry." "Het is niet jou schuld."

We laten los, ondertussen pak ik mijn mobiel. "Luke, ik ga even met haar bellen wil je erbij zijn of niet?"

"Nee ik ga naar me kamer." Ik knik. "Stay Strong buddy." Hij loopt de keuken uit terwijl ik bij Rose haar contact op 'videobel' klik. Ze neemt gelijk op.

"Hi bitch. Met wie heb je nu verkering? Iemand anders dan Luke hm? Oh wacht, je bent zon player girl. Tja runt in de familie of niet soms. Je broers deden het ook tig keer dus dacht je zovan laat ik even gaan cheaten op Luke? Hij is nu heartbroken terwijl jij gewoon met een fk lach opnam. Maar goed waarschijnlijk heb je elke 2 weken weer een andere jongen."

He saved me. (A.F.I.)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz